younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
καλημέρα σας . Ξέρει κανείς τίποτα
Ξέρω ότι εχω πάρει 100 φορές τηλ και ποτέ δεν έχει απαντήσει....
καλημέρα σας . Ξέρει κανείς τίποτα
καμια πληροφορια για αυτη την αγγελια
ειναι καινουργιο αιμα ...
Εμένα δε μου μύρισε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον με τα νούμερα που έχω εγώ από bella... Τώρα αν βγάλανε κάτι καινούριο, τι να πω, όλα είναι πιθανά...Το ένα από τα δυο τηλ. μου μυριζει Bella Beauty... Ας επιβεβαιωσει και κανεις άλλος...
Αυτό που τελειώνει σε 115 είναι bella. Άρα και το άλλο..Εμένα δε μου μύρισε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον με τα νούμερα που έχω εγώ από bella... Τώρα αν βγάλανε κάτι καινούριο, τι να πω, όλα είναι πιθανά...
Οκ, θενξ φορ δε τιπ! Ώστε μεταφορά στα Ανατολικά ε;;; Χμμμμμ...Αυτό που τελειώνει σε 115 είναι bella. Άρα και το άλλο..
επιβεβαιωνω χθεσινη επισκεψη - πετσετα! "ετσι δουλευουμε εμεις" η απαντηση της! 2 νεαρες, καλο μασαζ παντως.επισκεψη σημερα σε eve spa εγνατια 112. μια μουρη γνωστη απο εγνατια 106 ! η αλλη νεα στο χωρο . πετσετουλα και αγιος ο Θεος ! 20€ το 45λεπτο τουλαχιστον ξερουν μασαζ ... αν θελει κανεις ξεμπουκωμα ουτε να πατησει
Πήγα στην Έλενα Τσιμισκή σήμερα και έφαγα πόρτα. Εντάξει, έλεος!
Με την ίδια την Έλενα πέρασα παλιά στην Μαριάννα και πήγαινα και στη Μπραντούνα. Δεν είμαι όμως συχνός πελάτης και με ξέχασε..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ βρε μαλακισμένη για να έρχομαι!
4 κορίτσια μέσα, Βαλέρια, Χριστίνα πολύ δυνατές και άλλες 2 μικρότερες αδιάφορες.
Κανονική ανάκριση και να επιμένει να περάσω για απλό μασάζ με 40€. Και την άλλη φορά λέει, ίσως θα δούμε κλπ..
Μάζευα πολύ καιρό το 80άρι και με διέλυσε σήμερα αυτό που έγινε.
Να έχεις ελάχιστο χρόνο, ελάχιστες επιλογές και να σου σπάει η άλλη τα νεύρα..
Μ'αρέσει που κάποιος είχε γράψει οτι είναι free..
Να σημειώσω οτι είχε το κινητό μου που την κάλεσα και της θύμισα οτι μου έστειλε sms και με πήρε και τηλέφωνο για να μου πει για το μαγαζί..
Το θέμα λύθηκε άψογα από την ίδια!Αδέρφια μου αλήτες πουλιά!
Υπάρχει κανείς που θα βοηθήσει στην πρόσβασή μου στην Έλενα - Τσιμισκή?
Σκέφτομαι Βαλέρια και Χριστίνα και ανυπομονώ..
Το ένα από τα δυο τηλ. μου μυριζει Bella Beauty... Ας επιβεβαιωσει και κανεις άλλος...
Καλημέρα στην παρέα! ...για το "Bella Beauty" που έγινε λόγος προ ημερών στο thread, μπορεί να βοηθήσει κάποιος συναγωνηστής? ...είναι ανατολικά? ΄...αξίζει? από υπηρεσίες τί λέει? ...και τέλος η πρόσβαση είναι με συστατική επιστολή ή ελέυθερη?
Αντε ορμα,να παρουμε σειρα και μεις!!!!!Οκ, θενξ φορ δε τιπ! Ώστε μεταφορά στα Ανατολικά ε;;; Χμμμμμ...
Αντε ορμα,να παρουμε σειρα και μεις!!!!!
Με τα κερδη απο το διπλο της Μποντο γκλιμτ?
6-2 6-2 6-2 6-2 6-2
Γεια σου Φακιρη παιχταρα!!!