Καλησπέρα στην παρέα, είμαι νέα εγγραφή στο μπου αλλά πολλά χρόνια επισκέπτης.(Κακώς βέβαια όμως κάλιο αργά παρά ποτέ πού λένε..)
Στα τού νήματος λοιπόν,η εμπειρία μου είναι περσινή λόγω δουλειάς (σεζόν) και θά την μοιραστώ τώρα μαζί σας.... και υπόσχομαι να είμαι ποίο σύντομος από εδώ και πέρα στην ενημέρωση προς εσάς..
Λοιπόν πήγα crystal με κάθισαν στο σαλόνι όπου καί ήμουν τυχερός διότι είχε περίπου τίς 6 κοπέλες σχεδόν όλες μελαχρινές με αλογοουρά το μαλλί, όπως μαρεσουν κιόλας τά μελαχρινά.. μετά από ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο του τύπου από πού είσαι γιατί είσαι καί τί είσαι, πράγμα που με εξέπληξε διότι λες και περνούσα από το ανακριτικό...
Μου λέει διάλεξε κοπέλα για να συνεχίσει η συνεδρία, μέσα από όλα τά brunette δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε έναν άγγελο ξανθό, όπου και κάποιοι από εδώ θά γνωρίζουν,η αρετουλα...Με κέρδισε το χαμόγελο της γιατί όι υπόλοιπες είχαν ποίο βαριεστημενο μουντ....
Με πάει μέσα και φεύγει να μου φέρει νερό μετά από παρότρυνση μου διότι άρχισα να ανεβάζω ρυθμούς από την καύλα και στέγνωσα...
Ξαπλώνω με πετσέτα μπρούμυτα και έρχεται ξεκινάει το χάδι διότι για μασάζ δεν τό ένιωσα, εκεί που μιλάμε άρχισε τά Αχχχ Ωχχχ Αχχχ Ωχχχ εννοείται πώς ήθελα να κλάψω από τά γέλια, άλλο νά σάς τό λέω και άλλο να το ακούτε, αλλά οκ μαρεσε με έβαζε στο κλίμα, μετά άρχισε να δηλώνει πως ζεσταίνεται, τίς λέω μπορείς να ελαφρυνεις το κορμί σου από περιττά ρούχα και αμέσως τά πέταξε όλα μένοντας μόνο με το στριγγακι, άρχισα να ζουπαω τό σφιχτό τής κωλαρακι και μου το κάνει καλύτερα λέγοντας νά γυρίσω ανάσκελα....
Και εκεί ξεκινάει τό παιχνίδι της...
Άρχισε να τον παίζει ψιθυρίζοντας λάγνα λογακια τού τύπου χύσε στα βυζιά μου, τί όμορφη πουτσα που έχεις και επίσης τά Αχχχ Ωχχχ, με το που είδε πώς ο θερμοστάτης έπιανε ταβάνι τόν έφτυνε και όντως ήταν βάλσαμο εκείνη την στιγμή, σέ κάποια φάση άρχισε να μου κάνει ισπανικό με τά γλυκά βυζάκια της μετά από αυτό δεν άντεξα και εναποθεσα στο στέρνο τής, δεν μπορώ να πω τό κορίτσι σέ όλη την φάση ήταν μέσα στήν όρεξη και τό χαμόγελο...
Επειδή είχα ακόμα ένα τέταρτο της είπα χωρίς να ξέρω από τά προγράμματα τούς άμα έχει και δεύτερη εκτόνωση, μου είπε ναι άμα δώσεις κάτι παραπάνω και τής λέω οκ πάμε κούκλα μου...Μαρεσαι τόσο τό όλο παιχνίδι της αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω ποτέ και ήρθε τό τέλος χρόνου...
Στα οικονομικά τώρα κόστος συνεδρίας 50€+20 η δεύτερη, αλλά επειδή δεν ήρθε ποτέ η δεύτερη μου κράτησε 10 αντί 20 ..
Αν διάβασες μέχρι εδώ κάντο κοινοποίηση 10 φορές και θα έχεις δωράκι από το crystal ..
Χαβαλε κάνω παιδιά μήν με λιδωρισετε...
Το ξέρω πως σναλυσα πολύ αλλά κάποιοι από εδώ θέλουν αυτήν την ανάλυση και πιστεύω πώς προετοιμάζεις και τον συναθλητή στο πώς να συμπεριφέρεται...
Και εννοώ την καλή συμπεριφορά..
Νά είμαστε ενήμεροι,ενημερωτικοι και προπαντός αγαπημένοι,δεν έχουμε νά χωρίσουμε τίποτα, όλοι εδώ μέσα κοιτάμε πώς θα περάσουμε καλά με το αντίθετο φύλο η και με το ίδιο για κάποιους άλλους...
Αυτά από εμένα και συγνώμη για το σεντόνι μου...