kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω