niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Που μπορώ να βρω τον αριθμό της;;;Προσφέρει κανονικά εκτόνωση, και στο μασάζ είσαι ολόγυμνος, δεν έχει πετσέτα.
Που μπορώ να βρω τον αριθμό της;;;Προσφέρει κανονικά εκτόνωση, και στο μασάζ είσαι ολόγυμνος, δεν έχει πετσέτα.
Που μπορώ να βρω τον αριθμό της;;;
Σε ευχαριστώ!!Πτυχιούχος Μάλαξης-Γυμνάστρια - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (74307-7) FreeList.gr
Πτυχιούχος Μάλαξης-Γυμνάστρια - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 74307-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Αν σε ρωτήσει που βρήκες τον αριθμό της, πες από την αγγελία της στο Freelist
Γιατί δεν ρίχνουν τις τιμές λίγο ή να ανεβάσουν λίγο τις υπηρεσίες αν έπεσε η δουλειά. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω γιατί βλέπω αρκετή προώθηση στα social. Να ξέρουν τα κορίτσια οτι εδώ είμαστε αλλά δεν είμαστε γόνοι του Βαρδινογιάννη. Αν κάνουν σοβαρή αναβάθμιση να ξέρουν οτι θα τιμηθούν. Και αν θέλουν ας ξεφύγουν και από τα πλαίσια του ελαιοτριβείου και να βγούν στο εσκορτιλίκι. Θα ζήσουν και αυτές καλά και εμείς καλύτερα.Delulu κατε αρετσου μόνη της τα ζητάει μόνη της ευχαριστεί τακτικές διαφήμισης δεν έχει άλλο άρμεγμα γυμνάστρια μαλαξης ξύπνησε ο κόσμος εδώ οι πιτσιρίκες στα μασατζιδικα και παραπονιουντε ότι έπεσε η δουλειά και είναι με τις μέρες και πολλά κορίτσια άρχισαν να κόβουν μεροκάματο σε σένα θα ρθουμε
Στην πουτσα σου με γραφεις αλλα 3 μερες μετα συνεχιζεις να ασχολησε μαζι μου! Και μαλλον εσυ εισαι αυτος που σπαει αρχιδια και δεν ενημερωνει ποτε το νημα...αλλα δεν σε πεταει κανεις εξω...βλεπεις εδω στο bourdela και ειδικοτερα στη θεσσαλονικη σεβομαστε τα ΑΜΕΑ και τους καθυστερημενους!Βρε στη πουτσα μου τη γράφω για τον τυπάκο αυτόν λέω που αντί να ενημερώνει μπαίνει σπάει αρχίδια και τον αφήνετε
Τραβά ρώτα τριγύρω τι πιστεύουν για σένα γιατί εδώ μέσα όλοι σε έχουν για πεταμένοΣτην πουτσα σου με γραφεις αλλα 3 μερες μετα συνεχιζεις να ασχολησε μαζι μου! Και μαλλον εσυ εισαι αυτος που σπαει αρχιδια και δεν ενημερωνει ποτε το νημα...αλλα δεν σε πεταει κανεις εξω...βλεπεις εδω στο bourdela και ειδικοτερα στη θεσσαλονικη σεβομαστε τα ΑΜΕΑ και τους καθυστερημενους!
ΞερεοςΕπισκέψεις το προηγούμενο 2μηνο
1. Crystal, με Ραφαέλα. Η Ραφαέλα πήρε τον αέρα της φάσης, και έβαλε και μερικά κιλακια που όμως της πάνε. Κωλαρακι σούπερ, καλό στητο βυζακι, δέχτηκε δάκτυλο και το γουσταρε. Δεν με τράβηξε να ζητήσω κάτι παραπάνω, το έξτρα που άφησα κάνει την επίσκεψη ακριβή για όσα παρείχε. Ο χώρος ήταν σούπερ αρχικά αλλά με τις υγρασιες στα ντουβαρια, σε λίγο θα καταργήσουν τα ντους και θα πλενομαστε με νερό από τους τοίχους
2. Massagio, Ισμήνη. Όμορφη, κορμάρα, αλλά έχει κάτι που σε παγώνει. Οκ για μια εκτόνωση, αλλά μετα δεν ξέρω ... Ήταν στον χώρο και μια μικρούλα με βυζάρες που την έχει δει γκόμενα. Θα πρότεινα να είναι λίγο πιο ευγενική και όχι με την έτοιμη απάντηση στο στομα, που συνήθως δεν είναι και επιτυχημένη.
