Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.073
- Πόντοι
- 2.356
Δε θα το έλεγα αλλά ποτέ δε ξέρεις κάποιος έγραψε πρόσφατα ότι έχει ένα καλό αλλά μπορείς να πας κ να την κανείς με ελαφρά αν δε σ αρέσειδεν έχω πάει ποτέ. καλό?
Δε θα το έλεγα αλλά ποτέ δε ξέρεις κάποιος έγραψε πρόσφατα ότι έχει ένα καλό αλλά μπορείς να πας κ να την κανείς με ελαφρά αν δε σ αρέσειδεν έχω πάει ποτέ. καλό?
Σωστός αλλάζει το ρόστερ και το μέρος συνέχεια είναι β Όλγα τό γνωστό dames Άννα αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις κανένα καλό κομμάτι περνά και αν σου αρέσει ενημέρωσεΔε θα το έλεγα αλλά ποτέ δε ξέρεις κάποιος έγραψε πρόσφατα ότι έχει ένα καλό αλλά μπορείς να πας κ να την κανείς με ελαφρά αν δε σ αρέσει
Έτσι κάνει το κορίτσι όταν έχει κανονίσει ταξίδια, πλακώνεται στα τσιμπούκια και στα γαμήσια για να βγάλει τα έξοδα. Εσύ πλήρωσες τη Βουλγαρία, κάποιος άλλος την Ιταλία... φήμες λένε ότι θέλει να γυρίσει όλο τον κόσμο,οπότε ετοιμαστείτε...
Δεν έχω προσωπική εμπειρία απ'αυτά που διάβασα μια γριά μασάζ του κωλου επάνω σέ στρώμα στο πάτωμα βρώμικο διαμέρισμα γενικά χαλιάΚαλησπερα στη παρέα, έχει εικόνα κάποιος για το tami massage?
Spa Venus , spa elit? Ψάχνω κάποια πέρα από τα γνωστά μήπως αξίζουν !Δεν έχω προσωπική εμπειρία απ'αυτά που διάβασα μια γριά μασάζ του κωλου επάνω σέ στρώμα στο πάτωμα βρώμικο διαμέρισμα γενικά χαλιά
60αρα, καλούτσικο μασαζ, αλλά το όλο περιβάλλον απωθητικό... αισθησιασμός 0...Καλησπερα στη παρέα, έχει εικόνα κάποιος για το tami massage?
Φιλε μονο νουρου δεν το λες αυτο.Πιο πολυ κανει για ηλεκτροσοκ.Επίσκεψη σήμερα μεσημεριανές ώρες από το nuru αγ.δημητριου.η συνεννοηση εύκολη με μηνύματα στο viber και η τελική επιβεβαίωση τηλεφωνικώς.η τύπισσα είναι ανατολικού μπλοκ αρκετά σπασμένη .δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά 25 με τίποτα σίγουρα πάνω από 35.Στον αγώνα υδρωνει την φανέλα αλλά δεν είναι εκείνο το αισθησιακό που περιμένει κάποιος.την πρώτη σε ξεπεταει στο 15λεπτο για να ηρεμήσεις με την τεχνική της με τα πόδια,και μετά ξεκινάει το μασάζ με το σώμα.δευτερη φορά......δεν.μεγαλος άνθρωπος είμαι.παντως για την εμπειρία αξίζει έστω και μια φορά .κόστος 100
Καλή εβδομάδα! Σύντομα κοντά σας από Πέμπτη
Να σαι ρωτήσω τρίο κάνεις?Καλή εβδομάδα! Σύντομα κοντά σας από Πέμπτη
ξερουμε κατι,Πονηρα ραντεβου !!!
Γεια σου ειμαι η Μαρινα 35 1.60 50 κιλα petit με ομορφη κωλαρα που αν θες μπορεις να μου την σκισεις..κανω ωριαιο προγραμμα με ελευθερο στοματικο χαδια φιλια παντου ! Μπορεις να με καλεσεις στο 6945596097 η να μου στειλεις στο Whats app/viber μου..εχω δικο μου Rbnb στο κεντρο και ειμαι μονη ...kanesex.com
Ποδολατρεία
Αν θέλεις να βρεθείς κάτω από τα πόδια μου , ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.. Μόνο με ανάλογο δωράκιkanesex.com
Δοκίμασε κάνεις?
Θάλεια-αννυ είχα πάει ,σε rbnb Αντιγονιδών.ηταν καλή περίπτωσή .λες να είναι αυτή?Θυμίζει μια παλαιότερη αγγελία με ανάλογο περιεχόμενο. Θάλεια νομίζω την λέγανε.
Αν είναι αυτή, ήταν μπαμπάτσικο μωρό με ωραία πόδια. Αν έκανες καλό παιχνίδι έριχνες και ένα πήδημα, νομίζω με 50€
Πάνε χρόνια βέβαια
Και γω Αντιγονιδών την είχα συναντήσει. Δεν ξέρω αν είναι αυτή.Θάλεια-αννυ είχα πάει ,σε rbnb Αντιγονιδών.ηταν καλή περίπτωσή .λες να είναι αυτή?