Σύντροφοι γύρισα από Αθήνα και επειδή σας ζάλισα με τη βοήθεια που ζήτησα, θεωρώ σκόπιμο να σας ενημερώσω με μια κριτική.
Κοπέλα η elvira23. Τα πράγματα τα βρήκα σύμφωνα με την εντύπωση που είχα αποκομίσει από όσα διαβασα στο bou. Επειδή είχα 10 λεπτά καθυστέρηση, αυτή είχε πάει, έπιασε δωμάτιο και με περίμενε. Χαμογελαστό παιδί, όμορφούλικο, ναζιάρικο. Καμιά βιασύνη . Ό,τι ζητούσα. Ξέρεte, εμένα με τρελάινουν τα καλά κορίτσια. Δε μπορώ τις κοπέλες που έχουν το σώμα τις Αντριάνα Λίμα αλλά μέσα είναι κρύες, διεκπεραιωτικές και όλο μη και μή.
Από σώμα βυζάρες, κανονικές διαστάσεις από τη μέση και πάνω και από τη μέση και κάτω λίγα κιλάκια παραπάνω,( Κλασσική Ελληνίδα) αλλά σφιχτή ,πολύ σφιχτή.. 24 ετών πιπίνι. Και τελείως ελεύθερη. Ούτε γραφείο ούτε τίποτα. Μόνη της απαντάει στο τηλ., μόνη της κανονίζει τα ραντεβού της.
Τόπος συνάντησης ξενοδοχείο PRIVE στο σταθμό Λαρίσης, πολύ καλό. Δωράκι : 70 € Ξενοδοχείο: 24 €.
Συνολική διάρκεια συνάντησης : 1 h και 45 min.
Στο τέλος της έβγαλα και φωτο αλλά με το δικό της κινητό (δεν είχε εμπιστοσύνη με το δικό μου) και μου την έστειλε στο mail.
Προς αποφυγή καθε παρεξήγησης θυμίζω σε όλους ότι τα γουστα είναι προσωπικά και υποκειμενικά. Όπου βεβαια αναφέρεται περιγραφή ή γεγονότα είναι πέρα για πέρα αληθινά.