Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (9 μέλη και 51 επισκέπτες)

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αναρωτιέμαι αυτόν τον καημένο τον γκόμενο της Εύας τζάμπο δεν τον έχει ενημερώσει κανείς? Το παίζει και ερωτευμένη η τύπισσα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι αλλά και συναγωνιστές . Επιστροφή στην γενέτειρα για λίγες μέρες και μπήκε στο μυαλό μου μια λαδοσυνεδρια καθώς τα κουσούρια δεν κόβονται . Κλήση λοιπόν στο Crystal και άκουσα αλλαγή στο ρόστερ . Ονόματα Ραφαέλα , Ναταλία , κλειω (δεν είμαι και ο πιο τακτικος πελατης αλλά πριν 1,5 μήνα συν πλην που πήγα τελευταία φορά δεν τις άκουσα ) .
Μπελλα , Νεφέλη , Ολίβια ήταν ρεζερβέ από συναδέλφους. Ψέματα μην πω δεν πήγα λόγω του ότι το άγνωστο με φοβίζει συνήθως καθώς προτιμούσα Νεφέλη και Αρτεμις. Μπορεί κάποιος να συνδράμει τι παίζει με κάποια από τις 3 προαναφερθείσες κορασίδες;
Η Ραφαέλα κάπου στα 20.Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένο juicy κορμί με ωραίο στήθος και κωλάρα.Δε θα πάθεις πλάκα με το μασάζ και την εκτόνωση της,αλλά βγάζει μια αυθεντική καύλα χωρίς προσποίηση και υπερβολικό νάζι.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
418
Πόντοι
21
Με το massagio τι γίνεται; Ούτε stories ούτε τίποτα.
Ισμήνη, Άννυ κτλ ; Καμία αλλαγή;

shetepuqo

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Αρχικά καλησπέρα στους συναδέλφους είμαι νέο μέλος στην ομάδα μιας και την ανακάλυψα λίγο καιρό πριν . Λείπω αρκετό καιρό από τηβ πόλη και επιστρέφω έχω διαβάσει τις φοβερές και απόλυτα βοηθητικές αναρτήσεις σας και ήθελα να σας πω ευχαριστώ . Τώρα ερώτηση τελευταία φορά που είχα επισκεφτεί το ίδρυμα crystal είχα πετύχει μια πολύ όμορφη κοπέλα στο όνομα Κασσανδρα τατουάζ υπέροχα και ατελείωτα πόδια . Η κοπέλα δραστηριοποιείται ακόμα στο εν λόγο ίδρυμα ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Χαιρετώ παιδιά. Θα σας γράψω μια ιστορία, από την οποία δεν θα αναφέρω όνομα κοπέλας και μαγαζί για προσωπικούς λόγους.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο paid έρωτα. Αλλά πήγα μια μέρα σε ένα μαγαζί, γιατί διάβασα περιγραφές κοριτσιών που μου άρεσαν. Είδα μια κοπέλα που από το πρώτο βλέμμα συνδεθηκαμε. Θα μου πείτε ναι έχει τόσους πελάτες κάθε μέρα, σιγά που θα ενδιαφερθεί για εσένα ή είναι ψεύτικο. Δεν ξέρω, και εγώ και αυτή κάτι νιώσαμε εκείνη την στιγμή, μου το επιβεβαιώσε αργότερα. Άρχισαμε να μιλάμε κατά την διάρκεια της συνεδρίας και είδαμε πόσα κοινά έχουμε και πόσο ταιριάζουμε, αλλά και ότι επικοινωνούμε τέλεια. Δεν ήταν απλό παιχνίδι από αυτήν, το έβλεπα στα μάτια της, ότι ήθελε να το δούμε αλλιώς. Αλλά, έβλεπα και μια πικρία και μια στεναχώρια, γιατί γνωριστηκαμε με αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν έχω κανένα προβλήμα της είπα και καταλαβαίνω ότι δουλεύει. Κάπου εκεί έλαμψε το βλέμμα της. Δεν ήθελε να φύγω μου έλεγε κάτσε να μιλήσουμε, αλλά επειδή σκέφτηκα ότι θα μας την πουν, λέω μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα. Παιδιά λέτε να ξαναπάω ως πελάτης εκεί και να της πω face to face ότι θέλω να το δούμε αλλιώς ή θα βγει κανένας Μακγκρεκορ να με κυνηγήσει;

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
Ρε μάγκες αναρωτιέμαι αυτόν τον καημένο τον γκόμενο της Εύας τζάμπο δεν τον έχει ενημερώσει κανείς? Το παίζει και ερωτευμένη η τύπισσα
Αυτός νομίζει ότι είναι γκανγκστερ απ' το Ντιτρόιτ του Κορδελιού που κάνει συναυλίες σε 15χρονα κ νομίζει ότι η γκόμενα του έχει τελειώσει Ιατρική,μιλάμε για καηλικι

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Η Ραφαέλα κάπου στα 20.Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένο juicy κορμί με ωραίο στήθος και κωλάρα.Δε θα πάθεις πλάκα με το μασάζ και την εκτόνωση της,αλλά βγάζει μια αυθεντική καύλα χωρίς προσποίηση και υπερβολικό νάζι.
Ευχαριστώ αδερφούλη

Helper200

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Το τηλέφωνο του elegance μπορεί να γράψει κάποιος ;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.392
Πόντοι
1.436
Με το massagio τι γίνεται; Ούτε stories ούτε τίποτα.
Ισμήνη, Άννυ κτλ ; Καμία αλλαγή;
Μπα οι ίδιες, Χαρά, Ισμήνη, Άννυ και μια καινούργια Μυρτώ, είχα δει το όνομα της σε ιστορία, δεν την έχω δει από κοντά.

• Like
Αντιδράσεις: Vlc

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Εβίτα Αννα Μαριάννα πως τα βρισκουμε? Οπως βλεπετε απο τις κριτικες εχω ξαναμπει στο σπορ και γενικα μετα ενημερωνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom