Αυγά καγιανά κάνανε μεγάλε. Υποψιασου….Τι κάνανε δηλαδή?
Καλή τους ώρα.
Αυγά καγιανά κάνανε μεγάλε. Υποψιασου….Τι κάνανε δηλαδή?
Αυτό το νούμερο βγάζει σε αυτο:Ξέρει κανείς αν είναι μόνο μασάζ? Αν θέλει ας μου απαντήσει και με pm
Η σελίδα είναι υπό κατασκευή. Δεν έχει δοκιμάσει κανείς?Αυτό το νούμερο βγάζει σε αυτο:
time4massage.gr
time4massage.gr
Είναι πολύ καλή.κανει ωραίο πρόγραμμα . Μην περιμένετε κάτι παραπάνω από φραπέ.Αλλά νομίζω ότι σταμάτησε.Δώστε ρε μάγκες κάνα info για αντζελινα από λουξουρι
Για πες ποιο είναι γτ είμαι άσχετος από εκείΕχει στην αγιου δημητριου 100 ευρω αλλα σε τεκειωνει με μια τεχνικη με τα μπουτια της
Δοκίμασε να στείλεις μύνημα στο WhatsAppΚαλησπέρα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με αυτό το καινούριο σπα, το elegance αλλά δεν απαντάει κανείς. Ξέρει κάποιος τι παίζει ;
Για μένα πρώτα Ευριδίκη και μετά Δόμνα της άλλες δεν τις έχω δοκιμάσειΓια πείτε μου...ποια αξίζει εδώ;;; Βάνα το μαγαζί...
Καλημέρα μπήκε κάποιος έγραψε για πίπες στο κρύσταλ και την επόμενη μέρα διαγραφηκε το προφίλ τι πραγματικά συμβαίνει
Δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιο μελοs δινει ομολογουμενεs ονομαστικεs αναφορεs για καποιο ιδριμα και για καποια κοπελα ........Συγκεκριμενεs πληροφοριεs για τα υπηρεσιακα εξτραδακια που ελαβε απο την κορασιδα και αυτοματα διαγραφεται οριστικα........Καλημέρα μπήκε κάποιος έγραψε για πίπες στο κρύσταλ και την επόμενη μέρα διαγραφηκε το προφίλ τι πραγματικά συμβαίνει
JΚαλημέρα μπήκε κάποιος έγραψε για πίπες στο κρύσταλ και την επόμενη μέρα διαγραφηκε το προφίλ τι πραγματικά συμβαίνει
Καλημέρα μπήκε κάποιος έγραψε για πίπες στο κρύσταλ και την επόμενη μέρα διαγραφηκε το προφίλ τι πραγματικά συμβαίνει
Παιδιά καλησπερα...Με διαφορά οι καλύτερες είναι η εμμα και η δομνα..Η εμμα είναι απίστευτα αισθησιακηΓια πες ποιο είναι γτ είμαι άσχετος από εκεί
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε; αφου δεν θες να δωσεις πληροφοριες για ποιο λογο το αναφερεις;kαλησπερα στο νημα περασμα μεs στην εβδομαδα απο το ιδριμα στην οδο λαγκαδα .... Τριτη συνεδρεια με την συγκεκριμενη κορασιδα μεσα σε διαστημα 15 ημερων [και επι του παροντοs μου ειχε γινει εμονη να την πιεσω για εξτρα κατασταση τουλαχιστον δια στοματοs καλαμακι ] δεν ειχα ορεξη για μασαζ παρα μονο για ξεμπουκωμα και αδειασμα ......... συζητηση με την κορασιδα κατ' ευθειαν στο φλεγον ζητημα τηs εξτρα υπηρεσιαs τηs αφου στα δυο προιγουμενα ραντεβου εγινε θεμα .........και εταξα δυνατο δωρακι απο εμενα 50++=100 με πολλα υποσχομενα υπονοουμενα απο εκεινη .......στο δια ταυτα πολυ χαμηλοφωνα μετα απο πιεση μου ειπε μην χαλιεσαι τσαμπα.... εδω δεν γινεται δουλεια εαν θελειs μετα τιs 11μμ σημερα σε δικο μου χωρο στην καραολη & Δημητριου περιοχη Ευοσμοs στα 120ευρο το δωρακι [1 ωρα φουλ προγραμμα....] Ετσι και εγεινε .......συνεπεστατη στο ραντεβου τηs αφου εφυγα απο το ιδρυμα γυρω στιs 8 το βραδυ περασμα μαζι τηs στιs 11 σε διαμερισμα στουντιο 1ου οροφου kαθαροs χωροs πολυ προσεκτικα διαριθμισμενοs που θεωρισα οτι δεν κατοικειται απλα λειτουργει ωs γιαφκα απο εκεινη .Στα προκαταρτικα τωρα αποδειχθηκε γκομενακι 27αρι πολυ δοτικο με πολυ γνωση αφου προηγηθηκε μπανακι αρχεισε με χαλαρο μασαζακι δεκα περιπου λεπτων με χαλαρωσε δεν βιαστικε στην παροδο του χρονου καθ' ολου επεξε δυνατη αρχη με πιπα μονο με προφυλακτικο φιλια παντου προστιχολογα και φουλ σεχ σε ολεs τιs στασειs μια εκτωνοση αφου ειχε προηγηθει ακομα μια στο ιδριμα το δωρακι στα 120 ευρο περιπου 1ωρα και 10 λεπτα συνολικα ...... χαλαλι τηs να ναι καλα ξυγημενο μαγκακι αποδειχτηκε .... Για το Δεύτερο πραξικόπημα έπεται συνέχεια ενημερωσηs Υ.Γ Μην ζητησεται παραπανω λεπτομεριεs για ευνοητουs λογουs δεν θα απαντησω ουτε σε π. μυνημα Ευχαριστω