Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Καλησπερα Τα κοριτσια που ήταν Μητροπόλεως μεταφέρθηκαν 26ης Οκτωβρίου. Έχουν το στα 40 αλλά το στα 80.
Καλησπερα Τα κοριτσια που ήταν Μητροπόλεως μεταφέρθηκαν 26ης Οκτωβρίου. Έχουν το στα 40 αλλά το στα 80.
Μάλλον η Τσιμισκή μας τελείωσε. Ήθελα να 'ξερα ποιος πούστης (ή...πουτάνα) κατέδωσε το 56χρονο κορίτσι μας και μας στέρησε από έναν καλό χώρο...
Η Βασια 56 χρονων????Μάλλον η Τσιμισκή μας τελείωσε. Ήθελα να 'ξερα ποιος πούστης (ή...πουτάνα) κατέδωσε το 56χρονο κορίτσι μας και μας στέρησε από έναν καλό χώρο...
μηπως θα ητανε καλυτερα να πας να δεις και να μας ενημερωσεις?
Γνωριζουμε κατι γι αυτο;; Πηρα τηλ κ μου πε ειναι δυτικα , επταλοφο κοντα..
Εκεί κοντά είναι ηλικιακά, αλλά κρατιέται καλά. Πήρα τηλ. χθες και ήταν κλειστά.Η Βασια 56 χρονων????
Η ειχε καμμια αυτοφορακισα μεσα?
εργαζετε κανονικαΑυτή η ΕΛΕΝΑ πρωην Β.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ δουλευει ακομα η τα παρατησε?
Καιρο εχει να αναφερθει στο φορουμ...
μηπως θα ητανε καλυτερα να πας να δεις και να μας ενημερωσεις?
Οντως αλλα ειπα μηπως γλιτωσω τη βενζινη..ελεω κρισης..Αν παω θα ενημερωσω οπως παντα
Μάλλον η Τσιμισκή μας τελείωσε. Ήθελα να 'ξερα ποιος πούστης (ή...πουτάνα) κατέδωσε το 56χρονο κορίτσι μας και μας στέρησε από έναν καλό χώρο...
Όχι κύριε, δεν θα φάτε μπον φιλέ, φασολάδα θα φάτε, γιατί αλλιώς θα τους μείνει στην κατσαρόλα...επισκεψη σημερα στο μεταξα ( 5 παρουσιες στον χωρο απο της οποιες αξιζε 1 ) μπαινω στο σαλονι καθομαι στον καναπε με κανει μια ενημερωση για τα προγραματα (30λεπτα μασαζ 40ευρω...30λεπτα στοματικο 70 ευρω....μασαζ με 2 κοπελες 60 ευρω 30 λεπτα.... και στοματικο με 2 κοπελες 90 ευρω 30 λεπτα ) ζηταω απο την κοπελα που μου εκανε την ενημερωση να δω και τις υπολοιπες και μου αρχιζει της μαλακιες (εγω δεν σου κανω) της ξαναλεω οτι θελω να δω και τις αλλες ....νευριαζει και παει και τι λεει να ερθουν....ερχονται τα υπολοιπα κοριτσια και τις βλεπω και ξανα φευγουν στο δωματιο και επιστρεφει αυτη στο σαλονι της ζηταω να περασω για ενα φραπεδακι με ενα ομορφουλικο που ειχα δει και μου ξαναρχιζει τις μαλακιες (ολες οι αλλες εχουν ραντεβου τωρα και η μονη ελευθερη ειμαι εγω ) της ζητησα να περιμενω να τελιωσει η αλλη κοπελα για να περασω και με εδιωξε (αμα δεν 8ες να περασεις μαζι σηκω και φυγε ) ελεος πολλες στον χωρο εχοθν καβαλησει το καλαμι...δεν ξανα παταω στο κολομαγαζο..δεν σεβονται τα λεφτα που τους δινουμε
είσαι σίγουρος συναγωνιστή γιατί πριν 1-1.5 μήνα που της τηλεφώνησα μου είπε ότι σταμάτησεεργαζετε κανονικα
εχω λιγοτερο απο μηνα που την επισκευτικα....παντως για καλο και για κακο θα την παρω τηλ.να δω τι γινετεείσαι σίγουρος συναγωνιστή γιατί πριν 1-1.5 μήνα που της τηλεφώνησα μου είπε ότι σταμάτησε
εχω λιγοτερο απο μηνα που την επισκευτικα....παντως για καλο και για κακο θα την παρω τηλ.να δω τι γινετε
Σωστά τα λες!Ειναι μαζι με ακομα μια πλεον το γυρισε στο ψιλοπροβε και αυτη,ακομα και παλιους πελατες τους γειωνει