Επισκεψη σε Κουκουγιαννη, καταδρομικη θα την πω καθως δεν ειχα καλυφθει απ οτι ειχα διαβασει μεχρι τωρα. Ο χωρος ειναι κεντροανατολικα, περιοχη αναληψης. Παλιο διαμερισμα πολυ καθαρο με μασαζοκρεβατο και φουλ αιρκοντισιον. Στη συνεννοηση δε συναντησα καποιο θεμα, δε βολευαν καποιες ωρες αυτην και καποιες εμενα, της ζητησα μολις τελειωσει το ραντεβου μιας συγκεκριμενης ωρας να με καλεσει μηπως μπορεσω να παω κι ετσι εγινε.
Στην εμφανιση ειναι οτι φαινεται στο fb. Πιο κοντη απ οτι περιμενα πρεπει να ειναι λιγο κατω απο 1,60 και νομιζω στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο.
Με το που μπηκα μου ειπε κατευθειαν αν θελω να κανω ντουζ, μου εδωσε πετσετα πεντακαθαρη και τονισε πολλες φορες ποσο ωραια ειναι η κολωνια μου και ποια ειναι και ποσο εκανε. Το αναφερω γιατι στη συνεχεια θα καταληξω καπου... Ημουν ηδη απο ντουζ οποτε μου ειπε αν δε ντρεπεσαι βγαλτα ολα και ξαπλωσε. Γενικα δεν ειχε γινει καμια συζητηση για προγραμματα κλπ. Με το που ξεντυθηκα λοιπον, πριν καν ξαπλωσω αρχισε να με ρωταει για τα ρουχα μου, τα οποια διπλωσε, ποσο τα πηρα και απο που και οτι εχω παρα πολυ ωραιο γουστο και οτι θα μπορουσαμε να ψωνιζουμε μαζι. Καταλαβα αμεσως (και προσοχη σε αγαπουληδες) οτι ψαχνει για σπονσορα!
Ξεκινησε το μασαζ με σοσιαλ τυπου τι δουλεια κανεις, και ειμαστε κοντα σε ηλικια και που βγαινεις κλπ. Γενικα καλο σοσιαλ δεν ειχα καποιο θεμα αλλα μεγαλωνε συνεχεια το αισθημα του ψαχνω σπονσορα απεγνωσμενα.
Στα πολυ θετικα το μασαζ. Εξαιρετικο. Κι εκει τελειωνουν τα καλα... Συνεχεια πετουσε σποντες οτι οι αντρες παρεξηγουν το μασαζ και θεωρουν δεδομενο οτι ειναι πουτανες και ζητανε τσιμπουκια κλπ.. Οτι εχει κλεισει απο Σεπτεμβρη να κανει ΙΕΚ κανονικο να βγαλω διπλωμα φυσιοθεραπευτριας και οτι δεν ειναι αυτο που νομιζουν ολοι οι αντρες και αλλα τετοια... Εκει τη πηρα γραμμη οτι δε θα παιξει τιποτα οπως κι εγινε. Με γυρισε, εκανε μασαζ μεσα στα μπουτια και διπλα απ τις μπαλες, αλλα καμια αναφορα ουτε σε τσιμπουκια ουτε καν μαλακια.
Εκανα ντουζ μετα ντυθηκα και με το που εφυγα μου εστειλε μυνημα στο fb οτι χαρηκε πολυ και λοιπες παπαριες, να τα ξαναπουμε συντομα κλπ. Κοστος 30 ευρω για ενα μασαζ που σε κανονικο μαγαζι θα ηταν ελαφρως καλυτερο και αρκετα φθηνοτερο.
Τωρα τι να σας πω.. Τσιμπουκια και ισπανικα ακουγα, χωρο Αγ. Δημητριου ακουγα και βρηκα τελειως διαφορετικα πραγματα. Γι αυτο και ειπα καταδρομικη.