You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)
...στρουμπουλή κι αυτή. Λευκό δέρμα, καστανόξανθη, όμορφα μούτρα, ατού το στήθος της 3-4 αλλά στέκεται πολύ ψηλά. Στη Φάση μουρμουράει κάτι βρωμόλογα, έτσι για τη γκάβλα. Στο 30+20 σωστή είναι αν σ'αρέσει ο τύπος της.Γνωριζει καποιοs φiλοs που εχει παει ομωs να μαs πει για μια ΒΕΡΟΝΙΚΑ απο την βανα λεπτομερειεs kαι εμφανιση .
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Eυχαριστω να σε καλα .....ακουω πολλα για το Κρυσταλ .....θα κανω καταδρομικη και θα ενημερωσω...στρουμπουλή κι αυτή. Λευκό δέρμα, καστανόξανθη, όμορφα μούτρα, ατού το στήθος της 3-4 αλλά στέκεται πολύ ψηλά. Στη Φάση μουρμουράει κάτι βρωμόλογα, έτσι για τη γκάβλα. Στο 30+20 σωστή είναι αν σ'αρέσει ο τύπος της.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδερφέ μου μπορεί και να είναι όπως τα λες. Δεν την πήρα ποτέ οπότε δεν την είδα μόνο με το εσώρουχο. Στο σαλόνι μου φάνηκε ότι υστερεί σε εμφάνιση σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πάντως γούστα είναι αυτά και γενικά είναι δύσκολή η επιλογή στο Κρισταλ καθώς έχει πολλές αξιόλογες επιλογές. Σημασία έχει να περνάμε καλά αφού πηγαίνουμε και αφήνουμε τα λεφτά μας εκεί.Συναγωνιστή σε πάω αλλά το αδικείς το κορίτσι.Η Ραφαέλα είναι από τις ομορφότερες του μαγαζιού και είναι και η νεαρότερη.Με juicy σφιχτό καλοσμιλεμένο κορμί,ωραία κωλάρα και βυζάκια.Εκτός και αν άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε ένα εξάμηνο που έχω να τη δω.Για την Άρτεμη συμφωνώ απόλυτα,είναι σεξοβόμβα με προσωπάρα.Η Νεφέλη η κορυφαία στις υπηρεσίες.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Όπως ακριβώς την περιέγραψε ο συνάδελφος. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και γενικά η εμφάνιση της....στρουμπουλή κι αυτή. Λευκό δέρμα, καστανόξανθη, όμορφα μούτρα, ατού το στήθος της 3-4 αλλά στέκεται πολύ ψηλά. Στη Φάση μουρμουράει κάτι βρωμόλογα, έτσι για τη γκάβλα. Στο 30+20 σωστή είναι αν σ'αρέσει ο τύπος της.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Τίποτα παραπάνω από το πενηντάρικο αδερφε. Μάλιστα η ίδια με προέτρεψε να σηκωθώ από το μασαζοκρεβατο και να τις χυσω τα βυζια. Μήπως ήξερε ότι είμαι ο Χυσεας και ήθελε να με τιμήσει; Χα, χα, χα.Πόσο πήγε το δωράκι για να την χύσεις στα βυζά;
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.409
- Πόντοι
- 1.436
Γούτσου γούτσου αγκαλίτσες και φιλάκια;Ποια είναι η χρέωση να πάω και γω εκεί με πελάτη να μας τρυψουν και να κάνουμε ιδιαίτερα πραγματάκια γούτσου γουτσου?
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Στο κρυσταλ αξίζει διπλό Ολίβια με Ίριδα?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Θα της άρεσες, ίσως ήθελε το γάλα απ' τα @@ σουΤίποτα παραπάνω από το πενηντάρικο αδερφε. Μάλιστα η ίδια με προέτρεψε να σηκωθώ από το μασαζοκρεβατο και να τις χυσω τα βυζια. Μήπως ήξερε ότι είμαι ο Χυσεας και ήθελε να με τιμήσει; Χα, χα, χα.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Μη τα πείς αυτά στο Κρίσταλ θα σε διώξουν τα κορίτσια. Εκεί έχει μόνο παρθένες. Εσύ κούκλα μου γιατί μας διαφεύγεις ; Πώς δουλεύεις, να σε γνωρίσουμε και εμείς;Ποια είναι η χρέωση να πάω και γω εκεί με πελάτη να μας τρυψουν και να κάνουμε ιδιαίτερα πραγματάκια γούτσου γουτσου?
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Γενικά η Ολίβια κάνει αγγαρεία, την είχα πάρει και μόνη και δίδυμο με την Μπέλλα. Ειδικά στο διπλό τα έκλαψα τα πενήντα τα δικά της. Απλά έχει κρεμαστά μαστάρια με μεγάλες, απλωμένες ρώγες. Αλλά όπως έχω πει γούστα είναι αυτά. Εμένα ας πούμε η Μπέλλα μου είχε πει οτι γουστάρει διπλό με Ίριδα περισσότερο.Στο κρυσταλ αξίζει διπλό Ολίβια με Ίριδα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Ετσι όπως τα κόλλησες δεν γνωρίζουμε τίποτε απολύτως
Λίζα Ελληνίδα με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων μασάζ.
Με λένε Λίζα είμαι πολύ αισθησιακή και ερωτιάρα. Έχω δικό μου χώρο. τηλέφωνο επικοινωνίας 6983 . 026542
kanesex.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
sory
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Γνωρίζουμε πως το τηλ. είναι απενεργοποιημένο τώρα!Λίζα Ελληνίδα με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων μασάζ.
Με λένε Λίζα είμαι πολύ αισθησιακή και ερωτιάρα. Έχω δικό μου χώρο. τηλέφωνο επικοινωνίας 6983 . 026542kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
sory
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως μόνο το που το σκέφτομαι την ζέστη δεν πάω. Αποτοξίνωση 1 μήναΡε παιδιά με τόση ζέστη και με όλες τις κοπέλες σε μπαράκια, κλαμπακια και καφετέριες ποιος πηγαίνει για μασάζ?
Εγώ πάντως μόνο το που το σκέφτομαι την ζέστη δεν πάω. Αποτοξίνωση 1 μήνα
Θα πήγαινα σήμερα για μασάζ, αλλά λέω πόσο καθαρά μπορεί να είναι με ιδρώτες, πετσέτες κτλ, αν έχουν air-condition και πόσο καθαρά μπορεί να είναι, αν έχει διάθεση η κάθε κοπέλα με τόση ζέστη και ότι δουλεύει μέσα Ιουλίου και σε τρίβει κάποια με λάδια και έχει 35 βαθμούς Κελσίου απέξω.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 206
Τι έχετε πάθει κάποιοι με τη ζέστη....? Τα κλιματιστικά γιατί υπάρχουν...για φιγούρα...? Άμα είναι έτσι, το χειμώνα γιατί πάτε...? Μπορεί από το κρύο να τσουτσουριάζουν οι κοπέλες και να μην καθαρίζουν τα κρεβάτια και τις πετσέτες ή να νυστάζουν και ενώ εσύ ξαπλώνεις στο μασαζοκρέβατο..αυτές να κοιμούνται στην καρέκλα..... Ε μα μερικοί το τραβάει ο οργανισμός σας...
Τι έχετε πάθει κάποιοι με τη ζέστη....? Τα κλιματιστικά γιατί υπάρχουν...για φιγούρα...? Άμα είναι έτσι, το χειμώνα γιατί πάτε...? Μπορεί από το κρύο να τσουτσουριάζουν οι κοπέλες και να μην καθαρίζουν τα κρεβάτια και τις πετσέτες ή να νυστάζουν και ενώ εσύ ξαπλώνεις στο μασαζοκρέβατο..αυτές να κοιμούνται στην καρέκλα..... Ε μα μερικοί το τραβάει ο οργανισμός σας...
Καλησπέρα φίλε. Κάνεις λάθος. Τον χειμώνα έχει κρύο, οπότε θέλουμε μασάζ για να ζεσταθούμε.
Το καλοκαίρι έχει ζέστη, οπότε το μασάζ ανεβάζει την θερμότητα.
Οι κοπέλες το χειμώνα μπορούν να ντυθούν πιο ωραία, ενώ το καλοκαίρι με ζεστή μόνο κάνα μπλουζάκι βάζουν.
Το air-condition δεν ξέρουμε πότε το έχουν καθαρίσει, με βρώμικο αέρα μπορείς να πάθεις ζημιά