3. Επίσκεψη golden (πρώην aqua). Το ξαναειπα: Νίκο, αν ακούς κ διαβάζεις, άμεσα ανανέωση. Είναι κρίμα αυτός ο χώρος να μένει ανεκμετάλλευτος. Ξαναειπα, φέρτε πίσω την Φανή, και την Έλενα, άντε και την Ρίτα, μπας και συμμαζευτει λίγο το μαγαζί. Όσες εχεις εκεί,δεν κάνουν.
4. Elegance: με Ντάρια. Είναι μουναρα. Το βυζί δεν ήταν απαραίτητο. Αλλά δεν μπορείς να συνεννοηθεις με τίποτα, φάουλ το να μην μιλάει γρι αγγλικά.
Αυτά.
Όσο για τις μαλακίες που γράφετε μερικοί εδώ μέσα, είπαμε ξανά πως το topic το έχετε μαμησει την μανα.
Τις καλομαθαμε φίλε και επειδή από μένα και σένα περνούν 50 ευρώ αντε και κάνα έξτρα όπου έχει αλλά πάει και η ανωμαλαρα και τον κατουρομαμανε για διακο και τριακο μας έχουν για μαλακές....αλλά όλοι ξυπνήσαμε και πάμε αραιά και που,λες και έξω δεν γαμαμε έπρεπε να καταλάβουν ότι τη βρίσκουμε με τη φάση και δεν τις έχουμε ανάγκη.. μόνες τους μου είπαν κοπέλες και υπεύθυνες ότι ανάλογα τις μέρες είναι η δουλειά ενώ παλιά ραντεβού δεν έβρισκες ορισμένες μέρες...αλλά καλά τα λέγαμε όσο κοπεί το καθημερινό τόσο θα βάλουνε μυαλό ας πάνε σε καμία επαρχεία να κάνουν κάνα διδακτορικό εκεί που δεν έχει επιλογές γιατί εδώ τελείωσανΓιατί δεν ρίχνουν τις τιμές λίγο ή να ανεβάσουν λίγο τις υπηρεσίες αν έπεσε η δουλειά. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω γιατί βλέπω αρκετή προώθηση στα social. Να ξέρουν τα κορίτσια οτι εδώ είμαστε αλλά δεν είμαστε γόνοι του Βαρδινογιάννη. Αν κάνουν σοβαρή αναβάθμιση να ξέρουν οτι θα τιμηθούν. Και αν θέλουν ας ξεφύγουν και από τα πλαίσια του ελαιοτριβείου και να βγούν στο εσκορτιλίκι. Θα ζήσουν και αυτές καλά και εμείς καλύτερα.
Δεν χρειάζεται να έχεις βγάλει το ΕΚΠΑ για να το καταλάβεις οτι δεν πάνε τρένο όπως πριν από κανένα χρόνο. Μακάρι να κρατήσει έτσι μέχρι να αναπροσαρμόσουν τις παροχές τους. Όταν έκαναν εμφάνιση οι ανεξάρτητες είχα πει οτι θα χάσουν αρκετή δουλίτσα. Επειδή διαβάζουν κάποιες να ξέρουν οτι περιμένουμε αν θέλουν ας δοκιμάσουν και σαν ανεξάρτητες. Πρόσφατα ήρθε και η Ίριδα και με το απλό πρόγραμμα είναι αρκετά ανταγωνιστική σε τιμές. Αν έχεις και φράγκα αξίζει και στο πλήρες πρόγραμμα.Ξερεος
Τις καλομαθαμε φίλε και επειδή από μένα και σένα περνούν 50 ευρώ αντε και κάνα έξτρα όπου έχει αλλά πάει και η ανωμαλαρα και τον κατουρομαμανε για διακο και τριακο μας έχουν για μαλακές....αλλά όλοι ξυπνήσαμε και πάμε αραιά και που,λες και έξω δεν γαμαμε έπρεπε να καταλάβουν ότι τη βρίσκουμε με τη φάση και δεν τις έχουμε ανάγκη.. μόνες τους μου είπαν κοπέλες και υπεύθυνες ότι ανάλογα τις μέρες είναι η δουλειά ενώ παλιά ραντεβού δεν έβρισκες ορισμένες μέρες...αλλά καλά τα λέγαμε όσο κοπεί το καθημερινό τόσο θα βάλουνε μυαλό ας πάνε σε καμία επαρχεία να κάνουν κάνα διδακτορικό εκεί που δεν έχει επιλογές γιατί εδώ τελείωσαν
231 094 1272Κάποιος συνάδελφος να μου δώσει το τηλέφωνο του Massagio
Ωραία ενημέρωση. Φιλιά έδινε - δίνει η Αρετή. Αν υπάρχει ακόμα στο ίδρυμα. Δεν μας είπες τι τύπο σώματος έχει και μια ηλικία κατά προσέγγιση. Έκανες κίνηση να χαιδέψεις τις τρυπούλες της;Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέα εγγραφή στο μπου αλλά πολλά χρόνια επισκέπτης.(Κακώς βέβαια όμως κάλιο αργά παρά ποτέ πού λένε..)
Στα τού νήματος λοιπόν,η εμπειρία μου είναι περσινή λόγω δουλειάς (σεζόν) και θά την μοιραστώ τώρα μαζί σας.... και υπόσχομαι να είμαι ποίο σύντομος από εδώ και πέρα στην ενημέρωση προς εσάς..
Λοιπόν πήγα crystal με κάθισαν στο σαλόνι όπου καί ήμουν τυχερός διότι είχε περίπου τίς 6 κοπέλες σχεδόν όλες μελαχρινές με αλογοουρά το μαλλί, όπως μαρεσουν κιόλας τά μελαχρινά.. μετά από ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο του τύπου από πού είσαι γιατί είσαι καί τί είσαι, πράγμα που με εξέπληξε διότι λες και περνούσα από το ανακριτικό...
Μου λέει διάλεξε κοπέλα για να συνεχίσει η συνεδρία, μέσα από όλα τά brunette δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε έναν άγγελο ξανθό, όπου και κάποιοι από εδώ θά γνωρίζουν,η αρετουλα...Με κέρδισε το χαμόγελο της γιατί όι υπόλοιπες είχαν ποίο βαριεστημενο μουντ....
Με πάει μέσα και φεύγει να μου φέρει νερό μετά από παρότρυνση μου διότι άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς από την καύλα και στέγνωσα...
Ξαπλώνω με πετσέτα μπρούμυτα και έρχεται ξεκινάει το χάδι διότι για μασάζ δεν τό ένιωσα, εκεί που μιλάμε άρχισε τά Αχχχ Ωχχχ Αχχχ Ωχχχ εννοείται πώς ήθελα να κλάψω από τά γέλια, άλλο νά σάς τό λέω και άλλο να το ακούτε, αλλά οκ μαρεσε με έβαζε στο κλίμα, μετά άρχισε να δηλώνει πως ζεσταίνεται, τίς λέω μπορείς να ελαφρυνεις το κορμί σου από περιττά ρούχα και αμέσως τά πέταξε όλα μένοντας μόνο με το στριγγακι, άρχισα να ζουπαω τό σφιχτό τής κωλαρακι και μου το κάνει καλύτερα λέγοντας νά γυρίσω ανάσκελα....
Και εκεί ξεκινάει τό παιχνίδι της...
Άρχισε να τον παίζει ψιθυρίζοντας λάγνα λογακια τού τύπου χύσε στα βυζιά μου, τί όμορφη πουτσα που έχεις και επίσης τά Αχχχ Ωχχχ, με το που είδε πώς ο θερμοστάτης έπιανε ταβάνι τόν έφτυνε και όντως ήταν βάλσαμο εκείνη την στιγμή, σέ κάποια φάση άρχισε να μου κάνει ισπανικό με τά γλυκά βυζάκια της μετά από αυτό δεν άντεξα και εναποθεσα στο στέρνο τής, δεν μπορώ να πω τό κορίτσι σέ όλη την φάση ήταν μέσα στήν όρεξη και τό χαμόγελο...
