Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Πέρασμα από elegance spa. Βρίσκεται στην Ολγας. Ωραίο μέρος το εσωτερικό του. Πέτυχα δυο τυπισες. Η μια νταρντανα κυρία ονόματι Εύα και μια Νικόλ πιο νεαρή αλλά γύρω στα 30. Πέρασμα με Νικολ. Ωραίο συνολικό μασαζ- χάιδεμα. Με γυρνάει απο μπροστά κάνει και από εκεί λίγο μασαζ και πέρασμα στον φραπέ. Απλό φραπεδάκι. Βυζαρες ωραίες. Τα προγράμματα τα γενικά που σε λένε είναι 30-50-70€. Το στοματικό είναι ελεύθερο(εκτός αν πάει ανάλογα την κοπέλα)
Είναι ακοικτό στο κοινό ή πας συστημένος;

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.376
Πόντοι
736
Ναι αλλα ο φιλος δειχνει τον τροπο. Αν εσυ δεν εχεις λεφτα και εισαι φτωχατζα δε σε φταιει αυτος.
Το πιο σωστο που διαβασα εδω ειναι αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πανω οτι το 2023 υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι κορατσακια παιζουν πουτσες καθε μερα και δεν τον τρωνε.
Το 50% μπορει και λιγοτερο που ειναι εμφανισημες εχουν αβερτα ραντεβου οποτε δουλευουν. Οταν ζηταει η αλλη ++++ και βλεπει οτι τα παιρνει γιατι ρε φιλε με 10-15 ατομα που τους γουσταρει ενδεχομένως (ή και οχι) να μην τους τα τρωει χοντρα και να τους κάθεται εκτος; ο αλλος μπορει να νιωθει ξεχωριστος οτι καταφερε κατι. εφοσον υπαρχουν τοσες επιλογες γι αυτες δε βλεπω κατι περιεργο. Το μαγαζι μια γκομενα που φερνει δουλεια γιατι να την σταματησει. Τι τους νοιαζει τι κανει μετα. Τελος παντων μια σκεψη εκανα μπορει να ναι και λαθος.
Απο εδω και περα μονο αναλυσεις για τις επισκεψεις.
Το να είσαι αξιοπρεπής δε σημαίνει ότι είσαι φτωχάντζα αγαπητέ

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλά κανε ο φίλος και δεν την πληροφορίες. Και εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα μια παρτούζα με δύο κοπελες από μασάζ από Δυτική Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο δεν πλήρωσα αλλά επειδή ήμουν η επιτομή του επιβήτορα Είχα και το χαρτζιλικάκι μου από αυτές!!!

Δεν μπορώ να δώσω όμως άλλες πληροφορίες. Αρκεί που Σας έδειξα ότι είμαι ένας ζωντανός θρύλος του σεξ
RESPECT !!! στον ζωντανο θρυλο του κανε σεχ....... kαι μην ξεχασεται να του δωσεται χαρτζιλικι και παρασημο εξυπναδαs-ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ για τα φαντασιοπλικτα του αφηγηματα στην δυτικη θεσσαλονικη. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ποιητη

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Μην γράφετε τι κάνετε με τα κορίτσια. Δεν μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι μεταξύ των δυο σας.
Τις εκθέτεται και τις διώχνουν.
Καταλάβατε ανεγκέφαλοι ΜΑΛΑΚΕΣ
Στα 2αρχδι@ μαs Σατορε τηs πουτσ@s τι σε ενδιεφερει και τι οχι ....Ρε ανεγκεφαλε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ εσυ ετσι κατανομαζειs οποιον κατα ελευθερη βουληση παραθετει την εμπειρια του στο νημα ,για αυτο αλλωστε ειναι το "μπου" για να περιγραφουμε τιs επαφεs και τιs καταστασειs εντοs και εκτοs των πυλων . Μονεs τουs oι κοπελεs αποφασιζουν με ποιον θα κανουν νταλαβερι η οχι εσυ τι ζορι τραβαs .......kαι αν οι επιχειρματιεs εχουν προβλημα και τιs διωχνουν αυτο το κανουν γιατι αφενοs χανουν το πελατολογιο τουs και αφετερου εεεε παρτετο χαμπαρι ......το δουναι και λαβειν επικρατει παντου .......κατι ανθρωπαρια εδω μεσα κρατανε το νημα σκοτεινο και ομηχλωδεs με περιορισμενη προσβαση στα κονε των πριβε και μη για λιγουs ........σε ολα τα ιδρυματα υπαρχει μονο για προσβαση σε εξτρα υπηρεσιεs με τον καταλληλο τροπο kαι εναs λογοs που ποτε δεν θα γινουν τα ιδρυματα αυτα σαν των αθηνων ειναι για να αυτοεξυπηρετουνται τετοιου ειδουs kαταστασειs με ανυπαρκτεs παροχεs

Τελευταία τροποποίηση:

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Το να είσαι αξιοπρεπής δε σημαίνει ότι είσαι φτωχάντζα αγαπητέ
Eσυ τωρα εισαι αξιοπρεπηs ? .......Ρε δεν εχειs μαντηλι να κλαψειs και kανειs yποδειξη δηθεν για αξιοπρεπια .....εδω στο 'μπου" Αφειστε τον κοσμο να εκφραστει οπωs αυτοs γνωριζει απο την προσωπικη εμπειρια για να υπαρχει και ελευθερια λογου και για να υπαρχει και εξελιξη οπωs τα μαγαζια τηs Αθηναs και αφειστε τα διθεν και τα πρεπει ......

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Και πως θα γίνει η ενημέρωση συναθλητή
Δε χρειάζεται να τα πεις όλα, αν πεις καλά λόγια για την εμπειρία σου με λεπτομέρειες Που δεν εκθέτουν την κάθε κοπέλα φτάνει! Από εκεί και πέρα οποίος είναι να πάει σε κάποιο από τα μαγαζιά θα το ανακαλύψει μόνος του αν είναι τσάκαλος…αμα διαβάσεις το thread μπορείς να καταλάβεις τι χρειάζεται να κανεις για να πάει η φάση στα εξτραδακια. Βάλθηκαν ξαφνικά ο καθένας να μας ανακοινώσει ότι ανακάλυψε την Αμερική!!! Εντάξει εκεί είναι το ξέρουμε…πιο πολύ αξία έχει η ενημέρωση του πως φτάνεις εκεί παρά τι έκανες αφού έφτασες. Και για να μην παρεξηγηθώ, δε το λέω με ύφος όλο αυτο απλά μια τοποθέτηση κάνω.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω
Γραψε ποιο είναι το ίδρυμα, ποια ήταν η κοπελα, τι πρόγραμμα πήρες εκεί και περιγραφή χώρου και κοπέλας. Τα άλλα είναι σάλτσες... Και δεν χρειάζονται

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Και πως θα γίνει η ενημέρωση συναθλητή
Η ενημέρωση γίνεται λέγοντας που πήγες, περιγραφής του χώρου, κοπέλες με περιγραφή, ποια κοπέλα διάλεξες, τι έκανες περιεκτικά και χωρίς λεπτομέρειες και πόσα έδωσες.

Τα άλλα είναι σάλτσες και ιστορίες που ποτέ δεν έγιναν...

bahas19

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
32
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.376
Πόντοι
736
Eσυ τωρα εισαι αξιοπρεπηs ? .......Ρε δεν εχειs μαντηλι να κλαψειs και kανειs yποδειξη δηθεν για αξιοπρεπια .....εδω στο 'μπου" Αφειστε τον κοσμο να εκφραστει οπωs αυτοs γνωριζει απο την προσωπικη εμπειρια για να υπαρχει και ελευθερια λογου και για να υπαρχει και εξελιξη οπωs τα μαγαζια τηs Αθηναs και αφειστε τα διθεν και τα πρεπει ......
διάβασε κριτικές και εντυπώσεις μου και μετά πες μου αν έχω μαντήλι να κλάψω...
Δε θα αντιπαρατεθω μαζί σου γιατί είναι κάτι που σου αρέσει να κάνεις με άλλα μέλη εδώ.
Καλή συνέχεια με υγεία

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
Εντομεταξυ λες κ οι μασατζουδες δεν ξέρουν ότι εκτίθενται εδώ μέσα.... σοβαρευτείτε κύριοι ,το ρητό what happen in vegas stay in vegas ,δεν ισχύει για εμάς τους Βαλκάνιους

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε; αφου δεν θες να δωσεις πληροφοριες για ποιο λογο το αναφερεις;
Είπε αρκετές πληροφορίες και το μόνο που δεν είπε είναι το όνομα , και καλά έκανε για να προστατεύσει το κορίτσι … τουλάχιστον υπάρχει μια που κάνει έξτρα έστω και έξω

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους.
Θα εκτιμούσα μια ενημέρωση για Μαριάννα μια και λέω να περάσω από την επόμενη εβδομάδα.
Τελευταία φορά, ήταν εκεί η Γιάννα, η Έλενα, η Χαρα. Παίζει κάτι καινούργιο; Και αν έχει δοκιμάσει κανείς Έλενα. Ευχαριστώ!

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Καλησπερα ,σας εχω νεα!Νεα κορασιδα στο angels spa στο φοινικα.Φουλ στα 80 εμφανησιακα την βαζω 3/10 εγω.Γεματουλα κοντη ξανθια με ασχημα δοντια.Μου θυμιζει μια απο νταμες παλια αλλα δεν παιρνω ορκο.Ακουει στο ονομα Νινα και καθε δευτερη λεξη που λεει πεταει και ενα μωρο μου.Στα πλας απιστευτο κλαρινο χωρις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Χθεσινή επίσκεψη Εύα jumpo Μαρίνου Αντύπα με πωσιδωνος μου έκανε η Εύα μασάζ χαλαρωτικό με λαδακι και με το που με γύρισε ξεκίνησε μια θεϊκή πίπα και πολύ γλυψημο αρχιδιων δέχτηκε και αυτή γλυψημο και το τέλος ήρθε στα τέσσερα κωστος 80 ευρώ ώρα συνάντησης 60 λεπτά μου είπε ότι έχει και φίλη της μαζί δεν την είδα για μια φορά καλή είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom