xristpanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Βανέσα ξεπετα σε εμενα
Κ αυτή ανέβασε 20 το είχε κ τόσο γραφεί κ στην νέα αγγελία η κάνω λάθοςΞέχασα να γράψω τιμή ... 30€
Στην αγγελία τώρα που μπήκα να δω λέει 50€ ... εμένα μου τα χώρισε σαν 20€ το μασάζ και 10€ εκτόνωσηΚ αυτή ανέβασε 20 το είχε κ τόσο γραφεί κ στην νέα αγγελία η κάνω λάθος
Όπου μπορεί και όπου πονεί είναι και αυτή, μου φαίνεται...... Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 25 με και 30 ισπανικό..... Έχω και ανάρτηση.... Αυτά τα ασανσέρ ρε κορίτσια μόλις αρχίσει να βαράει το τηλέφωνο να το προσέξετε......Στην αγγελία τώρα που μπήκα να δω λέει 50€ ... εμένα μου τα χώρισε σαν 20€ το μασάζ και 10€ εκτόνωση
Εμένα αδερφέ μου χουν τύχει γλωσσοφιλα αλλά πρέπει να σε γουστάρει πολύ η άλλη και να γίνεις τακτικός ας πούμε στο Κρίσταλ μου χει κάτσει με κοπέλα και απ' τη πρώτη φορά γλωσσοφιλο....Αριάνα έχεις δοκιμάσει από Κρίσταλ;Καλησπερα συναγωνιστες. Εχω καιρο να γραψω αλλα θα παραθεσω λιγες εμπειριες που ειχα απο μασαζοκατασταση τον τελευταιο καιρο. Bodyfree περασα για να δοκιμασω το body2body δν μου αρεσε καμια δν μπηκα την εκανα οποτε δν βαθμολογω. Περασμα απο Βανα περασα με μια μελαχροινη τσουπωτη δν θυμαμαι ονομα νομιζω Αλβανακι ηταν ,μετριο πρωτο μερος και μετριο 2ο μερος 6/10. Περασμα απο Κρυσταλ εχω δοκιμασει Κριστι 8/10 και Βανεσσα 6/10(παλια)Νεφελη 9/10 και Τοκυο 7/10 τωρα, η Νεφελη μου αρεσε πιο πολυ απολες βαση γουστου. Λεω να δοκιμασω και την Ιριδα ακουω καλα σχολια τελευταια θα περασω και θα πω. Και κατι τελευταιο ρωταω τους πιο εμπειρους γενικα στα μασατζιδικα τυπου φραπε τα κοριτσα το εχουν με τα γλωσσοφιλα η σπανια το κανουν αναλογα τον τυπα??
Δεν εχω δοκιμασει ουτε Αριανα ουτε Ιριδα λεω αυτην την εβδομαδα να δοκιμασω την Ιριδα. Η Αριανα λεει τπτ? Στο 2ο μερος συμμετεχει εντονα η βαριεται??Εμένα αδερφέ μου χουν τύχει γλωσσοφιλα αλλά πρέπει να σε γουστάρει πολύ η άλλη και να γίνεις τακτικός ας πούμε στο Κρίσταλ μου χει κάτσει με κοπέλα και απ' τη πρώτη φορά γλωσσοφιλο....Αριάνα έχεις δοκιμάσει από Κρίσταλ;
Εγώ πέρασα πολύ καλά είναι καλό τυπακι πιο ήρεμη απ' τις άλλες πήγα μια φορά νομίζω για να ξεκλειδώσει θέλει και άλλες τώρα τι να σε πω δεν ήταν κάτι εξαλο οκ ητανΔεν εχω δοκιμασει ουτε Αριανα ουτε Ιριδα λεω αυτην την εβδομαδα να δοκιμασω την Ιριδα. Η Αριανα λεει τπτ? Στο 2ο μερος συμμετεχει εντονα η βαριεται??
Οταν λεμε για καθαριοτητα εννοουμε γενικοτερα το μερος και οτι ειναι ακαταστατο ή μιλαμε και για επιπεδο ασφαλειας ? Γιατι ψηθηκα να κλεισω αλλα αν ειναι να τρεχουμε μετα για να γλυτωσουμε κανα 20αρικο καλυτερα να παω σε κανα μασατζιδικοΌπου μπορεί και όπου πονεί είναι και αυτή, μου φαίνεται...... Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 25 με και 30 ισπανικό..... Έχω και ανάρτηση.... Αυτά τα ασανσέρ ρε κορίτσια μόλις αρχίσει να βαράει το τηλέφωνο να το προσέξετε......
Οκ η τιμή της κοπέλας στο car είναι ξεφτίλα με τίμημα όμως καθαριότητα, όποιος θέλει μασάζ μασάζ και πολυ καλύτερες υπηρεσίες δοκιμάστε στην @biky-stefania τώρα που θα μείνει η κοπέλα και όσο προλαβαινεται .. Για καθαριότητα δεν μιλάω τα έγραψα....
κοστος ?????? εκανες full???Πέρασμα από biky stefania ένα πολύ καλό μασάζ καί πολύ χαλαρόμα από την biky πέρασμα από όλο το σώμα και μετά μια καταπληκτική εκτόνωση με πολύ πάθος εύγε biky stefania πολύ τέλεια είσαι το αστέρι της πόλης μας αυτή την εβδομάδα θα σέ περιμένουμε ξανά σύντομα.
Such a beautiful ladyΚαλημέρα!2 βράδια ακόμη κοντά σας..
δεν έχω πάει μην σε πάρω στον λαιμό μου οτι διάβασα εδω μέσα, γιατί και εγώ ψηνόμουν. αλλά ρε φίλε εάν δεν υπάρχει μια καθαρή πετσέτα (πλύσιμο χέρι, χωρίς θερμοκρασίες πλυντηρίου) , στο στρώμα έχει περάσει όλος ο λόχος, και κάνω slalom για να παω τουαλέτα , εγώ το αφήνω..... στα 30 δεν νομίζω να κάνει εξετάσεις μόνη της για σμν....Οταν λεμε για καθαριοτητα εννοουμε γενικοτερα το μερος και οτι ειναι ακαταστατο ή μιλαμε και για επιπεδο ασφαλειας ? Γιατι ψηθηκα να κλεισω αλλα αν ειναι να τρεχουμε μετα για να γλυτωσουμε κανα 20αρικο καλυτερα να παω σε κανα μασατζιδικο
Η Γιάννα ετών 35+/- μελαχρινή σώμα κανονικό χωρίς τίποτα ιδιαίτερο, Χαρά 25? Μελαχρινή χυμώδης όχι κάτι ενοχλητικό στα γούστα μου, Κατερίνα 25-30 αδυνατουλα με ωραίο σωματακι next door girl, Εύα 40 με κορμί fit και επιδερμίδα που θα ζήλευαν πολλές πιτσιρίκες. Όπως είπα όλες με την γλύκα τούς.Καλημέρα φίλε!σου είναι εύκολο να κάνεις μια περιγραφή των κοριτσιών ?
Καλές παρουσίες στο Crystal όσο δείχνουν από φωτογραφίες των κοριτσιών που έχουν Facebook kai Instagram ! Κυρίως πλάτες αλλά δείχνουν και νύχια λίγο μεγάλα … μασαζ με τέτοια , ερωτηματικόKrustal εμπειρίες με Κρίστι για εμένα φανταστικη