επισκεψη παλαιοτερα σε Σοφουλη 50 με Λιτσα καλο μιλφ μονο μασαζ με χειρομαλαξη....αλλα εδω και καιρο ειναι κλειστα...γνωριζει κανεις κατι?
ειναι στο εγνατιας 106.
επισκεψη παλαιοτερα σε Σοφουλη 50 με Λιτσα καλο μιλφ μονο μασαζ με χειρομαλαξη....αλλα εδω και καιρο ειναι κλειστα...γνωριζει κανεις κατι?
ειναι στο εγνατιας 106.
ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΗΜΙΝΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ !!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΓΕΡΟΣ !!!!πηγα σημερα αλλα δε μου ανοιγαν. και τηλεφωνο που πηρα μου ελεγε μη εγκυρος αριθμος. μηπως εκλεισαν;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!!!!Εγνατία ή Σοφούλη Ήταν κλειστό ;
πηγα σημερα αλλα δε μου ανοιγαν. και τηλεφωνο που πηρα μου ελεγε μη εγκυρος αριθμος. μηπως εκλεισαν;
Ναι....Καμμια πληροφορία για Τσιμισκή? ειναι ελευθερο?
ξέρει κανείς τίποτα; (είναι τα κορίτσια που ήταν μητροπόλεως; )
Καλησπερα Τα κοριτσια που ήταν Μητροπόλεως μεταφέρθηκαν 26ης Οκτωβρίου. Έχουν το στα 40 αλλά το στα 80.
ξέρει κανείς τίποτα; (είναι τα κορίτσια που ήταν μητροπόλεως; )
40 το κ 80 η ????Καλησπερα Τα κοριτσια που ήταν Μητροπόλεως μεταφέρθηκαν 26ης Οκτωβρίου. Έχουν το στα 40 αλλά το στα 80.
Το τηλέφωνο είναι το ίδιο;Καλησπερα Τα κοριτσια που ήταν Μητροπόλεως μεταφέρθηκαν 26ης Οκτωβρίου. Έχουν το στα 40 αλλά το στα 80.
Πήγα πριν κάτι μήνες. 25€ για 45 λεπτά με 2 κοπέλες στον χώρο. Η μια Ιωάννα αν το λέω καλά.και εξηγούμε..βρέθηκα για δουλειά στην εν λόγο οικοδομή..κατεβαίνοντας τις σκάλες ανοίγει η πόρτα του spa. εμφανίζεται ένα μικρό με κόκκινα μαλλιά μίνι φούστα και με δυο tatoo στα μπούτια άκρως προκλητικό θα έλεγα..δεν είχα χρόνο να μπω για να μάθω τι και πως και από την άλλη επειδή δεν θυμόμουν να έχουμε γράψει εδώ κάτι σχετικό είπα να μη το ρισκάρω..