biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.216
Χαχα άμα έχεις χιούμορ όλα γίνονται!!!30 χρονια Σαλονικιός,πρωτη φορά ακουω για Βάρβαρη!
Χαχα άμα έχεις χιούμορ όλα γίνονται!!!30 χρονια Σαλονικιός,πρωτη φορά ακουω για Βάρβαρη!
Ναι αδερφέ καθαρή γλυκομιλητη και γενικά πέρασα ωραία...αν και μαζι μου δεν ήταν τόσο εξαλη μπορεί να ταν η πρώτη φορά μπορεί να ταν η μέρα της μπορεί να μην της το έβγαλα πάντως δεν πέρασα άσχημαΜάγκες έχει δοκιμάσει κανείς Αριάνα από Crystal?
Για πες ρε αδερφέ τι φάση η εμμαJ
Παιδιά καλησπερα...Με διαφορά οι καλύτερες είναι η εμμα και η δομνα..Η εμμα είναι απίστευτα αισθησιακη
Εισαι snob ...... Dlem σου φανηκαν πολλα ε? 4 στα 4 μπραβο ξερειs να μετραs ......βλεπω εισαι ξουραφι Τεσσεριs συνεδρειεs σε 15 ημερεs 50+50+50 τρια μασαζοκαμοματα φραπεδισια δηλ και ενα σφυροκοπιμα δυνατο με την πιτσιρικα σκετη γκαβλα στη μια ωρα+ στα 120 ευρω ισωs ναι για εναν που δεν εχει μαντιλι να κλαψει ......Ναι να κανειs και ενα Respect!!! ομωs και μεινε συντονισμενοs γιατι εχει και συνεχεια με το μωρο απο την βαναΠεριγραφή Έμμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
270€ για ένα μαμησι. Respect
Χωρίς λόγια.Εισαι snob ...... Dlem σου φανηκαν πολλα ε? 4 στα 4 μπραβο ξερειs να μετραs ......βλεπω εισαι ξουραφι Τεσσεριs συνεδρειεs σε 15 ημερεs 50+50+50 τρια μασαζοκαμοματα φραπεδισια δηλ και ενα σφυροκοπιμα δυνατο με την πιτσιρικα σκετη γκαβλα στη μια ωρα+ στα 120 ευρω ισωs ναι για εναν που δεν εχει μαντιλι να κλαψει ......Ναι να κανειs και ενα Respect!!! ομωs και μεινε συντονισμενοs γιατι εχει και συνεχεια με το μωρο απο την βανα
Καλά κανε ο φίλος και δεν την πληροφορίες. Και εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια παρτούζα με δύο κοπελες από μασάζ από Δυτική Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο δεν πλήρωσα αλλά επειδή ήμουν η επιτομή του επιβήτορα Είχα και το χαρτζιλικάκι μου από αυτές!!!Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε; αφου δεν θες να δωσεις πληροφοριες για ποιο λογο το αναφερεις;
Και πως θα γίνει η ενημέρωση συναθλητήΜην γράφετε τι κάνετε με τα κορίτσια. Δεν μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι μεταξύ των δυο σας.
Τις εκθέτεται και τις διώχνουν.
Καταλάβατε ανεγκέφαλοι ΜΑΛΑΚΕΣ
Και μετά ξύπνησες η έπεσες από το κρεβάτιΚαλά κανε ο φίλος και δεν την πληροφορίες. Και εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια παρτούζα με δύο κοπελες από μασάζ από Δυτική Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο δεν πλήρωσα αλλά επειδή ήμουν η επιτομή του επιβήτορα Είχα και το χαρτζιλικάκι μου από αυτές!!!
Δεν μπορώ να δώσω όμως άλλες πληροφορίες. Αρκεί που Σας έδειξα ότι είμαι ένας ζωντανός θρύλος του σεξ
50 o φραπες?Καλησπέρα. Πέρασμα από elegance spa. Βρίσκεται στην Ολγας. Ωραίο μέρος το εσωτερικό του. Πέτυχα δυο τυπισες. Η μια νταρντανα κυρία ονόματι Εύα και μια Νικόλ πιο νεαρή αλλά γύρω στα 30. Πέρασμα με Νικολ. Ωραίο συνολικό μασαζ- χάιδεμα. Με γυρνάει απο μπροστά κάνει και από εκεί λίγο μασαζ και πέρασμα στον φραπέ. Απλό φραπεδάκι. Βυζαρες ωραίες. Τα προγράμματα τα γενικά που σε λένε είναι 30-50-70€. Το στοματικό είναι ελεύθερο(εκτός αν πάει ανάλογα την κοπέλα)
Και μόνο που σχολιάζεις έτσι αυτό που έγραψα φαίνεται πόσο τεράστια αντίληψη έχειςΚαι μετά ξύπνησες η έπεσες από το κρεβάτι
Το έχω πει πολλές φορές ότι εδώ γράφουμε για στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες και όχι μόνο στα μασατζίδικα αλλά γενικά στον αγοραίο έρωτα. Μια κοπέλα είτε για χρήματα είτε επειδή γουστάρει μπορεί να προχωρήσει αλλά πρέπει να είναι κάποιος μεγάλος βλάκας για να το γράψει εδώ μέσα μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη ανδρισμού .Μην γράφετε τι κάνετε με τα κορίτσια. Δεν μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι μεταξύ των δυο σας.
Τις εκθέτεται και τις διώχνουν.
Καταλάβατε ανεγκέφαλοι ΜΑΛΑΚΕΣ
Μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα του συναδέλφουΚαι μετά ξύπνησες η έπεσες από το κρεβάτι
Ναι 50 ο φραπές50 o φραπες?
Ναι αλλα ο φιλος δειχνει τον τροπο. Αν εσυ δεν εχεις λεφτα και εισαι φτωχατζα δε σε φταιει αυτος.Το έχω πει πολλές φορές ότι εδώ γράφουμε για στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες και όχι μόνο στα μασατζίδικα αλλά γενικά στον αγοραίο έρωτα. Μια κοπέλα είτε για χρήματα είτε επειδή γουστάρει μπορεί να προχωρήσει αλλά πρέπει να είναι κάποιος μεγάλος βλάκας για να το γράψει εδώ μέσα μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη ανδρισμού .
Πρώτον δημιουργεί πρόβλημα στην κοπέλα με την επιχείρηση και δεύτερον δημιουργεί πρόβλημα πάλι στην κοπέλα με όλους τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν τα κατορθώματα του και θα πάνε να της ζητήσουν το ίδιο.
Το χειρότερο φυσικά είναι να κλέβει μία κοπέλα πελάτες που έχει μέσω ενός μαγαζιού. Είμαι υπέρ των ανεξάρτητων γιατί σιχαίνομαι τα γραφεία τους νταβατζήδες και κάθε τι παρόμοιο. Αλλά άλλο ανεξάρτητη και άλλο δίπορτο. Και φταίμε σε μεγάλο βαθμό και εμείς για τέτοια φαινόμενα αφού ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας οι περισσότεροι έξι mall έχουμε προτείνει κατά καιρούς σε κοπέλες έλα μωρέ δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά μου τη δίνει εδώ πέρα δεν πάμε κάπου οι δυο μας . Και φταίμε σε μεγάλο βαθμό και εμείς για τέτοια φαινόμενα αφού ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας οι περισσότεροι εξ ημων έχουμε προτείνει κατά καιρούς σε κοπέλες «έλα μωρέ δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά μου τη δίνει εδώ πέρα δεν πάμε κάπου οι δυο μας κλπ»