Καλημέρα σε όλους τους συν
, νομίζω ώρα για ενημέρωση.
Επίσκεψη στην Μαριάννα. Η Μαριάννα Κυρία και άψογη Επαγγελματίας. Χαρίρομαι πολύ όταν συναντάω τέτοια άτομα στον χώρο, με ευαισθησίες και αγάπη και εργατικότητα για την "δουλεία" τους.
Στους χώρους της, είναι εμφανής η ύπαρξη του "γυναικείου χεριού" της. Όλα τα δωμάτια, θεματικά-το κόκκιινο δωμάτιο Moulen Rouge, το μώβ δωμάτιο, το έθνικ πράσινο-χρυσαφί δωμάτιο- και προσεγμένα στην λεπτομέρεια.
Προτίμησα το μωβ. Νομίζω είναι πιο όμορφο, από της φωτογραφίας.
Το team , δυνατό.
Έλενα, milf 45+, ανανεωμένη με πολύ όμορφη ξανθειά κόμμωση, κανονικό σώμα, αδυνατισμένη με
2-3, μετρίου αναστήματος, πολύ καλοντυμένη με μαύρο φόρεμα γόβες και από παλιαότερη εμεπειρία κάνει τα
να αναστενάζουν.
Ηρώ, νέα κοπέλα γύρω στα 26, ψηλή, αδύνατη με 1ή 1-2
, με μεγάλα και ελκυστικά πόδια, όμορφη με μαύρα μαλλιά. Απλά και όχι ιδιαίτερα "ελκυστικά" ντυμένη.
Ειρήνη, νέα κοπέλα γύρω στα 22, ψηλή, γυμανσμένη, κατά δήλωση της γυμνάστρια με 2
, και ελκυστική λεκάνη και υπέροχα λευκά μπούτια , όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και μακριά μαύρα μαλλιά. Το δυνατό σημέιο το λευκό δέμα της. Στο ντύσιμο για αυτήν την δουλειά, γνώμη μου, σηκώνει πολύ βελτίωση ακόμα.
Μαρίνα, Milf γύρω στα 38, ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο . Η γυναίκα που έχει αυτό το "κάτι", αδύνατο σώμα με 1 ή 1-2
. Άψογο ντύσιμο η Μαρίνα, άτυχος που και αυτήν την φορά δεν μπόρεσα να περάσω 1 ώρα μαζί της.
Κατερίνα, νέα κοπέλα γύρω στα 25, στον συγκεκριμένο χώρο, ψηλή νταρντάνα με 2άρη
. Όμορφα πιασήματα. Νομίζω πρέπει να την έχω πετύχει αλλού.
Φοίβη, γύρω στα 26, μετρίου αναστήματος, στητό 3άρη
, ωραία μπούτια, λίγο μαυρισμένη. Μοιάζει με γυναίκα που το
το έχει στο dna της.
Υ.Γ. Η Αναστασία( δες παλαιότερη κριτική μου) μου είπαν απουσίαζε την μέρα που πήγα.