Και πιο πολύ από δεκαετία.Καλαβρύτων φίλε η Εβίτα ήταν πριν μια δεκαετία
Πάλι καλά που δεν ψάχνουν το μαγαζί της Εύας στο Πανόραμα
Και πιο πολύ από δεκαετία.Καλαβρύτων φίλε η Εβίτα ήταν πριν μια δεκαετία
Στην Εύα edelweiss πήγε κάνεις τελευταίαΚαι πιο πολύ από δεκαετία.
Πάλι καλά που δεν ψάχνουν το μαγαζί της Εύας στο Πανόραμα
Πριν 50 χρόνια αυτάΚατί προς καλαμαρια παιζει? στο αλλο thread λεει κατι για
Εβίτα, Εscape, Καλαβρυτων 26, Καλαμαριά (αν παιζει κονε θα το εκτιμουσα) και
Αρτεμις, Ναός της Αρτέμιδος, Καλαμαριά (καμια αλλη πληροφορια)
Ολα ειναι Β.Ολγας και Ν.εγνατια..πιο ανατολικα υπηρχαν παλια.Ρε παιδια, ειπα μαλακια το κατάλαβα. Μήπως να πείτε και τελικά αν έχει κάτι πιο ανατολικά;
Όλα κοντά σε στάσεις μετρό.Τυχαίο;Δε νομίζωΟλα ειναι Β.Ολγας και Ν.εγνατια..πιο ανατολικα υπηρχαν παλια.
Προσφέρει κανονικά εκτόνωση, και στο μασάζ είσαι ολόγυμνος, δεν έχει πετσέτα.Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και είμαι λάτρης των milf+ , είπα να κανονίσω ραντεβού με την Κατερίνα στην Αρετσού. Αλλά στο τηλέφωνο μου είπε δεν κάνει κάτι πονηρό.
Δεν προσφέρει όντως πλέον φραπα ή έφαγα πετσέτα απλά από το τηλέφωνο;
Αν στο απέκλεισε από το τηλέφωνο...Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και είμαι λάτρης των milf+ , είπα να κανονίσω ραντεβού με την Κατερίνα στην Αρετσού. Αλλά στο τηλέφωνο μου είπε δεν κάνει κάτι πονηρό.
Θα πας στην Εύα στο Jumbo και φεύγοντας θα σου δώσει και μία συνταγή του ΕΟΠΠΥ να την εκτελέσεις οποιοδήποτε φαρμακείο επιθυμείςΔεκτά και τα 2 σχόλια. Στο τάζουμε, κάτι πιο ανατολικά από elegance και aqua έχει;
Ρε φίλε άλλο λάτρης των μεγάλων ηλικιών και αλλο «αν δεν μπαζώσεις δε χτίζεις»Καλησπέρα παιδιά,
Κ να σου γράψει κ ένα αρωματικό για το μουνι τις που μυρίζει στάβλοΘα πας στην Εύα στο Jumbo και φεύγοντας θα σου δώσει και μία συνταγή του ΕΟΠΠΥ να την εκτελέσεις οποιοδήποτε φαρμακείο επιθυμείς
Εγώ.Την περασμένη εβδομάδα.Στην Εύα edelweiss πήγε κάνεις τελευταία
Ναταλια αξιζει,καλο μασαζ καλη και η εκτωνωση...Κλειω μακρια...ενα κρυο αχρωμο αοσμο ανεραστο πλασμα.....0 συμμετοχη ...αθλιο μασαζ στα τοπ 3 καμμενα 50ρικαΑγαπητοί φίλοι συνάδελφοι αλλά και συναγωνιστές . Επιστροφή στην γενέτειρα για λίγες μέρες και μπήκε στο μυαλό μου μια λαδοσυνεδρια καθώς τα κουσούρια δεν κόβονται . Κλήση λοιπόν στο Crystal και άκουσα αλλαγή στο ρόστερ . Ονόματα Ραφαέλα , Ναταλία , κλειω (δεν είμαι και ο πιο τακτικος πελατης αλλά πριν 1,5 μήνα συν πλην που πήγα τελευταία φορά δεν τις άκουσα ) .
Μπελλα , Νεφέλη , Ολίβια ήταν ρεζερβέ από συναδέλφους. Ψέματα μην πω δεν πήγα λόγω του ότι το άγνωστο με φοβίζει συνήθως καθώς προτιμούσα Νεφέλη και Αρτεμις. Μπορεί κάποιος να συνδράμει τι παίζει με κάποια από τις 3 προαναφερθείσες κορασίδες;
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε . Αυτό το «κάψιμο» φοβήθηκα και δεν προχώρησα παρακάτω .Ναταλια αξιζει,καλο μασαζ καλη και η εκτωνωση...Κλειω μακρια...ενα κρυο αχρωμο αοσμο ανεραστο πλασμα.....0 συμμετοχη ...αθλιο μασαζ στα τοπ 3 καμμενα 50ρικα
Κάνε και μια περιγραφή το γκομενετοΝαταλια αξιζει,καλο μασαζ καλη και η εκτωνωση...Κλειω μακρια...ενα κρυο αχρωμο αοσμο ανεραστο πλασμα.....0 συμμετοχη ...αθλιο μασαζ στα τοπ 3 καμμενα 50ρικα
Ποια απο τις δυο;Κάνε και μια περιγραφή το γκομενετο