Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
ξερει κανεις αν η ροζιτα (ή καποια αλλη παρομοιας φασης) προσφερει αποτριχωση πεους?
Η Ευα δουλευει με ραντεβου;Χθεσινή επίσκεψη Εύα jumpo Μαρίνου Αντύπα με πωσιδωνος μου έκανε η Εύα μασάζ χαλαρωτικό με λαδακι και με το που με γύρισε ξεκίνησε μια θεϊκή πίπα και πολύ γλυψημο αρχιδιων δέχτηκε και αυτή γλυψημο και το τέλος ήρθε στα τέσσερα κωστος 80 ευρώ ώρα συνάντησης 60 λεπτά μου είπε ότι έχει και φίλη της μαζί δεν την είδα για μια φορά καλή είναι
Έκανες μπάνιο εκεί; Είχε ζεστό νερό;Χθεσινή επίσκεψη Εύα jumpo Μαρίνου Αντύπα με πωσιδωνος μου έκανε η Εύα μασάζ χαλαρωτικό με λαδακι και με το που με γύρισε ξεκίνησε μια θεϊκή πίπα και πολύ γλυψημο αρχιδιων δέχτηκε και αυτή γλυψημο και το τέλος ήρθε στα τέσσερα κωστος 80 ευρώ ώρα συνάντησης 60 λεπτά μου είπε ότι έχει και φίλη της μαζί δεν την είδα για μια φορά καλή είναι
Με βαθμολογία 3/10, είναι σαν να μας λες μην πας ούτε απέξω!Καλησπερα ,σας εχω νεα!Νεα κορασιδα στο angels spa στο φοινικα.Φουλ στα 80 εμφανησιακα την βαζω 3/10 εγω.Γεματουλα κοντη ξανθια με ασχημα δοντια.Μου θυμιζει μια απο νταμες παλια αλλα δεν παιρνω ορκο.Ακουει στο ονομα Νινα και καθε δευτερη λεξη που λεει πεταει και ενα μωρο μου.Στα πλας απιστευτο κλαρινο χωρις.
Με ραντεβούΗ Ευα δουλευει με ραντεβου;
Ή μπορείς να πας και χωρίς;
Η Εύα λειτουργεί με Παλιούς πελάτες. Όπως είπε και ο φίλος για μια φορά καλή είναι γιατί έχει χαλάσει πάρα πάρα πολύ εμφανισιακά. Η Εύα του 2023 δεν είναι η Εύα του 2007 Που τραγουδούσε στις πίστες και του 2009 που την πηδούσαμε στην κρήνη πριν πάει στο φοίνικα.Η Ευα δουλευει με ραντεβου;
Ή μπορείς να πας και χωρίς;
χωρις να θελω να κινδυνολογήσω .να εχετε το νου σας με την τύπισσά ,οποιος την εχει στο διαδυκτιο ανεβαζει ενέσιμα στα χειλια με αιματα και μαλακιες και το παιζει γιατρος ...προσοχη στα ακαποτα με τα αίματα κτλ....αυταΧθεσινή επίσκεψη Εύα jumpo Μαρίνου Αντύπα με πωσιδωνος μου έκανε η Εύα μασάζ χαλαρωτικό με λαδακι και με το που με γύρισε ξεκίνησε μια θεϊκή πίπα και πολύ γλυψημο αρχιδιων δέχτηκε και αυτή γλυψημο και το τέλος ήρθε στα τέσσερα κωστος 80 ευρώ ώρα συνάντησης 60 λεπτά μου είπε ότι έχει και φίλη της μαζί δεν την είδα για μια φορά καλή είναι
Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος man μου τι εννοείς ακαποτα και αίματαχωρις να θελω να κινδυνολογήσω .να εχετε το νου σας με την τύπισσά ,οποιος την εχει στο διαδυκτιο ανεβαζει ενέσιμα στα χειλια με αιματα και μαλακιες και το παιζει γιατρος ...προσοχη στα ακαποτα με τα αίματα κτλ....αυτα
H τυπισα ανεβαζει στορις που κανει ιαλουρονικο στα χειλια και τραβαει πως τρεχει το αιμα με τις σουτες..(και καλα ψαγμενο στορι) εν συνεχεια κανει κλαρινα ακαπωτα....οποτε την προσοχη μας...αυτο....Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος man μου τι εννοείς ακαποτα και αίματα
Ok thanks man μου έχουμε το στορι τηςH τυπισα ανεβαζει στορις που κανει ιαλουρονικο στα χειλια και τραβαει πως τρεχει το αιμα με τις σουτες..(και καλα ψαγμενο στορι) εν συνεχεια κανει κλαρινα ακαπωτα....οποτε την προσοχη μας...αυτο....
Προσωπικα εγω εχω επισκεφτεί πολλες φορες αλλα μετα απο αυτο εφαγε Χ
one million percent!και να πίνετε νερό..
Πάς έτσικαλησπερα,για elegance spa θελει ραντεβου η πας ετσι.
Έχει αναφερθεί πιο πίσω από συναθλητή ότι είναι μεγάλη και δεν λέει και κάτι το ιδιαίτερο ούτε απ'έξω δεν είναι για να περάσεις περιοχή ανατολικά Κηφισιά διαμέρισμα αν και νομίζω ότι οι αγγελίες είναι δύο και μια Μαρίνα και αναφέρθηκε για καλή στο κρεβάτι με + πίσω κίνησηξερουμε κατι,Πονηρα ραντεβου !!!
Γεια σου ειμαι η Μαρινα 35 1.60 50 κιλα petit με ομορφη κωλαρα που αν θες μπορεις να μου την σκισεις..κανω ωριαιο προγραμμα με ελευθερο στοματικο χαδια φιλια παντου ! Μπορεις να με καλεσεις στο 6945596097 η να μου στειλεις στο Whats app/viber μου..εχω δικο μου Rbnb στο κεντρο και ειμαι μονη ...kanesex.com
οταν λες μεγαλη,και αυτη η μαρινα τι παιζει,Έχει αναφερθεί πιο πίσω από συναθλητή ότι είναι μεγάλη και δεν λέει και κάτι το ιδιαίτερο ούτε απ'έξω δεν είναι για να περάσεις περιοχή ανατολικά Κηφισιά διαμέρισμα αν και νομίζω ότι οι αγγελίες είναι δύο και μια Μαρίνα και αναφέρθηκε για καλή στο κρεβάτι με + πίσω κίνηση
Ερε man μου δεν έχω πάει απ'αυτά που διάβασα πιο πίσω και σού λέω αν θες πάνε παρτες και να ενημερώσειςοταν λες μεγαλη,και αυτη η μαρινα τι παιζει,
Ποιες άλλες ήταν τιμές και περιγραφή κοριτσιώνκαι μια ενημερωση.πριν 10 μερες massagio με αγαπη.ολα σουπερρ