Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε; αφου δεν θες να δωσεις πληροφοριες για ποιο λογο το αναφερεις;
Γιατί είναι σα να θέλει να μας πει με τρόπο πως αν το πάμε σωστά θα έχουμε αποτελεσμα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.745
Πόντοι
201
Γιατί είναι σα να θέλει να μας πει με τρόπο πως αν το πάμε σωστά θα έχουμε αποτελεσμα
Ρε αλφ με τα χιλιομετρα σου θα εδινες 150 σε 15 μερες σε μια κορασιδα για να την πείσεις να σου κατσει με αλλα 120; τελος παντων. Συνεχιστε παιδες. Αλαργα ολα καλα.
Απλα εχουμε αλλη προσέγγιση για τα μασατζιδικα μαλλον.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ρε αλφ με τα χιλιομετρα σου θα εδινες 150 σε 15 μερες σε μια κορασιδα για να την πείσεις να σου κατσει με αλλα 120; τελος παντων. Συνεχιστε παιδες. Αλαργα ολα καλα.
Απλα εχουμε αλλη προσέγγιση για τα μασατζιδικα μαλλον.
Προσωπικά όχι
Αλλά αν πούμε ότι ο τύπος δεν είναι εγωκεντρικός, τότε το κάνει για αυτούς που θα το έκαναν!

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Για πείτε μου...ποια αξίζει εδώ;;; Βάνα το μαγαζί...
Φίλε σαν πρόγραμμα δημοτικού μου φαίνεται , Μακάρι να κάνανε και τα μαγαζιά μια ανάρτηση κάθε μέρα να ξέρουμε ποιες δουλεύουν

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
190
Πόντοι
1
Φίλε σαν πρόγραμμα δημοτικού μου φαίνεται , Μακάρι να κάνανε και τα μαγαζιά μια ανάρτηση κάθε μέρα να ξέρουμε ποιες δουλεύουν
Έτσι πρέπει...αλλά τι να κάνουμε....στο fb τις βανας είχα την ενημέρωση...

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.116
Πόντοι
361
Πέραν του Κρίσταλ υπάρχει τίποτα άλλο στο κέντρο όχι μόνο μασάζ να έχει και τα εξτραδακια του

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω
Έτσι κάνει το κορίτσι όταν έχει κανονίσει ταξίδια, πλακώνεται στα τσιμπούκια και στα γαμήσια για να βγάλει τα έξοδα. Εσύ πλήρωσες τη Βουλγαρία, κάποιος άλλος την Ιταλία... φήμες λένε ότι θέλει να γυρίσει όλο τον κόσμο,οπότε ετοιμαστείτε...

Τελευταία τροποποίηση:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.612
Πόντοι
736
Πέρασμα από Βάνα. Επιλογή Ναταλίας. Γεματουλα με ωραίο πρόσωπο και μεγάλες βυζάρες. Μασάζ χάδι και αρκετά σύντομο και πέρασε γρήγορα στην επίμαχη περιοχή όπου με έφτιαξε με πρόστυχολογα. Γύρισμα μπροστά και περιποίηση του εργαλείου με φτυσιμστα και μετά ακολούθησε μια κλασσική χορταστική φραπεδιά. Κόστος 50. Στα μείον το γεγονός ότι τελειώσαμε στα 35 λεπτά.
αν ήσουν γυναίκα θα καθόταν 2 ώρες μαζί σου

Πρόστυχη μεν αλλά λεσβια!!

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
190
Πόντοι
1
kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω
Δεν μας είπες όμως ποια είναι...για να ξέρουμε

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.970
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε χωρίς τόσο πένθος και οδυνηρές στιγμές όπως η σημερινή.
Απλά θα ήθελα να ενημερώσω για αλλαγή στις ημερομηνίες..
θα είμαι κοντά σας 9 Μαρτίου ως 24 σε ένα εξαιρετικό Airbnb στην περιοχή του Βάρβαρη.

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
584
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε χωρίς τόσο πένθος και οδυνηρές στιγμές όπως η σημερινή.
θα είμαι κοντά σας 9 Μαρτίου ως 24 σε ένα εξαιρετικό Airbnb στην περιοχή του Βάρβαρη.
Κατσε εκει που εισαι ειπαμε δεν ακους !!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
J

Παιδιά καλησπερα...Με διαφορά οι καλύτερες είναι η εμμα και η δομνα..Η εμμα είναι απίστευτα αισθησιακη
Περιγραφή Έμμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

270€ για ένα μαμησι. Respect

Fulvio

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Πέραν του Κρίσταλ υπάρχει τίποτα άλλο στο κέντρο όχι μόνο μα
θα είμαι κοντά σας 9 Μαρτίου ως 24 σε ένα εξαιρετικό Airbnb στην περιοχ

Καλώς να μας έρθεις και να έχουμε εύκολο τρόπο επικοινωνιας

Fulvio

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος τι παίζει στο relief
Eθν.αντιστασεως

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.765
Πόντοι
481
30 χρονια Σαλονικιός,πρωτη φορά ακουω για Βάρβαρη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom