Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
355
Πόντοι
20
Μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς Αριάνα από Crystal?
Ναι αδερφέ καθαρή γλυκομιλητη και γενικά πέρασα ωραία...αν και μαζι μου δεν ήταν τόσο εξαλη μπορεί να ταν η πρώτη φορά μπορεί να ταν η μέρα της μπορεί να μην της το έβγαλα πάντως δεν πέρασα άσχημα

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Καλησπέρα παλουκαρια, προ ημερών πέρασμα από Κρυσταλ. Παρούσες Νεφέλη - Αριανα - Μπελά - Ολίβια, επιλέχθηκε η Νεφέλη, σταθερή αξία αν και είναι με τις καυλες της κι αυτή. Καλή συνέδρια σε γενικές γραμμές και μάσαζ και φραπέ!
Προ λιγότερων ημερών πάλι πρωινή επίσκεψη μασατζιο, Αθηνά - Ανυ - Κατια παρούσες επιλέχθηκε Κατια.. γεματουλα, καλουτσικο μασάζ & φραπέ όχι όμως για επανάληψη!

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Πέρασμα με Νεφέλη(κρυσταλ). Είχα καιρό να μπω μαζί της. Καλουτσικο μασαζ με πολύ μέτρια πίεση και χάιδεμα σε σημεία. Στο δεύτερο μέρος μου φάνηκε καλύτερο το πρόγραμμα της απο την προηγούμενη φορά. Είχε φιλάκια σε λαιμό,γλυψιμο των δακτύλων του χεριού, τρίψιμο του επίμαχου σημείου της στο μπούτι μου. Πολύ ωραίο φραπέ με κάποια βρωμολογα.

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
767
Πόντοι
81
Περιγραφή Έμμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

270€ για ένα μαμησι. Respect
Εισαι snob ...... Dlem σου φανηκαν πολλα ε? 4 στα 4 μπραβο ξερειs να μετραs ......βλεπω εισαι ξουραφι Τεσσεριs συνεδρειεs σε 15 ημερεs 50+50+50 τρια μασαζοκαμοματα φραπεδισια δηλ και ενα σφυροκοπιμα δυνατο με την πιτσιρικα σκετη γκαβλα στη μια ωρα+ στα 120 ευρω ισωs ναι για εναν που δεν εχει μαντιλι να κλαψει ......Ναι να κανειs και ενα Respect!!! ομωs και μεινε συντονισμενοs γιατι εχει και συνεχεια με το μωρο απο την βανα

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εισαι snob ...... Dlem σου φανηκαν πολλα ε? 4 στα 4 μπραβο ξερειs να μετραs ......βλεπω εισαι ξουραφι Τεσσεριs συνεδρειεs σε 15 ημερεs 50+50+50 τρια μασαζοκαμοματα φραπεδισια δηλ και ενα σφυροκοπιμα δυνατο με την πιτσιρικα σκετη γκαβλα στη μια ωρα+ στα 120 ευρω ισωs ναι για εναν που δεν εχει μαντιλι να κλαψει ......Ναι να κανειs και ενα Respect!!! ομωs και μεινε συντονισμενοs γιατι εχει και συνεχεια με το μωρο απο την βανα
Χωρίς λόγια.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.490
Πόντοι
736
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε; αφου δεν θες να δωσεις πληροφοριες για ποιο λογο το αναφερεις;
Καλά κανε ο φίλος και δεν την πληροφορίες. Και εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια παρτούζα με δύο κοπελες από μασάζ από Δυτική Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο δεν πλήρωσα αλλά επειδή ήμουν η επιτομή του επιβήτορα Είχα και το χαρτζιλικάκι μου από αυτές!!!

Δεν μπορώ να δώσω όμως άλλες πληροφορίες. Αρκεί που Σας έδειξα ότι είμαι ένας ζωντανός θρύλος του σεξ

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Μην γράφετε τι κάνετε με τα κορίτσια. Δεν μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι μεταξύ των δυο σας.
Τις εκθέτεται και τις διώχνουν.
Καταλάβατε ανεγκέφαλοι ΜΑΛΑΚΕΣ

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Μην γράφετε τι κάνετε με τα κορίτσια. Δεν μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι μεταξύ των δυο σας.
Και πως θα γίνει η ενημέρωση συναθλητή

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Καλά κανε ο φίλος και δεν την πληροφορίες. Και εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια παρτούζα με δύο κοπελες από μασάζ από Δυτική Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο δεν πλήρωσα αλλά επειδή ήμουν η επιτομή του επιβήτορα Είχα και το χαρτζιλικάκι μου από αυτές!!!

Δεν μπορώ να δώσω όμως άλλες πληροφορίες. Αρκεί που Σας έδειξα ότι είμαι ένας ζωντανός θρύλος του σεξ
Και μετά ξύπνησες η έπεσες από το κρεβάτι

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Πέρασμα από elegance spa. Βρίσκεται στην Ολγας. Ωραίο μέρος το εσωτερικό του. Πέτυχα δυο τυπισες. Η μια νταρντανα κυρία ονόματι Εύα και μια Νικόλ πιο νεαρή αλλά γύρω στα 30. Πέρασμα με Νικολ. Ωραίο συνολικό μασαζ- χάιδεμα. Με γυρνάει απο μπροστά κάνει και από εκεί λίγο μασαζ και πέρασμα στον φραπέ. Απλό φραπεδάκι. Βυζαρες ωραίες. Τα προγράμματα τα γενικά που σε λένε είναι 30-50-70€. Το στοματικό είναι ελεύθερο(εκτός αν πάει ανάλογα την κοπέλα)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Καλησπέρα. Πέρασμα από elegance spa. Βρίσκεται στην Ολγας. Ωραίο μέρος το εσωτερικό του. Πέτυχα δυο τυπισες. Η μια νταρντανα κυρία ονόματι Εύα και μια Νικόλ πιο νεαρή αλλά γύρω στα 30. Πέρασμα με Νικολ. Ωραίο συνολικό μασαζ- χάιδεμα. Με γυρνάει απο μπροστά κάνει και από εκεί λίγο μασαζ και πέρασμα στον φραπέ. Απλό φραπεδάκι. Βυζαρες ωραίες. Τα προγράμματα τα γενικά που σε λένε είναι 30-50-70€. Το στοματικό είναι ελεύθερο(εκτός αν πάει ανάλογα την κοπέλα)
50 o φραπες?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.490
Πόντοι
736

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.490
Πόντοι
736
Το έχω πει πολλές φορές ότι εδώ γράφουμε για στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες και όχι μόνο στα μασατζίδικα αλλά γενικά στον αγοραίο έρωτα. Μια κοπέλα είτε για χρήματα είτε επειδή γουστάρει μπορεί να προχωρήσει αλλά πρέπει να είναι κάποιος μεγάλος βλάκας για να το γράψει εδώ μέσα μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη ανδρισμού .
Πρώτον δημιουργεί πρόβλημα στην κοπέλα με την επιχείρηση και δεύτερον δημιουργεί πρόβλημα πάλι στην κοπέλα με όλους τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν τα κατορθώματα του και θα πάνε να της ζητήσουν το ίδιο.

Το χειρότερο φυσικά είναι να κλέβει μία κοπέλα πελάτες που έχει μέσω ενός μαγαζιού. Είμαι υπέρ των ανεξάρτητων γιατί σιχαίνομαι τα γραφεία τους νταβατζήδες και κάθε τι παρόμοιο. Αλλά άλλο ανεξάρτητη και άλλο δίπορτο. Και φταίμε σε μεγάλο βαθμό και εμείς για τέτοια φαινόμενα αφού ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας οι περισσότεροι έξι mall έχουμε προτείνει κατά καιρούς σε κοπέλες έλα μωρέ δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά μου τη δίνει εδώ πέρα δεν πάμε κάπου οι δυο μας . Και φταίμε σε μεγάλο βαθμό και εμείς για τέτοια φαινόμενα αφού ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας οι περισσότεροι εξ ημων έχουμε προτείνει κατά καιρούς σε κοπέλες «έλα μωρέ δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά μου τη δίνει εδώ πέρα δεν πάμε κάπου οι δυο μας κλπ»

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
που ειναι αυτο? συστημενος πας?

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.710
Πόντοι
201
Το έχω πει πολλές φορές ότι εδώ γράφουμε για στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες και όχι μόνο στα μασατζίδικα αλλά γενικά στον αγοραίο έρωτα. Μια κοπέλα είτε για χρήματα είτε επειδή γουστάρει μπορεί να προχωρήσει αλλά πρέπει να είναι κάποιος μεγάλος βλάκας για να το γράψει εδώ μέσα μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη ανδρισμού .
Πρώτον δημιουργεί πρόβλημα στην κοπέλα με την επιχείρηση και δεύτερον δημιουργεί πρόβλημα πάλι στην κοπέλα με όλους τους υπόλοιπους που θα διαβάσουν τα κατορθώματα του και θα πάνε να της ζητήσουν το ίδιο.

Το χειρότερο φυσικά είναι να κλέβει μία κοπέλα πελάτες που έχει μέσω ενός μαγαζιού. Είμαι υπέρ των ανεξάρτητων γιατί σιχαίνομαι τα γραφεία τους νταβατζήδες και κάθε τι παρόμοιο. Αλλά άλλο ανεξάρτητη και άλλο δίπορτο. Και φταίμε σε μεγάλο βαθμό και εμείς για τέτοια φαινόμενα αφού ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας οι περισσότεροι έξι mall έχουμε προτείνει κατά καιρούς σε κοπέλες έλα μωρέ δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά μου τη δίνει εδώ πέρα δεν πάμε κάπου οι δυο μας . Και φταίμε σε μεγάλο βαθμό και εμείς για τέτοια φαινόμενα αφού ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας οι περισσότεροι εξ ημων έχουμε προτείνει κατά καιρούς σε κοπέλες «έλα μωρέ δεν είναι θέμα οικονομικό αλλά μου τη δίνει εδώ πέρα δεν πάμε κάπου οι δυο μας κλπ»
Ναι αλλα ο φιλος δειχνει τον τροπο. Αν εσυ δεν εχεις λεφτα και εισαι φτωχατζα δε σε φταιει αυτος.
Το πιο σωστο που διαβασα εδω ειναι αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πανω οτι το 2023 υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι κορατσακια παιζουν πουτσες καθε μερα και δεν τον τρωνε.
Το 50% μπορει και λιγοτερο που ειναι εμφανισημες εχουν αβερτα ραντεβου οποτε δουλευουν. Οταν ζηταει η αλλη ++++ και βλεπει οτι τα παιρνει γιατι ρε φιλε με 10-15 ατομα που τους γουσταρει ενδεχομένως (ή και οχι) να μην τους τα τρωει χοντρα και να τους κάθεται εκτος; ο αλλος μπορει να νιωθει ξεχωριστος οτι καταφερε κατι. εφοσον υπαρχουν τοσες επιλογες γι αυτες δε βλεπω κατι περιεργο. Το μαγαζι μια γκομενα που φερνει δουλεια γιατι να την σταματησει. Τι τους νοιαζει τι κανει μετα. Τελος παντων μια σκεψη εκανα μπορει να ναι και λαθος.
Απο εδω και περα μονο αναλυσεις για τις επισκεψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom