να υγειαινουμε κ να
η να μυοχαλαρωνουμε με μπερδεψες τωρα
ελα μωρε , νταξει να ουμε ...
οτι μπορει ο καθενας .
να υγειαινουμε κ να
η να μυοχαλαρωνουμε με μπερδεψες τωρα
το χωρις προφυλακτικο δεν ειναι θεμα μαγαζιου αλλα θεμα κοπελας
μαλακιες λες pavloup(εβιτα)
το τι είναι η εβίτα λίγο πολύ όλοι ξέρουμε
αλλά όχι κ σε τέτοιο σημείο
αλλά θα μου πεις παλι εδώ κάρφωσε τα μικρα
Β κ Μ άρα είναι ικανή για τα πάντα η κυρία καριολακη
Φιλε μου λυπαμαι αλλα κανεις λαθος.Τα μικρα Β κ Μ καρφωθηκαν μονα τους..Αν γνωριζεις η Ευα που ηταν πριν τα κοριτσια τις εδιωξε γιατι τους επερναν πελατες απτο μαγαζι και για τον ιδιο λογο φυγαν και απο την Εβιτα.Αλλα ηταν τοσο χαζες και οι 2 (φιλες για) που βαλαν τα κινητα τους στο Ιντερνετ και ετσι πιαστηκαν.Ακουμε που σου λεω...ετσι εγινε.
έχω λιώσει στα γέλια...Σύχαμα,εκεί στην Ανάληψη δούλευες κιολας....Χριστός και Απόστολος,ποιος αλήθεια πέρασε μαζί σου?
Μην μου πεις ότι ανέβηκες με τα γόνατα στο μασαζοκρεβατο για να κάνεις πίπα.
γιατί θα γινόταν κανένας κρατήρας στο δρόμο!
Mωρή βρώμα χοντρή
Εσύ δεν έστησες το ραντεβού και μάλιστα διπλό με 2 μπάτσους για να τις πιάσουν και τις 2 μαζί καριόλα,σύχαμα?
Να θυμάσαι στο ξανάπα,όλα δανεικά είναι,η ρουφιανιά δεν έμεινε ποτέ χωρίς απαντηση.
Θες και μεγάλο νούμερο χειροπέδες γιατί που να βρεθεί χειροπεδα στο νουμερο σου με τόσο λίπος?
Σύχαμα,εκεί στην Ανάληψη δούλευες κιολας....Χριστός και Απόστολος,ποιος αλήθεια πέρασε μαζί σου?
Μην μου πεις ότι ανέβηκες με τα γόνατα στο μασαζοκρεβατο για να κάνεις πίπα.
γιατί θα γινόταν κανένας κρατήρας στο δρόμο!
έχω λιώσει στα γέλια...
Οντως.....καλα να περναμε βρε παιδια!!!
Φήμες λένε ότι ο συναγωνιστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που η Μαριάννα του έκανε παρουσίση τα κορίτσια της.Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες,σηκώθηκε τρομαγμένος από το θέαμα και έφυγε τρέχοντας.Ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φοβία ως προς το γυναικείο φύλο...Ασε που πριν 20 μερες περιπου εγινε και ενα τραγικο περιστατικο εκει μεσα με πελατη ...(Αν και αυτο βεβαια μπορει να γινει παντου.Τουλαχιστον πηγε ευτυχισμενος...μαλλον..)
...Ο λογος που ειμαστε εδω, αλλοι πιο πολυ και αλλοι λιγοτερο, ειναι για να ενημερωνουμε και να ενημερωνομαστε για τα μασατζιδικα της πολης και τις υπηρεσιες τους. Μονο αυτο δεν γινεται τωρα τελευταια. Προτινω κανεις να μην απανταει σε σχολια ασχετα με το θεμα, ακομη και αν απευθυνονται σε αυτον προσωπικα. 1-2-3 θα βαρεθει αυτος που γραφει και θα σταματησει(ελπιζω).Ας γραφουμε μονο για υπηρεσιες, προσωπικες κριτικες(χωρις να κρινουμε των αλλων), θεματα υγειας και με λιγα λογια οτι αφορα την ενημερωση μας.
Όποιος κάνει ενημέρωση για οποιοδήποτε άλλο μαγαζί ,εκτός από Μαριάννα ,Εβίτα και Βασίλη δώρο ένα μασαζ σε μαγαζί της αρεσκείας του από μένα
Φήμες λένε ότι ο συναγωνιστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που η Μαριάννα του έκανε παρουσίση τα κορίτσια της.Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες,σηκώθηκε τρομαγμένος από το θέαμα και έφυγε τρέχοντας.Ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φοβία ως προς το γυναικείο φύλο.
Όποιος κάνει ενημέρωση για οποιοδήποτε άλλο μαγαζί ,εκτός από Μαριάννα ,Εβίτα και Βασίλη δώρο ένα μασαζ σε μαγαζί της αρεσκείας του από μένα