Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα!
Πριν αρκετές ημέρες πήγα στο dames στην Όλγας. Εύκολη επικοινωνία με μια κυρία, η οποία μου είπε για 2 παρουσίες στο μαγαζί. Ήταν 2 γυναίκες περίπου 50-55 ετών. Η μια ξανθιά λεπτή από Λευκορωσία, γυμνασμένη και η άλλη καστανή με νορμάλ κιλά. Πήρα πρόγραμμα με 60€, έκανα ντουζάκι και η συνολική διάρκεια ήταν 30 λεπτά όλα μαζί. Υπάρχει πρόγραμμα με 80 που έχει και μασάζ και πρόγραμμα με 2 κοπέλες με παραπάνω χρήματα. Ήξερα ότι είναι ξεπέτα η φάση, αλλά όταν βιάζεσαι καλά είναι και αυτά. Κάποια στιγμή θα πάω και στο άλλο dames, αν έχει μεγάλες ηλικίες.

Aris_31

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Kαλησπερα, πέρασμα πριν μερικές μέρες από Vana, παρούσες 3 κοπέλες από τις οποίες επέλεξα μια κοκκινομάλλα Βερενίκης ήταν η πιο εμφανίσιμη από τις 3. Λίγα παραπάνω κιλά καλο στήθος και ποδι ουτε καν ξυρισμενο για να μην πω αποτριχωμενο. Πρώτο μέρος ανύπαρκτο, χαιδεμα και πασαλειμα με λάδι, δεύτερο μέρος προσπάθησε αλλά γενικά πολύ ξεπέτα όλη η φάση, δεν συστήνεται.

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέα εγγραφή στο μπου αλλά πολλά χρόνια επισκέπτης.(Κακώς βέβαια όμως κάλιο αργά παρά ποτέ πού λένε..)
Στα τού νήματος λοιπόν,η εμπειρία μου είναι περσινή λόγω δουλειάς (σεζόν) και θά την μοιραστώ τώρα μαζί σας.... και υπόσχομαι να είμαι ποίο σύντομος από εδώ και πέρα στην ενημέρωση προς εσάς..
Λοιπόν πήγα crystal με κάθισαν στο σαλόνι όπου καί ήμουν τυχερός διότι είχε περίπου τίς 6 κοπέλες σχεδόν όλες μελαχρινές με αλογοουρά το μαλλί, όπως μαρεσουν κιόλας τά μελαχρινά.. μετά από ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο του τύπου από πού είσαι γιατί είσαι καί τί είσαι, πράγμα που με εξέπληξε διότι λες και περνούσα από το ανακριτικό...
Μου λέει διάλεξε κοπέλα για να συνεχίσει η συνεδρία, μέσα από όλα τά brunette δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε έναν άγγελο ξανθό, όπου και κάποιοι από εδώ θά γνωρίζουν,η αρετουλα...Με κέρδισε το χαμόγελο της γιατί όι υπόλοιπες είχαν ποίο βαριεστημενο μουντ....
Με πάει μέσα και φεύγει να μου φέρει νερό μετά από παρότρυνση μου διότι άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς από την καύλα και στέγνωσα...
Ξαπλώνω με πετσέτα μπρούμυτα και έρχεται ξεκινάει το χάδι διότι για μασάζ δεν τό ένιωσα, εκεί που μιλάμε άρχισε τά Αχχχ Ωχχχ Αχχχ Ωχχχ εννοείται πώς ήθελα να κλάψω από τά γέλια, άλλο νά σάς τό λέω και άλλο να το ακούτε, αλλά οκ μαρεσε με έβαζε στο κλίμα, μετά άρχισε να δηλώνει πως ζεσταίνεται, τίς λέω μπορείς να ελαφρυνεις το κορμί σου από περιττά ρούχα και αμέσως τά πέταξε όλα μένοντας μόνο με το στριγγακι, άρχισα να ζουπαω τό σφιχτό τής κωλαρακι και μου το κάνει καλύτερα λέγοντας νά γυρίσω ανάσκελα....
Και εκεί ξεκινάει τό παιχνίδι της...
Άρχισε να τον παίζει ψιθυρίζοντας λάγνα λογακια τού τύπου χύσε στα βυζιά μου, τί όμορφη πουτσα που έχεις και επίσης τά Αχχχ Ωχχχ, με το που είδε πώς ο θερμοστάτης έπιανε ταβάνι τόν έφτυνε και όντως ήταν βάλσαμο εκείνη την στιγμή, σέ κάποια φάση άρχισε να μου κάνει ισπανικό με τά γλυκά βυζάκια της μετά από αυτό δεν άντεξα και εναποθεσα στο στέρνο τής, δεν μπορώ να πω τό κορίτσι σέ όλη την φάση ήταν μέσα στήν όρεξη και τό χαμόγελο...
Επειδή είχα ακόμα ένα τέταρτο της είπα χωρίς να ξέρω από τά προγράμματα τούς άμα έχει και δεύτερη εκτόνωση, μου είπε ναι άμα δώσεις κάτι παραπάνω και τής λέω οκ πάμε κούκλα μου...Μαρεσαι τόσο τό όλο παιχνίδι της αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω ποτέ και ήρθε τό τέλος χρόνου...
Στα οικονομικά τώρα κόστος συνεδρίας 50€+20 η δεύτερη, αλλά επειδή δεν ήρθε ποτέ η δεύτερη μου κράτησε 10 αντί 20 ..

Αν διάβασες μέχρι εδώ κάντο κοινοποίηση 10 φορές και θα έχεις δωράκι από το crystal ..
Χαβαλε κάνω παιδιά μήν με λιδωρισετε...
Το ξέρω πως σναλυσα πολύ αλλά κάποιοι από εδώ θέλουν αυτήν την ανάλυση και πιστεύω πώς προετοιμάζεις και τον συναθλητή στο πώς να συμπεριφέρεται...
Και εννοώ την καλή συμπεριφορά..
Νά είμαστε ενήμεροι,ενημερωτικοι και προπαντός αγαπημένοι,δεν έχουμε νά χωρίσουμε τίποτα, όλοι εδώ μέσα κοιτάμε πώς θα περάσουμε καλά με το αντίθετο φύλο η και με το ίδιο για κάποιους άλλους...
Αυτά από εμένα και συγνώμη για το σεντόνι μου...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.545
Πόντοι
456
Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέα εγγραφή στο μπου αλλά πολλά χρόνια επισκέπτης.(Κακώς βέβαια όμως κάλιο αργά παρά ποτέ πού λένε..)
Στα τού νήματος λοιπόν,η εμπειρία μου είναι περσινή λόγω δουλειάς (σεζόν) και θά την μοιραστώ τώρα μαζί σας.... και υπόσχομαι να είμαι ποίο σύντομος από εδώ και πέρα στην ενημέρωση προς εσάς..
Λοιπόν πήγα crystal με κάθισαν στο σαλόνι όπου καί ήμουν τυχερός διότι είχε περίπου τίς 6 κοπέλες σχεδόν όλες μελαχρινές με αλογοουρά το μαλλί, όπως μαρεσουν κιόλας τά μελαχρινά.. μετά από ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο του τύπου από πού είσαι γιατί είσαι καί τί είσαι, πράγμα που με εξέπληξε διότι λες και περνούσα από το ανακριτικό...
Μου λέει διάλεξε κοπέλα για να συνεχίσει η συνεδρία, μέσα από όλα τά brunette δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε έναν άγγελο ξανθό, όπου και κάποιοι από εδώ θά γνωρίζουν,η αρετουλα...Με κέρδισε το χαμόγελο της γιατί όι υπόλοιπες είχαν ποίο βαριεστημενο μουντ....
Με πάει μέσα και φεύγει να μου φέρει νερό μετά από παρότρυνση μου διότι άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς από την καύλα και στέγνωσα...
Ξαπλώνω με πετσέτα μπρούμυτα και έρχεται ξεκινάει το χάδι διότι για μασάζ δεν τό ένιωσα, εκεί που μιλάμε άρχισε τά Αχχχ Ωχχχ Αχχχ Ωχχχ εννοείται πώς ήθελα να κλάψω από τά γέλια, άλλο νά σάς τό λέω και άλλο να το ακούτε, αλλά οκ μαρεσε με έβαζε στο κλίμα, μετά άρχισε να δηλώνει πως ζεσταίνεται, τίς λέω μπορείς να ελαφρυνεις το κορμί σου από περιττά ρούχα και αμέσως τά πέταξε όλα μένοντας μόνο με το στριγγακι, άρχισα να ζουπαω τό σφιχτό τής κωλαρακι και μου το κάνει καλύτερα λέγοντας νά γυρίσω ανάσκελα....
Άρχισε να τον παίζει ψιθυρίζοντας λάγνα λογακια τού τύπου χύσε στα βυζιά μου, τί όμορφη πουτσα που έχεις και επίσης τά Αχχχ Ωχχχ, με το που είδε πώς ο θερμοστάτης έπιανε ταβάνι τόν έφτυνε και όντως ήταν βάλσαμο εκείνη την στιγμή, σέ κάποια φάση άρχισε να μου κάνει ισπανικό με τά γλυκά βυζάκια της μετά από αυτό δεν άντεξα και εναποθεσα στο στέρνο τής, δεν μπορώ να πω τό κορίτσι σέ όλη την φάση ήταν μέσα στήν όρεξη και τό χαμόγελο...
Επειδή είχα ακόμα ένα τέταρτο της είπα χωρίς να ξέρω από τά προγράμματα τούς άμα έχει και δεύτερη εκτόνωση, μου είπε ναι άμα δώσεις κάτι παραπάνω και τής λέω οκ πάμε κούκλα μου...Μαρεσαι τόσο τό όλο παιχνίδι της αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω ποτέ και ήρθε τό τέλος χρόνου...
Στα οικονομικά τώρα κόστος συνεδρίας 50€+20 η δεύτερη, αλλά επειδή δεν ήρθε ποτέ η δεύτερη μου κράτησε 10 αντί 20 ..

Αν διάβασες μέχρι εδώ κάντο κοινοποίηση 10 φορές και θα έχεις δωράκι από το crystal ..
Το ξέρω πως σναλυσα πολύ αλλά κάποιοι από εδώ θέλουν αυτήν την ανάλυση και πιστεύω πώς προετοιμάζεις και τον συναθλητή στο πώς να συμπεριφέρεται...
Νά είμαστε ενήμεροι,ενημερωτικοι και προπαντός αγαπημένοι,δεν έχουμε νά χωρίσουμε τίποτα, όλοι εδώ μέσα κοιτάμε πώς θα περάσουμε καλά με το αντίθετο φύλο η και με το ίδιο για κάποιους άλλους...
Ωραία ενημέρωση. Φιλιά έδινε - δίνει η Αρετή. Αν υπάρχει ακόμα στο ίδρυμα. Δεν μας είπες τι τύπο σώματος έχει και μια ηλικία κατά προσέγγιση. Έκανες κίνηση να χαιδέψεις τις τρυπούλες της;

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
30
Πόντοι
0
Ωραία ενημέρωση. Φιλιά έδινε - δίνει η Αρετή. Αν υπάρχει ακόμα στο ίδρυμα. Δεν μας είπες τι τύπο σώματος έχει και μια ηλικία κατά προσέγγιση. Έκανες κίνηση να χαιδέψεις τις τρυπούλες της;
Έχεις δίκιο προσπαθούσα να φέρω την στιγμή μετά από ένα χρόνο, τόσος πέρασε και γίναν κάτι πράγματα αλλά ήταν στιγμιαία...
Όπως όταν ήρθε κοντά μου δοκίμασα να την γλύψω στο στήθος και τά κατάφερα όμως μετά απομακρύνθηκε και πήγα νά βάλω δαχτυλακι και εκεί τά κατάφερα όμως μου το είπε ευγενικά πώς δεν ήθελε...
Τώρα από εμφάνιση κορμί αδύνατο όχι όμως skinny με 2αρι βυζί, σφιχτό σώμα γενικά με πολύ ωραία επιδερμίδα, χωρίς περιττές μυρωδιές... Όταν τελείωσα πάνω τής πήγε και πλύθηκε στην ντουζιέρα αμέσως...
Από ηλικία θά την έκανα 25+, τώρα άμα δουλεύει ακόμα εκεί δεν το γνωρίζω, έχει περάσει και ένας χρόνος, όμως στα story που ανέβαζε μέχρι το καλοκαίρι περίπου αν δεν απατωμε εκεί ήταν,(Με κόκκινο φορεματακι καί ανοιχτό μπούστο)...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.085
Πόντοι
736

εγω να περιγραψω μια εμπειρια που ειχα το 2017?

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
322
Πόντοι
21
εγω να περιγραψω μια εμπειρια που ειχα το 2017?
Αρετή δεν παίζει στο crystal
Μάλλον παίζει, όσο παίζει και Ελένη στο aqua.
Και που λέτε, πέρασα με Ελένη Σάββατο πρωί πρώτο ραντεβού. Τότε τα ραντεβού (το Σάββατο) ξεκινούσαν από τις 10, όχι όπως τώρα 12+
Μικροκαμωμένη με κορμάρα και χαμόγελο. Ήρθε με όρεξη, λίγο μασάζ πίσω, με γύρισε μπροστά, στοματικό ενώ δεχόταν τρία δάκτυλα και το ευχαριστηθηκε κιόλας.
Τρέξτε κόσμε, αυτά όλα πραγματικά αλλά το 2007.

Γεματα είναι τα μαγαζιά. Κάντε καμία ενημέρωση guys.μην ζητάτε μόνο. Ο άλλος σε pm μονο που δεν μου ζήτησε δάκτυλα αποτυπώματα για κοπέλα σε μασατζιδικο. Έλεος.

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
29
Πόντοι
0
Επέστρεψε η Τόκιο για guest εμφάνιση...Όχι σε μαγαζί αλλά στους χοντρούς του μεσονυκτίου! Πολύ γελιο, δείτε το! (Έπρεπε να το μοιραστώ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom