Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Δώστε ρε μάγκες κάνα info για αντζελινα από λουξουρι

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Δώστε ρε μάγκες κάνα info για αντζελινα από λουξουρι
Είναι πολύ καλή.κανει ωραίο πρόγραμμα . Μην περιμένετε κάτι παραπάνω από φραπέ.Αλλά νομίζω ότι σταμάτησε.

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με αυτό το καινούριο σπα, το elegance αλλά δεν απαντάει κανείς. Ξέρει κάποιος τι παίζει ;

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Μεσημεριανή καταδρομικη στο κρυσταλ με Ρένα, μέτριο μασάζ, 2ο μέρος καλό, χωρίς να παιχτεί κάτι παραπάνω γιατί δήλωσε ότι δε με εμπιστεύεται ακόμη... Τώρα αυτό δε ξέρω πως να το λάβω... Καλές καταδρομες χυστες

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Κάνε μια περιγραφή της Ρένας

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο λουξορι...και ήταν μια αποτυχία με την Μαριάννα...το μόνο που αξίζει το βιζακι τις.....τίποτε άλλο...

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Για πείτε μου...ποια αξίζει εδώ;;; Βάνα το μαγαζί...

Συνημμένα

• received_737399911119245.jpeg
    received_737399911119245.jpeg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 73

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλημέρα μπήκε κάποιος έγραψε για πίπες στο κρύσταλ και την επόμενη μέρα διαγραφηκε το προφίλ τι πραγματικά συμβαίνει
Καλημέρα μπήκε κάποιος έγραψε για πίπες στο κρύσταλ και την επόμενη μέρα διαγραφηκε το προφίλ τι πραγματικά συμβαίνει
Δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιο μελοs δινει ομολογουμενεs ονομαστικεs αναφορεs για καποιο ιδριμα και για καποια κοπελα ........Συγκεκριμενεs πληροφοριεs για τα υπηρεσιακα εξτραδακια που ελαβε απο την κορασιδα και αυτοματα διαγραφεται οριστικα........

Spirman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
J

Για πες ποιο είναι γτ είμαι άσχετος από εκεί
Παιδιά καλησπερα...Με διαφορά οι καλύτερες είναι η εμμα και η δομνα..Η εμμα είναι απίστευτα αισθησιακη

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.698
Πόντοι
201
kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε; αφου δεν θες να δωσεις πληροφοριες για ποιο λογο το αναφερεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom