Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
752
Πόντοι
81
Ε όλο και κάτι θα έχει το νησί.Μεγαλούτσικο είναι,δεν σε πήγαν στη Σύμη.
Ότι και να κάνεις είναι νησί καί δεν έχει τις υπηρεσίες της ενδοχώρας, βέβαια υπάρχουν κάτι περιπτώσεις που πρέπει να είσαι λίγο αλερτ για να τίς εντοπίσεις αλλά και πάλι πρέπει να έχεις σύμμαχο τον χρόνο....
Ενώ Αθήνα η Θεσσαλονίκη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο καί η δουλειά έγινε..
Όσο για την Σύμη δεν γνωρίζω κάτι πέρα από τόν Πανορμίτη που πάς για προσκύνημα..

Dukef90

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές...λέω να κάνω μια επίσκεψη σμρ στην Βάνα μετά απ' πολύ καιρό..ποια να προτιμήσω; ευχαριστώ

Lok32

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Υπάρχει κανένας που να είχε κακή εμπειρία με Νεφέλη από Κρυσταλ? Έτσι από περίεργια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.614
Πόντοι
736
Ενώ αυτή ρε φίλε από πού είναι?
Αδέρφια μου τσιγγάνοι...
Ρωσποντ φιλε
Καλημέρα συναγωνιστές...λέω να κάνω μια επίσκεψη σμρ στην Βάνα μετά απ' πολύ καιρό..ποια να προτιμήσω; ευχαριστώ
Την χούφτα σου φίλε! Και θα εκτονωθείς και δεν θα νιώσεις μαλάκας

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
124
Πόντοι
0
Μπορεί να μην πέτυχες εσύ, μπορεί να συστήνεται και με άλλα ονόματα για λόγους ασφαλείας τής.... πολλά μπορεί....
Εγώ στέκομαι στην ενημέρωση και όχι στην πειθώ.....
Αν εσένα δεν σου αρέσει αυτό εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και δικαίωμα σου να μήν πιστέψεις κιόλας...
Εγώ μια φορά πάντως το ευχαριστήθηκα
Iσωs εννοειs Aρτεμηs μηπωs ???

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Καλησπέρα αγαπητέ ,στο blue lagoon έχεις πάει ?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.533
Πόντοι
216
Αδώ τι έχουμε?

Spirman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.. έχει κανείς τηλέφωνο από ευα και Μαριάννα?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.745
Πόντοι
201
Υπάρχει κανένας που να είχε κακή εμπειρία με Νεφέλη από Κρυσταλ? Έτσι από περίεργια
Είναι από τις λίγες που έχει στάνταρ πρόγραμμα. Θα σε τρίψει όσο καλύτερα μπορεί και δεν θα κλέψει χρόνο σε γενικές γραμμές. Μια φορά στις τόσες που πήγα και είχα πολύ καιρό να πάω πήγε να με ξεπεταξει. Παίζουν πολλά ρόλο. Η μέρα η ώρα αν έχει πολλά ραντεβού αν είναι φορτωμένες από τον προηγούμενο πχ. Σε γενικές γραμμές όμως είναι οκ. Είναι υποκειμενικό όμως γιατί ο κάθε ένας πάει με δικά του στάνταρ και για δικά του γούστα.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.745
Πόντοι
201
Πέρασμα πριν μέρες για δεύτερη φορα με Τατιάνα από Βάνα. Από μασάζ τίποτα. Πασαλειμμα. Στο τέταρτο «θες να γυρίσεις» . Πόση ώρα έχουμε λέω ακόμα; Ένα 20 λεπτο μου λέει . Λέω καλά ποσο διαρκεί το ραντεβού; Λέει 45 λεπτά με τα μπάνια μέσα έξω κτλ. Μάλιστα λέω και γυρνάω σπασμένος. Το κατάλαβε. Δεύτερο μέρος χειρότερο από την προηγούμενη φορά. Θέλοντας με μια πουτανια λες και είμαστε λύκειο να τελειώσουμε να έρθει ο επόμενος. Γενικά ξενερα η φάση για δεύτερη φορά. Ίσως ξανά τιμηθεί για να βγει τελικό πόρισμα. Διάρκεια κάτι λιγότερο από 40 λεπτά με τα μπάνια.
Επόμενο πέρασμα με ίριδα από Κρίσταλ. Κάποιοι γράφετε για μυρωδιές και πήγα χεσμενος και έκλεισα γιατί ήταν η μόνη διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα. Η κοπέλα ξέρει να κάνει μασάζ αρχικά. Ξεκίνησε δυνατά αλλά την είπα να κάνει πιο χαλαρά και μόλις το βρήκε ήταν εξαιρετικό. Δεύτερο μέρος μένει με στριγκάκι. Πολύ δυνατό σώμα φάτσα γμστ αλλά με τέτοιο σώμα δε το βλέπεις και πολύ. Δεν μύριζε αλλά στα αρνητικά ότι θέλει να σε φιλήσει και το κάνει επίμονα . Για κάποιους μπορεί να είναι θετικό εγώ το λέω από υγειονομική αποψη. Δε γουστάρω. Άμα οποίος πάει την γλύφει και την φασωνει γμστ. Ήθελε +20 για να βγάλει εσωρουχο και δάχτυλο και με 30 γλύψιμο. Εννοείται άκυρο.
Πάντως δε μύριζε όπως έλεγαν κάποιοι εδώ.
Υγείες και να περνάνε καλά

Τελευταία τροποποίηση:

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
752
Πόντοι
81
Καλησπέρα αγαπητέ ,στο blue lagoon έχεις πάει ?
Καλησπέρα και σέ σένα, ομολογώ ότι λίγο πού τά κοίταξα από το ίντερνετ και σε συνδυασμό από το μπου που δεν έχει αναφερθεί τίποτα, έβγαλα το πόρισμα ότι θά είναι όλα original μασερι...
Διέψευσε με σέ παρακαλώ...

Scarface..

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν μέρες για δεύτερη φορα με Τατιάνα από Βάνα. Από μασάζ τίποτα. Πασαλειμμα. Στο τέταρτο «θες να γυρίσεις» . Πόση ώρα έχουμε λέω ακόμα; Ένα 20 λεπτο μου λέει . Λέω καλά ποσο διαρκεί το ραντεβού; Λέει 45 λεπτά με τα μπάνια μέσα έξω κτλ. Μάλιστα λέω και γυρνάω σπασμένος. Το κατάλαβε. Δεύτερο μέρος χειρότερο από την προηγούμενη φορά. Θέλοντας με μια πουτανια λες και είμαστε λύκειο να τελειώσουμε να έρθει ο επόμενος. Γενικά ξενερα η φάση για δεύτερη φορά. Ίσως ξανά τιμηθεί για να βγει τελικό πόρισμα. Διάρκεια κάτι λιγότερο από 40 λεπτά με τα μπάνια.
Επόμενο πέρασμα με ίριδα από Κρίσταλ. Κάποιοι γράφετε για μυρωδιές και πήγα χεσμενος και έκλεισα γιατί ήταν η μόνη διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα. Η κοπέλα ξέρει να κάνει μασάζ αρχικά. Ξεκίνησε δυνατά αλλά την είπα να κάνει πιο χαλαρά και μόλις το βρήκε ήταν εξαιρετικό. Δεύτερο μέρος μένει με στριγκάκι. Πολύ δυνατό σώμα φάτσα γμστ αλλά με τέτοιο σώμα δε το βλέπεις και πολύ. Δεν μύριζε αλλά στα αρνητικά ότι θέλει να σε φιλήσει και το κάνει επίμονα . Για κάποιους μπορεί να είναι θετικό εγώ το λέω από υγειονομική αποψη. Δε γουστάρω. Άμα οποίος πάει την γλύφει και την φασωνει γμστ. Ήθελε +20 για να βγάλει εσωρουχο και δάχτυλο και με 30 γλύψιμο. Εννοείται άκυρο.
Πάντως δε μύριζε όπως έλεγαν κάποιοι εδώ.
Υγείες και να περνάνε καλά
αν έβγαζε το εσώρουχο θα σου ερχότανε η μπόχα

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Καλησπέρα και σέ σένα, ομολογώ ότι λίγο πού τά κοίταξα από το ίντερνετ και σε συνδυασμό από το μπου που δεν έχει αναφερθεί τίποτα, έβγαλα το πόρισμα ότι θά είναι όλα original μασερι...
Διέψευσε με σέ παρακαλώ...
Δεν έχω πάει, αλλά μέσα στο site αναφέρουν "the experienced masters of the Laguna erotic massage salon are designed to relieve fatigue"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom