AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Φοβερό πρόβλημα.... δηλαδη αν δεν εχει viber δε θα πας ?Ξέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Φοβερό πρόβλημα.... δηλαδη αν δεν εχει viber δε θα πας ?Ξέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Ναι ηταν οι καλες εποχές. Θυμαμαι και την Λιζα φίλε μου με σγουρο μαλλί γλυκιά. Στο Νταμες στην Εγνατία είχα πάει.Τι μου θύμησες, φίλε μου...Πελάτης στη Μάγκι στη Καμάρα (εποχές 2005-2009) περνούσα με Λίζα (δεν την α΄λλαζα, ήταν ωραίο "τυπάκι", περνούσα υπέροχα μαζί της). Όταν ε΄φυγε από Μάγκι, άνοιξε δικό της χώρο στη Δωδεκανήσου και μετά στη Πλ. Δημοκρατίας όπου "κρατούσε" το μαγαζί αλλά είχε και κοπέλες για μασάζ! Καλά να 'ναι όπου και να βρίσκεται...Όσο για το Dames, ξέρω αυτό της Όλγας, υπάρχει και αλλού;
Εχει και πιο μικρες εκει στην Εγνατια. Εγω δεν πέρασα με αυτήν την Λάουρα οπως ανεφερα σε αλλο ποστ μου γιατί ήθελα προκτ.Και αυτή που λες η Λαουρα εχει φουσκωμένη κοιλια, κανει μπαμ οτι ειναι εγκυος. Τιποτα το ιδιαίτερο, αδυνατουλα σαν καημένο ηταν.Εκτός από το dames στην Β. Όλγας, άνοιξε και "παράρτημα" στην Εγνατία; Αυτό που ακριβώς είναι; Έχει "μεγαλοκοπέλες" όπως εκείνο της Όλγας; Επίσης, η Λα΄ουρα είναι η μελαχροινή που ήταν στο Zesi Spa της Μοναστηρίου;
Καντους αναπάντητη να σε πάρουν αν δεν έχεις μονάδεςΞέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Ξέρετε αν το golden δουλεύει με viber; Μόνο σταθερό βρήκα στο site του.
Σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι?Έσκασε χθες στορι μετά από δέκα μέρες και έσκασε και στα αγγλικά. Έπεσαν οι δουλειές εκεί στη Μοναστηρίου; Πάνε να ψαρέψουν και πελατάκια από τα Βαλκανικά αδέρφια μας;
φαινεσαι σοβαρος μυστης και εσυCrystal
Όση ώρα θες εσύ, αλλά την πολυθρόνα και το τζακουζι τί να το κάνεις αν είσαι μόνος χωρίς κοπέλα;Αυτό το Golden Spa προσφέρει αρκετά λεπτά το τζακούζι και την πολυθρόνα-χαμάμ,ή κανά πεντάλεπτο μόνο όπως γράφτηκε από έναν τύπο;
Έχω διαβάσει ότι ορισμένες δέχονται να μπουν μαζί σου στο τζακούζι,με το αζημίωτο βέβαια,νομίζω +20.Όση ώρα θες εσύ, αλλά την πολυθρόνα και το τζακουζι τί να το κάνεις αν είσαι μόνος χωρίς κοπέλα;
Αμα σου φύγουν καταλαθος τσισάκια, θεωρείται golden shower και χρεώνουν ακόμα παραπάνω;Έχω διαβάσει ότι ορισμένες δέχονται να μπουν μαζί σου στο τζακούζι,με το αζημίωτο βέβαια,νομίζω +20.
Γιατί κράζεις τον άνθρωπο ρε φίλε; Όντως οι κοπέλες κάποιες από αυτές μπαίνουν στο τζακούζι.Αμα σου φύγουν καταλαθος τσισάκια, θεωρείται golden shower και χρεώνουν ακόμα παραπάνω;
Ήμαρτον δηλαδή.. Οχι άλλο κάρβουνο
Ισχύει αυτό, ναι.Έχω διαβάσει ότι ορισμένες δέχονται να μπουν μαζί σου στο τζακούζι,με το αζημίωτο βέβαια,νομίζω +20.
Το καλή είναι πολύ λίγο πάνε κ θα το διαπιστώσεις κ μόνος σου από τον Μάιο γιαυτη ρωτάς ούτε Σπίτι να αγόραζεςΞέρει κανένας για το Relief πληροφορίες; Μια Βασιλεία που έχει γραφτεί καλή;
Φιρί φιρί το πάτε ορισμένοι, να μπει ξανά η άλλη η τρελή εδώ μέσα.Ξέρει κανένας για το Relief πληροφορίες; Μια Βασιλεία που έχει γραφτεί καλή;