Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
116
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αναρωτιέμαι αυτόν τον καημένο τον γκόμενο της Εύας τζάμπο δεν τον έχει ενημερώσει κανείς? Το παίζει και ερωτευμένη η τύπισσα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.462
Πόντοι
3.786
Αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι αλλά και συναγωνιστές . Επιστροφή στην γενέτειρα για λίγες μέρες και μπήκε στο μυαλό μου μια λαδοσυνεδρια καθώς τα κουσούρια δεν κόβονται . Κλήση λοιπόν στο Crystal και άκουσα αλλαγή στο ρόστερ . Ονόματα Ραφαέλα , Ναταλία , κλειω (δεν είμαι και ο πιο τακτικος πελατης αλλά πριν 1,5 μήνα συν πλην που πήγα τελευταία φορά δεν τις άκουσα ) .
Μπελλα , Νεφέλη , Ολίβια ήταν ρεζερβέ από συναδέλφους. Ψέματα μην πω δεν πήγα λόγω του ότι το άγνωστο με φοβίζει συνήθως καθώς προτιμούσα Νεφέλη και Αρτεμις. Μπορεί κάποιος να συνδράμει τι παίζει με κάποια από τις 3 προαναφερθείσες κορασίδες;
Η Ραφαέλα κάπου στα 20.Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένο juicy κορμί με ωραίο στήθος και κωλάρα.Δε θα πάθεις πλάκα με το μασάζ και την εκτόνωση της,αλλά βγάζει μια αυθεντική καύλα χωρίς προσποίηση και υπερβολικό νάζι.

shetepuqo

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Αρχικά καλησπέρα στους συναδέλφους είμαι νέο μέλος στην ομάδα μιας και την ανακάλυψα λίγο καιρό πριν . Λείπω αρκετό καιρό από τηβ πόλη και επιστρέφω έχω διαβάσει τις φοβερές και απόλυτα βοηθητικές αναρτήσεις σας και ήθελα να σας πω ευχαριστώ . Τώρα ερώτηση τελευταία φορά που είχα επισκεφτεί το ίδρυμα crystal είχα πετύχει μια πολύ όμορφη κοπέλα στο όνομα Κασσανδρα τατουάζ υπέροχα και ατελείωτα πόδια . Η κοπέλα δραστηριοποιείται ακόμα στο εν λόγο ίδρυμα ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Χαιρετώ παιδιά. Θα σας γράψω μια ιστορία, από την οποία δεν θα αναφέρω όνομα κοπέλας και μαγαζί για προσωπικούς λόγους.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο paid έρωτα. Αλλά πήγα μια μέρα σε ένα μαγαζί, γιατί διάβασα περιγραφές κοριτσιών που μου άρεσαν. Είδα μια κοπέλα που από το πρώτο βλέμμα συνδεθηκαμε. Θα μου πείτε ναι έχει τόσους πελάτες κάθε μέρα, σιγά που θα ενδιαφερθεί για εσένα ή είναι ψεύτικο. Δεν ξέρω, και εγώ και αυτή κάτι νιώσαμε εκείνη την στιγμή, μου το επιβεβαιώσε αργότερα. Άρχισαμε να μιλάμε κατά την διάρκεια της συνεδρίας και είδαμε πόσα κοινά έχουμε και πόσο ταιριάζουμε, αλλά και ότι επικοινωνούμε τέλεια. Δεν ήταν απλό παιχνίδι από αυτήν, το έβλεπα στα μάτια της, ότι ήθελε να το δούμε αλλιώς. Αλλά, έβλεπα και μια πικρία και μια στεναχώρια, γιατί γνωριστηκαμε με αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν έχω κανένα προβλήμα της είπα και καταλαβαίνω ότι δουλεύει. Κάπου εκεί έλαμψε το βλέμμα της. Δεν ήθελε να φύγω μου έλεγε κάτσε να μιλήσουμε, αλλά επειδή σκέφτηκα ότι θα μας την πουν, λέω μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα. Παιδιά λέτε να ξαναπάω ως πελάτης εκεί και να της πω face to face ότι θέλω να το δούμε αλλιώς ή θα βγει κανένας Μακγκρεκορ να με κυνηγήσει;

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.414
Πόντοι
201
Ρε μάγκες αναρωτιέμαι αυτόν τον καημένο τον γκόμενο της Εύας τζάμπο δεν τον έχει ενημερώσει κανείς? Το παίζει και ερωτευμένη η τύπισσα
Αυτός νομίζει ότι είναι γκανγκστερ απ' το Ντιτρόιτ του Κορδελιού που κάνει συναυλίες σε 15χρονα κ νομίζει ότι η γκόμενα του έχει τελειώσει Ιατρική,μιλάμε για καηλικι

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
440
Πόντοι
21
Η Ραφαέλα κάπου στα 20.Όμορφο πρόσωπο και καλοσχηματισμένο juicy κορμί με ωραίο στήθος και κωλάρα.Δε θα πάθεις πλάκα με το μασάζ και την εκτόνωση της,αλλά βγάζει μια αυθεντική καύλα χωρίς προσποίηση και υπερβολικό νάζι.
Ευχαριστώ αδερφούλη

Helper200

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Το τηλέφωνο του elegance μπορεί να γράψει κάποιος ;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.233
Πόντοι
2.046
Με το massagio τι γίνεται; Ούτε stories ούτε τίποτα.
Ισμήνη, Άννυ κτλ ; Καμία αλλαγή;
Μπα οι ίδιες, Χαρά, Ισμήνη, Άννυ και μια καινούργια Μυρτώ, είχα δει το όνομα της σε ιστορία, δεν την έχω δει από κοντά.

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
70
Πόντοι
0
Εβίτα Αννα Μαριάννα πως τα βρισκουμε? Οπως βλεπετε απο τις κριτικες εχω ξαναμπει στο σπορ και γενικα μετα ενημερωνω.

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Massagio Ισμήνη όμορφη κοπελίτσα πιτσιρικά τατουάζ όλα ωραία γκαβλα όσο πρέπει καθαρή κλπ..
Ραφαελα κρυσταλ τα χουμε πει και παλιά με τις μέρες της φαίνεται ότι έχει παρέα τον αέρα για τα καλά ξέρει τι κάνει
Τανια βάνα πιτσιρίκι πρόστυχο το χει γενικά αξίζει η φάση μασαζ 0 εκτόνωση κορυφή
Φαιη βάνα καλη τίμια πιο πολύ ψυχολογική γκαβλα πάρα σωματική με τα Μάτια παίζει και αυτή με τις μέρες της
Γκόλντεν μετά από καιρό για την αλλαγή με Ναταλία μεγάλο λάθος ωραία κοπελίτσα αλλά εκεί έξτρα ζητάνε χωρίς να γίνει και τίποτα μπελά νεφέλη τα γνωστά όλα καλά σταθερά Άρτεμις κρυσταλ ωραία φυσική κοπέλα παθιαρα καθαρή αξίζει τα φράγκα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Ναταλία από κρυσταλ είδα γράφεται δεν έχω δοκιμάσει μπορεί κανείς να κάνει μια περιγραφη;

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Massagio Ισμήνη όμορφη κοπελίτσα πιτσιρικά τατουάζ όλα ωραία γκαβλα όσο πρέπει καθαρή κλπ..
Ραφαελα κρυσταλ τα χουμε πει και παλιά με τις μέρες της φαίνεται ότι έχει παρέα τον αέρα για τα καλά ξέρει τι κάνει
Τανια βάνα πιτσιρίκι πρόστυχο το χει γενικά αξίζει η φάση μασαζ 0 εκτόνωση κορυφή
Φαιη βάνα καλη τίμια πιο πολύ ψυχολογική γκαβλα πάρα σωματική με τα Μάτια παίζει και αυτή με τις μέρες της
Γκόλντεν μετά από καιρό για την αλλαγή με Ναταλία μεγάλο λάθος ωραία κοπελίτσα αλλά εκεί έξτρα ζητάνε χωρίς να γίνει και τίποτα μπελά νεφέλη τα γνωστά όλα καλά σταθερά Άρτεμις κρυσταλ ωραία φυσική κοπέλα παθιαρα καθαρή αξίζει τα φράγκα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Ναταλία από κρυσταλ είδα γράφεται δεν έχω δοκιμάσει μπορεί κανείς να κάνει μια περιγραφη;
Στο Βάνα Τάνια? η εννοείς Τατιάνα?

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.383
Πόντοι
206
Χαιρετώ παιδιά. Θα σας γράψω μια ιστορία, από την οποία δεν θα αναφέρω όνομα κοπέλας και μαγαζί για προσωπικούς λόγους.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο paid έρωτα. Αλλά πήγα μια μέρα σε ένα μαγαζί, γιατί διάβασα περιγραφές κοριτσιών που μου άρεσαν. Είδα μια κοπέλα που από το πρώτο βλέμμα συνδεθηκαμε. Θα μου πείτε ναι έχει τόσους πελάτες κάθε μέρα, σιγά που θα ενδιαφερθεί για εσένα ή είναι ψεύτικο. Δεν ξέρω, και εγώ και αυτή κάτι νιώσαμε εκείνη την στιγμή, μου το επιβεβαιώσε αργότερα. Άρχισαμε να μιλάμε κατά την διάρκεια της συνεδρίας και είδαμε πόσα κοινά έχουμε και πόσο ταιριάζουμε, αλλά και ότι επικοινωνούμε τέλεια. Δεν ήταν απλό παιχνίδι από αυτήν, το έβλεπα στα μάτια της, ότι ήθελε να το δούμε αλλιώς. Αλλά, έβλεπα και μια πικρία και μια στεναχώρια, γιατί γνωριστηκαμε με αυτόν τον τρόπο. Εγώ δεν έχω κανένα προβλήμα της είπα και καταλαβαίνω ότι δουλεύει. Κάπου εκεί έλαμψε το βλέμμα της. Δεν ήθελε να φύγω μου έλεγε κάτσε να μιλήσουμε, αλλά επειδή σκέφτηκα ότι θα μας την πουν, λέω μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα. Παιδιά λέτε να ξαναπάω ως πελάτης εκεί και να της πω face to face ότι θέλω να το δούμε αλλιώς ή θα βγει κανένας Μακγκρεκορ να με κυνηγήσει;
Επειδή δε μπήκε κανένας στον κόπο να σου απαντήσει, ούτε καν να σε κράξει, θα σου απαντήσω εγώ.... Αγαπητέ φίλε να ξέρεις ότι σπάνια είναι αληθινά τέτοια μηνύματα από κοπέλες της δουλειάς.... Υπάρχει μάλιστα μαγαζί που οι κοπέλες είναι δασκαλεμένες να κοιτάνε ερωτικά όποιον πελάτη μπαίνει μέσα... ξέρεις, βαθύ λάγνο βλέμμα.... Δε σημαίνει όμως ότι δε γίνονται σχέσεις... Γίνονται και παραγίνονται.... Στη μακροετή θητεία μου στα μασάζ (πρώτη επίσκεψη Φεβρουάριος 1989) έχω δει πολλές περιπτώσεις σχέσεων πελατών με κοπέλες της δουλειάς... Ελάχιστες από αυτές όμως είχαν μέλλον και ακόμα πιο λίγες κατέληξαν σε γάμο.... Εσύ όμως δε θέλεις να παντρευτείς... Να γαμήσεις θέλεις, να κάνεις σχέση με μια ωραία κοπελιά και να τη μοστράρεις στα πέριξ θέλεις και γενικότερα να περάσεις καλά για όσο κρατήσει. Βουρ στον πατσά λοιπόν που λέμε κι εμείς οι αρχαίοι.... Μην το παίξεις όμως ντροπαλός.... Δείξε της ότι σου άρεσε, πες της να βγείτε για ποτό και ό,τι προκύψει.... Απλά τα πράγματα... Ας μην τα κάνουμε πολύπλοκα γιατί δεν είναι...

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.011
Πόντοι
361

Γνώμη μου πάνε το συντομότερο ξανά και κάνε την κίνηση σου. Για Νταβαδες γορίλες και τα σχετικα σε τέτοια σε τέτοιο μαγαζια δύσκολα να παίξουν αν είσαι κύριος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom