Έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια. Πρέπει να γίνει μία δοκιμή!Ξέρει κανένας για το Relief πληροφορίες; Μια Βασιλεία που έχει γραφτεί καλή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
driverthess
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 201
Δεν κράζω τον συναγωνιστη, την πολιτική του ιδρύματος κράζω.Γιατί κράζεις τον άνθρωπο ρε φίλε; Όντως οι κοπέλες κάποιες από αυτές μπαίνουν στο τζακούζι.
Οκ, για κάποιους μπορεί να θεωρείται φυσιολογικό. Εγω το θεωρώ χαζό να δώσω 20αρικο απλά για να μπει μέσα στη μπανιέρα με τα κυματάκια η άλλη
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
μονο μασαζ εχει τιποτα αλλοΈχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια. Πρέπει να γίνει μία δοκιμή!
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.415
- Πόντοι
- 1.436
Ναι ρε τους αλήτες, σα δεν ντρέπονται λίγο;Φιρί φιρί το πάτε ορισμένοι, να μπει ξανά η άλλη η τρελή εδώ μέσα.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
καλό τουλάχιστον?μονο μασαζ εχει τιποτα αλλο
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Δεν κράζω τον συναγωνιστη, την πολιτική του ιδρύματος κράζω.
Οκ, για κάποιους μπορεί να θεωρείται φυσιολογικό. Εγω το θεωρώ χαζό να δώσω 20αρικο απλά για να μπει μέσα στη μπανιέρα με τα κυματάκια η άλλη
Η πολιτική είναι των κοριτσιών και όχι του Νικολάκη εκεί. Εγώ δεν το θεωρώ υπερβολικό γιατί είναι κάτι έξτρα. Δε συγκρίνεται με αυτό που ζητάνε 20 € για να βγάλουν το μπλουζάκι τους κι άλλα 7 € για να βγάλουμε το σουτιέν τους και άλλα 5 € για να βγάλουν ότι άλλο φοράνε ξέρω ‘γώ
πολύ κακό και κλέβουν και στο χρόνο.καλό τουλάχιστον?
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
καλησπερα στο νημα καινουριοs εδω στην πολη .....στην Σαλλονικα δυο φορεs το επιχειρησα πηγα ειδα και απηλθα .....πετσεταδικο σκετο ασε που η τυπησα που ειδα .....στο καλωs ηρθεs με κοιτουσε πολυ περιεργα.....τι να πω ουτε απ'εξωΦιρί φιρί το πάτε ορισμένοι, να μπει ξανά η άλλη η τρελή εδώ μέσα.
parisgeorgi
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλό αλλά μόνο μασάζκαλό τουλάχιστον?
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
nai kaloκαλό τουλάχιστον?
Ναι . Όταν πήρα τηλέφωνο είπε ότι σταμάτησεΗ ευα στο one Salonica τελικά σταμάτησε; γνωρίζει κανεις κάτι ; μια βοήθεια, ευχαριστώ!!!
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Ίριδα. Κρυσταλ. Όχι άψογη αλλά ωραία. Καλά στησίματα... Γονάτισμα και χύσιμο στο λαιμό. Γλείψιμο από μένα... Καλό. Όχι σούπερ.
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει περίπτωση να κόλλησε κάνα σοβαρό αφροδίσιο και να σταμάτησε?Ναι . Όταν πήρα τηλέφωνο είπε ότι σταμάτησε
Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Κάνει στοματικό η μόνο δέχεται?Ίριδα. Κρυσταλ. Όχι άψογη αλλά ωραία. Καλά στησίματα... Γονάτισμα και χύσιμο στο λαιμό. Γλείψιμο από μένα... Καλό. Όχι σούπερ.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.776
- Πόντοι
- 456
Όταν λες λαιμό; Βαθιά στο λαρύγγι της ή απ' έξω;Ίριδα. Κρυσταλ. Όχι άψογη αλλά ωραία. Καλά στησίματα... Γονάτισμα και χύσιμο στο λαιμό. Γλείψιμο από μένα... Καλό. Όχι σούπερ.
Έχει άλλες κοπέλες;Πως ηταν εμφανησιακα αυτη η Νανσυ?
Η Βάνα ήταν εκεί;
Πολύ σεξυ η Βάνα
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.169
- Πόντοι
- 456
Σοβαρά τώρα !?!?!?Nai re file afti prepi na ine