καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.145
- Πόντοι
- 736
καλησπερα στην παρεα.........
Αντε να γραψω κ εγω την εμπειρια μου μιας κ επιδη αυτον τον καιρο ειμαι στην ξερα ειπα να δοκιμασω κατι καινουριο κ που δεν ξερω......
Ετσι αποφασισα να παω στο μαγαζι στην συγγρου! Ειχα ακουσει ασχημα σχολια γιαυτο το μαγαζι αλλα ειπα δεν πειραζει το πολυ πολυ θα παρω μασαζακι με 25 ευρω κ θα σηκωθω να φυγω.......
Μπαινω μεσα βλεπω ενα αγορακι αδυνατο κ μεσα στο σαλονακι ενα μπαζο μιλφ, ενα πιτσιρικι σαν αναποδο τηγανι με το χερουλι προς τα επανω, κ μια πιτσιρικα αδυνατη μινιον που με γυαλισε το ματι...
Μου λεει το αδυνατο αγορακι τα προγραματα κ τελικα περνω στο δωματιο ετσι βλεπωντας κ κανοντας.....
Κανω το ντουζακι μου κ τσουπ νασου το μικρο με αλλο ντυσιμο απο οτι στο σαλονι, μινι φορεματακι κ ενα μικροσκοπικο μπλουζακι....
Λεω απο μεσα μου θελω να το ρουφηξω το καλαμακι αλλα για να δω τι παιζει.......
αρχιζουμε το προγραμμα με μασαζακι κ στα πρωτα λεπτα κανουμε κουβεντα αν παρουμε full προγραμμα ποσο θα πανε οι τιμες.....
Τωρα θα πω κατι κ ας ελπισω οι περρισοτεροι να με καταλαβετε......οταν η γκομενα μεσα στο δωματιο σου αρχιζει,5 για να με κανεις αυτο,10 για αυτο 15 για αυτο,20 για εκεινο κ 30 για το αλλο, 35 να με κοιτας,45 να μου μιλας τι περιμενεις????? να περασεις καλα????
Εκανα το μασαζακι μου κυριος.....στραβωσε το κοριτσακι που δεν πηρα φουλ κ φυσικα στο 30λεπτο την εκανε αφου πιαστικε το χερι της απο το τριψιμο μιση ωρα !!
Θελω να πω κ αλλα,αλλα δεν θελω να ξεφυγω απο το επιτρεπτο του ποστ μου!! Ηδη εκανα μια χαζομαρα κ διορθωθηκε........
Ηθελα να ηξερα για ποσο κοροιδα μας εχουνε???
διαβαζω το τι γινετε στην αθηνα κ απορω με τα δικα μας εδω περα.....
αυτα παιδες ελπιζω να βοηθησα.........
Κύριοι όσοι έχετε αγωνιστεί στην Αθήνα σε ανάλογα μαγαζιά το γνωριζετε, οι άλλοι καλό θα είναι να ενημερωθήτε από το αντίστοιχο θρεντ για τις ανάλογες προσφερόμενες υπηρεσίες σε σχέση με τις τιμές.
Ορισμένοι χώροι των Αθηνών δεν είναι συγκρίσιμοι επ ουδενί με τους εδώ αντίστοιχους ούτε σε υποδομές, ούτε σε παροχές ούτε ακόμα ακόμα σε εμφάνιση των θεραπευτριών, πόσο μάλλον στις τιμές.
Ενδεικτικά αναφέρω οτι σε μερικά εξ αυτών-που δεν είναι απαραίτητα και ακριβότερα- μετά το τέλος της συνεδρίας η θεραπεύτρια σε πλένει η ίδια, σου βάζει αντισηπτικό αν θέλεις κλπ κλπ....
Μήπως λέω πρέπει να απαιτήσουμε την αναβάθμιση της ποιότητας και των υπηρεσιών;
Μήπως;