Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
416
Πόντοι
21

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Δεκτά και τα 2 σχόλια. Στο τάζουμε, κάτι πιο ανατολικά από elegance και aqua έχει;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.368
Πόντοι
1.436
Στην Εύα edelweiss πήγε κάνεις τελευταία :2funny::2funny:
Εγώ

Music Video 80S GIF

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Κατί προς καλαμαρια παιζει? στο αλλο thread λεει κατι για
Εβίτα, Εscape, Καλαβρυτων 26, Καλαμαριά (αν παιζει κονε θα το εκτιμουσα) και
Αρτεμις, Ναός της Αρτέμιδος, Καλαμαριά (καμια αλλη πληροφορια)
Πριν 50 χρόνια αυτά

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Ρε παιδια, ειπα μαλακια το κατάλαβα. Μήπως να πείτε και τελικά αν έχει κάτι πιο ανατολικά;

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201

giwrgospap1996

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και είμαι λάτρης των milf+ , είπα να κανονίσω ραντεβού με την Κατερίνα στην Αρετσού. Αλλά στο τηλέφωνο μου είπε δεν κάνει κάτι πονηρό.
Δεν προσφέρει όντως πλέον φραπα ή έφαγα πετσέτα απλά από το τηλέφωνο;

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.368
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και είμαι λάτρης των milf+ , είπα να κανονίσω ραντεβού με την Κατερίνα στην Αρετσού. Αλλά στο τηλέφωνο μου είπε δεν κάνει κάτι πονηρό.
Προσφέρει κανονικά εκτόνωση, και στο μασάζ είσαι ολόγυμνος, δεν έχει πετσέτα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.770
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά,
Αν στο απέκλεισε από το τηλέφωνο...
Κάνει σίγουρα .

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Δεκτά και τα 2 σχόλια. Στο τάζουμε, κάτι πιο ανατολικά από elegance και aqua έχει;
Θα πας στην Εύα στο Jumbo και φεύγοντας θα σου δώσει και μία συνταγή του ΕΟΠΠΥ να την εκτελέσεις οποιοδήποτε φαρμακείο επιθυμείς

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Καλησπέρα παιδιά,
Ρε φίλε άλλο λάτρης των μεγάλων ηλικιών και αλλο «αν δεν μπαζώσεις δε χτίζεις»

Την έχεις δει ποτέ; Γιατί αν σε νοιάζει μόνο το τι γράφει η ταυτότητα
μπορεις να πας στα μπουρδέλα σε μία 60 plus με τεράστια βυζιά Η οποία από την Κατερίνα εμφανισιακά είναι κλάσεις ανώτερη

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
Θα πας στην Εύα στο Jumbo και φεύγοντας θα σου δώσει και μία συνταγή του ΕΟΠΠΥ να την εκτελέσεις οποιοδήποτε φαρμακείο επιθυμείς
Κ να σου γράψει κ ένα αρωματικό για το μουνι τις που μυρίζει στάβλο

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι αλλά και συναγωνιστές . Επιστροφή στην γενέτειρα για λίγες μέρες και μπήκε στο μυαλό μου μια λαδοσυνεδρια καθώς τα κουσούρια δεν κόβονται . Κλήση λοιπόν στο Crystal και άκουσα αλλαγή στο ρόστερ . Ονόματα Ραφαέλα , Ναταλία , κλειω (δεν είμαι και ο πιο τακτικος πελατης αλλά πριν 1,5 μήνα συν πλην που πήγα τελευταία φορά δεν τις άκουσα ) .
Μπελλα , Νεφέλη , Ολίβια ήταν ρεζερβέ από συναδέλφους. Ψέματα μην πω δεν πήγα λόγω του ότι το άγνωστο με φοβίζει συνήθως καθώς προτιμούσα Νεφέλη και Αρτεμις. Μπορεί κάποιος να συνδράμει τι παίζει με κάποια από τις 3 προαναφερθείσες κορασίδες;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.302
Πόντοι
446
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι αλλά και συναγωνιστές . Επιστροφή στην γενέτειρα για λίγες μέρες και μπήκε στο μυαλό μου μια λαδοσυνεδρια καθώς τα κουσούρια δεν κόβονται . Κλήση λοιπόν στο Crystal και άκουσα αλλαγή στο ρόστερ . Ονόματα Ραφαέλα , Ναταλία , κλειω (δεν είμαι και ο πιο τακτικος πελατης αλλά πριν 1,5 μήνα συν πλην που πήγα τελευταία φορά δεν τις άκουσα ) .
Μπελλα , Νεφέλη , Ολίβια ήταν ρεζερβέ από συναδέλφους. Ψέματα μην πω δεν πήγα λόγω του ότι το άγνωστο με φοβίζει συνήθως καθώς προτιμούσα Νεφέλη και Αρτεμις. Μπορεί κάποιος να συνδράμει τι παίζει με κάποια από τις 3 προαναφερθείσες κορασίδες;
Ναταλια αξιζει,καλο μασαζ καλη και η εκτωνωση...Κλειω μακρια...ενα κρυο αχρωμο αοσμο ανεραστο πλασμα.....0 συμμετοχη ...αθλιο μασαζ στα τοπ 3 καμμενα 50ρικα

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Ναταλια αξιζει,καλο μασαζ καλη και η εκτωνωση...Κλειω μακρια...ενα κρυο αχρωμο αοσμο ανεραστο πλασμα.....0 συμμετοχη ...αθλιο μασαζ στα τοπ 3 καμμενα 50ρικα
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε . Αυτό το «κάψιμο» φοβήθηκα και δεν προχώρησα παρακάτω .

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.770
Πόντοι
456
Κάνε και μια περιγραφή το γκομενετο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom