Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Με τίτλο "Εκτόνωση"... όνομα και πράγμα δηλαδή

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.348
Πόντοι
446
Από τον Φεβρουάριο που το ξανά ζήτησες δεν το έχεις βρει; Το 2023 μίλησες μαζί της άρα έχεις το τηλέφωνο της. Και κάτι τελευταίο. Υπάρχει περίπτωση να μας πεις και κάποια εμπειρία σου γιατί είδα όλα σου τα μηνύματα Και μόνο ρωτάς. Βοήθησε μας με την εμπειρία σου.
Μετα τους κραζουμε!Υστερα μας κανουν αναφορες γιατι ειναι κομπλεξικοι οι περισσοτεροι! Και στο τελος χανουμε τους λογαριασμους μας!

Kwstas19968

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
23
Πόντοι
0
Kalhspera paidia milhsa prin ligo me eva angel spa sto tiktok ths kai m eipe oti pleon einai epishma dermatologikh klinikh kai tetoites mlkies ..epishs thn rwthsa gia thn fragh sto thlefwno kai m eipe to alla3an.. auta

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Kalhspera paidia milhsa prin ligo me eva angel spa sto tiktok ths kai m eipe oti pleon einai epishma dermatologikh klinikh kai tetoites mlkies ..epishs thn rwthsa gia thn fragh sto thlefwno kai m eipe to alla3an.. auta
Ωραία , κλείσε ένα ραντεβού για την κ.Ευα την Δερματολόγο τότε

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Επειδή γνωρίζω την Εύα 20 χρόνια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ιατρική. Ούτε καν με την αισθητική πέραν κάτι σεμιναρίων

Αν της γίνει μία καταγγελία θα πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά της. Είναι ηλίθιες όσες πηγαίνουν εκεί. Η Εύα ήταν τραγουδίστρια. Μετά άνοιξε το πρώτο μαγαζί στην κρήνη. Μετά έκανε το μαγαζί της κάτω από το σπίτι της εκεί που είναι τώρα. Στην αρχή ήταν Μόνο μασάς και πήδημα και σταδιακά η Εύα έγινε αισθητικός και εσχάτως δερματολόγος

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι! Οι παλιοί πελάτες της μια χαρά την γαμάνε πάντως Και ως μάσες και ως αισθητικό και ως δερματολόγο. Οι καινούριοι οχι
Πάντως να ξέρετε από κοντά δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του ίνσταγκραμ. Την είδα πρόσφατα πηγαίνοντας στο Σκλαβενίτη έκοψα δρόμο από το σπίτι της και αηδίασα, Σταμάτησα μιλήσαμε για λιγο νομίζω το είχα γράψει και εδώ, με τα δάχτυλα της. Απεριποίητη μέχρι αηδίας

Πολύ κακό για το τίποτα παιδιά οπότε ψάξτε αλλού

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Να είναι στο Κιλκίς και να έχει κάτι παραπάνω απο μασάζ το βρίσκω δύσκολο.
Είμαι πόντιος αλλά πραγματικά ο μαλάκας που ονόμασε το ινστιτούτο μασάζ, το καθαρό ινστιτούτο μασάζ, «εκτόνωση» Πρέπει να είναι η επιτομή του ποντιακού ανέκδοτου

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
143
Πόντοι
0
Μετα τους κραζουμε!Υστερα μας κανουν αναφορες γιατι ειναι κομπλεξικοι οι περισσοτεροι! Και στο τελος χανουμε τους λογαριασμους μας!
Δεν πειράζει βρε elgreco90 θα φτιάξεις νέο email και θα ανοίξεις πάλι καινούργιο λογαριασμό

Neapoliths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Επισκεψη σε Κουκουγιαννη, καταδρομικη θα την πω καθως δεν ειχα καλυφθει απ οτι ειχα διαβασει μεχρι τωρα. Ο χωρος ειναι κεντροανατολικα, περιοχη αναληψης. Παλιο διαμερισμα πολυ καθαρο με μασαζοκρεβατο και φουλ αιρκοντισιον. Στη συνεννοηση δε συναντησα καποιο θεμα, δε βολευαν καποιες ωρες αυτην και καποιες εμενα, της ζητησα μολις τελειωσει το ραντεβου μιας συγκεκριμενης ωρας να με καλεσει μηπως μπορεσω να παω κι ετσι εγινε.
Στην εμφανιση ειναι οτι φαινεται στο fb. Πιο κοντη απ οτι περιμενα πρεπει να ειναι λιγο κατω απο 1,60 και νομιζω στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο.
Με το που μπηκα μου ειπε κατευθειαν αν θελω να κανω ντουζ, μου εδωσε πετσετα πεντακαθαρη και τονισε πολλες φορες ποσο ωραια ειναι η κολωνια μου και ποια ειναι και ποσο εκανε. Το αναφερω γιατι στη συνεχεια θα καταληξω καπου... Ημουν ηδη απο ντουζ οποτε μου ειπε αν δε ντρεπεσαι βγαλτα ολα και ξαπλωσε. Γενικα δεν ειχε γινει καμια συζητηση για προγραμματα κλπ. Με το που ξεντυθηκα λοιπον, πριν καν ξαπλωσω αρχισε να με ρωταει για τα ρουχα μου, τα οποια διπλωσε, ποσο τα πηρα και απο που και οτι εχω παρα πολυ ωραιο γουστο και οτι θα μπορουσαμε να ψωνιζουμε μαζι. Καταλαβα αμεσως (και προσοχη σε αγαπουληδες) οτι ψαχνει για σπονσορα!
Ξεκινησε το μασαζ με σοσιαλ τυπου τι δουλεια κανεις, και ειμαστε κοντα σε ηλικια και που βγαινεις κλπ. Γενικα καλο σοσιαλ δεν ειχα καποιο θεμα αλλα μεγαλωνε συνεχεια το αισθημα του ψαχνω σπονσορα απεγνωσμενα.
Στα πολυ θετικα το μασαζ. Εξαιρετικο. Κι εκει τελειωνουν τα καλα... Συνεχεια πετουσε σποντες οτι οι αντρες παρεξηγουν το μασαζ και θεωρουν δεδομενο οτι ειναι πουτανες και ζητανε τσιμπουκια κλπ.. Οτι εχει κλεισει απο Σεπτεμβρη να κανει ΙΕΚ κανονικο να βγαλω διπλωμα φυσιοθεραπευτριας και οτι δεν ειναι αυτο που νομιζουν ολοι οι αντρες και αλλα τετοια... Εκει τη πηρα γραμμη οτι δε θα παιξει τιποτα οπως κι εγινε. Με γυρισε, εκανε μασαζ μεσα στα μπουτια και διπλα απ τις μπαλες, αλλα καμια αναφορα ουτε σε τσιμπουκια ουτε καν μαλακια.
Εκανα ντουζ μετα ντυθηκα και με το που εφυγα μου εστειλε μυνημα στο fb οτι χαρηκε πολυ και λοιπες παπαριες, να τα ξαναπουμε συντομα κλπ. Κοστος 30 ευρω για ενα μασαζ που σε κανονικο μαγαζι θα ηταν ελαφρως καλυτερο και αρκετα φθηνοτερο.
Τωρα τι να σας πω.. Τσιμπουκια και ισπανικα ακουγα, χωρο Αγ. Δημητριου ακουγα και βρηκα τελειως διαφορετικα πραγματα. Γι αυτο και ειπα καταδρομικη.
Μπορεί να σε γούσταρε και να της άρεσες σαν άντρας και να μην ήθελε να φανεί πουτανά. Κάνε μια προσπάθεια τάχα να βγείτε να γνωριστείτε και μπορεί να φας τζαμπα

Teo92

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
6
Πόντοι
0
Paidia den mporw na Katalavw toso hate…profanos an eixa epikoinonia I til I empiria tha egrafa edw…den xriazete toso epikritiko ifaki an den sas afora min sxoliazete .den eimai edw gia antiparathesi k opos den eisai esu ipoxreomenos na mou apantisis etsi den eimai k egw gia n grapsw !

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Paidia den mporw na Katalavw toso hate…profanos an eixa epikoinonia I til I empiria tha egrafa edw…den xriazete toso epikritiko ifaki an den sas afora min sxoliazete .den eimai edw gia antiparathesi k opos den eisai esu ipoxreomenos na mou apantisis etsi den eimai k egw gia n grapsw !
Γράψε κάνα ελληνικό να καταλάβουμε τι λες

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201

Ωραία , κλείσε ένα ραντεβού για την κ.Ευα την Δερματολόγο τότε
Θα μας τρελάνει η Εύα ρε παίδες.

Στο ραντεβού ρώτα, νομίζω δίνει και κώλο. :grin::grin::grin:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Η Εύα ήταν τραγουδίστρια. Μετά άνοιξε το πρώτο μαγαζί στην κρήνη. Μετά έκανε το μαγαζί της κάτω από το σπίτι της εκεί που είναι τώρα.
Εγώ νόμιζα πάντα πουτάνα ήταν. Που τραγουδούσε;

Και μια παρατήρηση, ξέχασες το Πανόραμα.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
μερικοι λενε οτι να ναι εδω μεσα... αυτη η ευα εχει βαλει το κινητο της το παλιο σε αγγελια και εχει ινστιτουτο στη θεσσαλονικη αμα το googlaris και ο αλλος μου λεει γιατι την ψαχνω με τρωει ο κολος!!οτι να ναι!!!
Αυτη το κινητο της αν θελει το βαζει και στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη αμα της καπνισει..γυναικοκρατια εχουμε..απ την αλλη,στις μερες μας,απ τη στιγμη που ψαχνεις την ιδιωτικη της ζωη σου τραβαει μια παρενοχληση ακομα κι απο ενα μηνυμα , γιατι παλι ετσι της καπνισε και εσυ πας σουμπιτο εισαγγελεα..εκει παει το μη σε τρωει ο κωλος..μεγαλο παιδι εισαι..δε θα σου πω εγω τι θα κανεις..εγω απλα ειπα μη σας τρωει ο κωλος με ολες αυτες..
Με ολες βασικα..

Τελευταία τροποποίηση:

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
321
Πόντοι
21
Αυτη το κινητο της αν θελει το βαζει και στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη αμα της καπνισει..γυναικοκρατια εχουμε..απ την αλλη,στις μερες μας,απ τη στιγμη που ψαχνεις την ιδιωτικη της ζωη σου τραβαει μια παρενοχληση ακομα κι απο ενα μηνυμα , γιατι παλι ετσι της καπνισε και εσυ πας σουμπιτο εισαγγελεα..εκει παει το μη σε τρωει ο κωλος..μεγαλο παιδι εισαι..δε θα σου πω εγω τι θα κανεις..εγω απλα ειπα μη σας τρωει ο κωλος με ολες αυτες..
Με ολες βασικα..
ρε φιλε και ωρες ολοκληρες να κατσουμε να μιλαμε παλι δε θα βγαλουμε ακρη... θα στο πω πολυ απλα φιλε μου...απο τι στιγμη που εκδιδετε και μαλιστα παρανομα κιολας με αγγελιες και φατσα καρτα ολα τα στοιχεια της για ποια παρενοχλησημου λες? κοινως θα μου κλασει τα αρχιδια και θα βγει αυτη εκτεθειμενη με το ηθων.. δευτερον να σου πω οτι μου στειλανε τοσα ατομα εδω μεσα σε μνμ οτι πας απο εκει και της λες χυμα για τσιμπουκι και φουλ προγραμμα...για ποια ιδιωτικη ζωη μιλας? ελπιζω να με καταλαβες τωρα...

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
ρε φιλε και ωρες ολοκληρες να κατσουμε να μιλαμε παλι δε θα βγαλουμε ακρη... θα στο πω πολυ απλα φιλε μου...απο τι στιγμη που εκδιδετε και μαλιστα παρανομα κιολας με αγγελιες και φατσα καρτα ολα τα στοιχεια της για ποια παρενοχλησημου λες? κοινως θα μου κλασει τα αρχιδια και θα βγει αυτη εκτεθειμενη με το ηθων.. δευτερον να σου πω οτι μου στειλανε τοσα ατομα εδω μεσα σε μνμ οτι πας απο εκει και της λες χυμα για τσιμπουκι και φουλ προγραμμα...για ποια ιδιωτικη ζωη μιλας? ελπιζω να με καταλαβες τωρα...
Εχεις μπερδεψει το κανω βιζυτα με το δε θελω εσενα προσωπικα..οπως ειπα..μεγαλο παιδι εισαι..

goalfalse

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom