.... Βεβαιώθηκαν (18) παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων»
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
Τοσο καιρό φωνάζουμε ακριβά τα μασατζιδικα κανεις δεν ακούει. Να τωρα και με κυβερνητική απόφαση που βεβαιώνει τις ανυσηχείς μας. Με μια ανάληψη ΔΕ ΓΑΜΑΣ! Γυρίζουμε ολοι στο σίγουρο σπιτικό μουνι και όποιον παρει ο χάρος. Καλό καλοκαιρι κύριοι.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα πράγματα στην πόλη αλλά κυρίως εδώ αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο περίεργα.
Ελπίζω να είναι απλά ιδέα μου.Καλά να περνάτε όσο μπορειται .
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τα πράγματα στην πόλη αλλά κυρίως εδώ αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο περίεργα.
Στη Θεσσαλονίκη αναφέρεσαι House?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Προφανώς για να το γράφω εδώ φίλε.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.179
- Πόντοι
- 736
το περίεργα θέλει διευκρίνηση αγαπητέ houseΠροφανώς για να το γράφω εδώ φίλε.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αν χρεαστει θα επανέλθω αγαπητέ.
όντως είναι περίεργα τα τεκταινόμενα
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.179
- Πόντοι
- 736
Με τόσο ρευστό που κυκλοφορεί στο δρόμο αυτές τις μέρες θετικό ακούγεταιόντως είναι περίεργα τα τεκταινόμενα
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.179
- Πόντοι
- 736
Εντυπώσεις από την Ράνια που στελέχωσε πρόσφατα την ομάδα του Ευ Ζην, έχει κανείς τέκνα μου;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.179
- Πόντοι
- 736
Με ημερήσιο όριο ανάληψης 60ε άντε να δούμε πότε και πως θα προσαρμοστούν μερικοί/ες μαγαζάτορες
Καλησπέρα. Μετά από αγώνα έγινα «δεκτός» τηλεφωνικά στο μαγαζί της Μαριάννας στο Χαριλάου. (Είχα πάει στο παλιό στην Νέα Εγνατία αλλά δεν με θυμόταν. Τι προτείνετε να πάρω ; Κάτι σε σχετικά GFE κατάσταση ; Πρωκτικό παίζει ; Τιμή 80 € /hr φυσιολογικό σεξ ισχύει ;
Kostas..12345
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε pm την καινούργια διεύθυνση της Ευας εντελβάις. Ενα διάστημα πήγαινα συχνά αλλά χωρίς τηλέφωνο. Κάποια στιγμή που το επισκέφθηκα νόμισα ότι έκλεισε κ τώρα διάβασα εδώ ότι λειτουργεί σε νέα διεύθυνση. Η αν είναι εύκολο έστω το τηλ.
Ευχαριστώ έκ' των προτέρων κ να περνάτε όλοι καλά. Όσο γίνεται με αυτά που ζούμε...
Ευχαριστώ έκ' των προτέρων κ να περνάτε όλοι καλά. Όσο γίνεται με αυτά που ζούμε...
Καλησπέρα. Μετά από αγώνα έγινα «δεκτός» τηλεφωνικά στο μαγαζί της Μαριάννας στο Χαριλάου. (Είχα πάει στο παλιό στην Νέα Εγνατία αλλά δεν με θυμόταν. Τι προτείνετε να πάρω ; Κάτι σε σχετικά GFE κατάσταση ; Πρωκτικό παίζει ; Τιμή 80 € /hr φυσιολογικό σεξ ισχύει ;
αυτο που κοντα βρισκεται φιλε μου? δεν δεχεται πλεον παλιους πελατες?
στη Χαρίλαου πάνω άπω το καφέ δεξιά πριν το φανάρι που πάμε για πανόραμαΚαλησπέρα. Μετά από αγώνα έγινα «δεκτός» τηλεφωνικά στο μαγαζί της Μαριάννας στο Χαριλάου. (Είχα πάει στο παλιό στην Νέα Εγνατία αλλά δεν με θυμόταν. Τι προτείνετε να πάρω ; Κάτι σε σχετικά GFE κατάσταση ; Πρωκτικό παίζει ; Τιμή 80 € /hr φυσιολογικό σεξ ισχύει ;
πως και σε άφησε να γράψεις!! πήρες άδεια από την ΜαριάνναΚαλησπέρα. Μετά από αγώνα έγινα «δεκτός» τηλεφωνικά στο μαγαζί της Μαριάννας στο Χαριλάου. (Είχα πάει στο παλιό στην Νέα Εγνατία αλλά δεν με θυμόταν. Τι προτείνετε να πάρω ; Κάτι σε σχετικά GFE κατάσταση ; Πρωκτικό παίζει ; Τιμή 80 € /hr φυσιολογικό σεξ ισχύει ;
Ειδικά διαβάζοντας και το τελευταίο ποστ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!! Κυκλοφορούν πολλοί ΜΛΑΚΕΣ μεταξύ μας.. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!! Ολα στη φόρα οι γελοίοι.Τα πράγματα στην πόλη αλλά κυρίως εδώ αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο περίεργα.
Καλησπέρα στην παρέα.Ειμαι νέος στο φόρουμ αν κ το παρακολουθώ καιρό.Εχω δοκιμάσει αρκετά μασατζιδικα στην Σαλονικη αλλά πάντα καταλήγω στη Μαγγυ καμαρα θεωρώ πως είναι το καλύτερο όσον αφορά μασαζ κ φραπέ από τα αλλα τα ελεύθερα στα πριβέ δεν έχω πρόσβαση όποτε δεν μπορώ να εκφέρω κ αποψη.Στη Μαγγυ τελευταία πέρασα να μια Αθηνά.Εκπληκτικο μασαζ κ πανέμορφη κοπέλα και χαμογελαστή.Εχει πάρει κανεις περισσότερα πέρα από μασαζ φραπέ;;;Να δοκιμάσω να ζητήσω η πάπαλα;;;Α και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει για κανα πριβέ τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.