Επειδή είχα ακόμα ένα τέταρτο της είπα χωρίς να ξέρω από τά προγράμματα τούς άμα έχει και δεύτερη εκτόνωση, μου είπε ναι άμα δώσεις κάτι παραπάνω και τής λέω οκ πάμε κούκλα μου...Μαρεσαι τόσο τό όλο παιχνίδι της αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω ποτέ και ήρθε τό τέλος χρόνου...
Στα οικονομικά τώρα κόστος συνεδρίας 50€+20 η δεύτερη, αλλά επειδή δεν ήρθε ποτέ η δεύτερη μου κράτησε 10 αντί 20 ..
Αν διάβασες μέχρι εδώ κάντο κοινοποίηση 10 φορές και θα έχεις δωράκι από το crystal ..
Χαβαλε κάνω παιδιά μήν με λιδωρισετε...
Το ξέρω πως σναλυσα πολύ αλλά κάποιοι από εδώ θέλουν αυτήν την ανάλυση και πιστεύω πώς προετοιμάζεις και τον συναθλητή στο πώς να συμπεριφέρεται...
Και εννοώ την καλή συμπεριφορά..
Νά είμαστε ενήμεροι,ενημερωτικοι και προπαντός αγαπημένοι,δεν έχουμε νά χωρίσουμε τίποτα, όλοι εδώ μέσα κοιτάμε πώς θα περάσουμε καλά με το αντίθετο φύλο η και με το ίδιο για κάποιους άλλους...
Αυτά από εμένα και συγνώμη για το σεντόνι μου...
Έχεις δίκιο προσπαθούσα να φέρω την στιγμή μετά από ένα χρόνο, τόσος πέρασε και γίναν κάτι πράγματα αλλά ήταν στιγμιαία...Ωραία ενημέρωση. Φιλιά έδινε - δίνει η Αρετή. Αν υπάρχει ακόμα στο ίδρυμα. Δεν μας είπες τι τύπο σώματος έχει και μια ηλικία κατά προσέγγιση. Έκανες κίνηση να χαιδέψεις τις τρυπούλες της;
εγω να περιγραψω μια εμπειρια που ειχα το 2017?Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέα εγγραφή στο μπου αλλά πολλά χρόνια επισκέπτης.(Κακώς βέβαια όμως κάλιο αργά παρά ποτέ πού λένε..)
Στα τού νήματος λοιπόν,η εμπειρία μου είναι περσινή λόγω δουλειάς (σεζόν) και θά την μοιραστώ τώρα μαζί σας.... και υπόσχομαι να είμαι ποίο σύντομος από εδώ και πέρα στην ενημέρωση προς εσάς..
Λοιπόν πήγα crystal με κάθισαν στο σαλόνι όπου καί ήμουν τυχερός διότι είχε περίπου τίς 6 κοπέλες σχεδόν όλες μελαχρινές με αλογοουρά το μαλλί, όπως μαρεσουν κιόλας τά μελαχρινά.. μετά από ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο του τύπου από πού είσαι γιατί είσαι καί τί είσαι, πράγμα που με εξέπληξε διότι λες και περνούσα από το ανακριτικό...
Μου λέει διάλεξε κοπέλα για να συνεχίσει η συνεδρία, μέσα από όλα τά brunette δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε έναν άγγελο ξανθό, όπου και κάποιοι από εδώ θά γνωρίζουν,η αρετουλα...Με κέρδισε το χαμόγελο της γιατί όι υπόλοιπες είχαν ποίο βαριεστημενο μουντ....
Με πάει μέσα και φεύγει να μου φέρει νερό μετά από παρότρυνση μου διότι άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς από την καύλα και στέγνωσα...
Ξαπλώνω με πετσέτα μπρούμυτα και έρχεται ξεκινάει το χάδι διότι για μασάζ δεν τό ένιωσα, εκεί που μιλάμε άρχισε τά Αχχχ Ωχχχ Αχχχ Ωχχχ εννοείται πώς ήθελα να κλάψω από τά γέλια, άλλο νά σάς τό λέω και άλλο να το ακούτε, αλλά οκ μαρεσε με έβαζε στο κλίμα, μετά άρχισε να δηλώνει πως ζεσταίνεται, τίς λέω μπορείς να ελαφρυνεις το κορμί σου από περιττά ρούχα και αμέσως τά πέταξε όλα μένοντας μόνο με το στριγγακι, άρχισα να ζουπαω τό σφιχτό τής κωλαρακι και μου το κάνει καλύτερα λέγοντας νά γυρίσω ανάσκελα....
Και εκεί ξεκινάει τό παιχνίδι της...
Άρχισε να τον παίζει ψιθυρίζοντας λάγνα λογακια τού τύπου χύσε στα βυζιά μου, τί όμορφη πουτσα που έχεις και επίσης τά Αχχχ Ωχχχ, με το που είδε πώς ο θερμοστάτης έπιανε ταβάνι τόν έφτυνε και όντως ήταν βάλσαμο εκείνη την στιγμή, σέ κάποια φάση άρχισε να μου κάνει ισπανικό με τά γλυκά βυζάκια της μετά από αυτό δεν άντεξα και εναποθεσα στο στέρνο τής, δεν μπορώ να πω τό κορίτσι σέ όλη την φάση ήταν μέσα στήν όρεξη και τό χαμόγελο...
Επειδή είχα ακόμα ένα τέταρτο της είπα χωρίς να ξέρω από τά προγράμματα τούς άμα έχει και δεύτερη εκτόνωση, μου είπε ναι άμα δώσεις κάτι παραπάνω και τής λέω οκ πάμε κούκλα μου...Μαρεσαι τόσο τό όλο παιχνίδι της αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω ποτέ και ήρθε τό τέλος χρόνου...
Στα οικονομικά τώρα κόστος συνεδρίας 50€+20 η δεύτερη, αλλά επειδή δεν ήρθε ποτέ η δεύτερη μου κράτησε 10 αντί 20 ..
Αν διάβασες μέχρι εδώ κάντο κοινοποίηση 10 φορές και θα έχεις δωράκι από το crystal ..
Χαβαλε κάνω παιδιά μήν με λιδωρισετε...
Το ξέρω πως σναλυσα πολύ αλλά κάποιοι από εδώ θέλουν αυτήν την ανάλυση και πιστεύω πώς προετοιμάζεις και τον συναθλητή στο πώς να συμπεριφέρεται...
Και εννοώ την καλή συμπεριφορά..
Νά είμαστε ενήμεροι,ενημερωτικοι και προπαντός αγαπημένοι,δεν έχουμε νά χωρίσουμε τίποτα, όλοι εδώ μέσα κοιτάμε πώς θα περάσουμε καλά με το αντίθετο φύλο η και με το ίδιο για κάποιους άλλους...
Αυτά από εμένα και συγνώμη για το σεντόνι μου...
Τα αρχίδια μας κουνιούνται...Επέστρεψε η Τόκιο για guest εμφάνιση...Όχι σε μαγαζί αλλά στους χοντρούς του μεσονυκτίου! Πολύ γελιο, δείτε το! (Έπρεπε να το μοιραστώ)
Η συγκεκριμένη είναι μία αλβανίδα Η οποία νομίζει ότι είναι η Μόνικα Μπελούτσι από το Ελμπασάν!Kαλησπερα, πέρασμα πριν μερικές μέρες από Vana, παρούσες 3 κοπέλες από τις οποίες επέλεξα μια κοκκινομάλλα Βερενίκης ήταν η πιο εμφανίσιμη από τις 3. Λίγα παραπάνω κιλά καλο στήθος και ποδι ουτε καν ξυρισμενο για να μην πω αποτριχωμενο. Πρώτο μέρος ανύπαρκτο, χαιδεμα και πασαλειμα με λάδι, δεύτερο μέρος προσπάθησε αλλά γενικά πολύ ξεπέτα όλη η φάση, δεν συστήνεται.