Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Ηδη εξαφάνιζολΝαι καλα σιγουρα,σωθηκες τωρα..
Τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε συ..
Ηδη εξαφάνιζολΝαι καλα σιγουρα,σωθηκες τωρα..
Μελαχροινη ωραία κοπέλα με τα Ναζακια της αλλά όλα για το επάγγελμα όσο για ραντεβού πρέπει να κλείσεις από πριν αλλιώς παίρνεις ότι βρεις διαθέσιμοΚαλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει μια περιγραφη απο νατασα βενους(εκτος απο οτι εχει μεγαλα βυζια) επισης επαιρνα τηλεφωνο για ραντεβου και δεν το σηκωνε κανεις. Μπορω να παω και χωρις ραντεβου και αν εχουν κενο μπαινω εγω;
Μελαχροινη ωραία κοπέλα με τα Ναζακια της αλλά όλα για το επάγγελμα όσο για ραντεβού πρέπει να κλείσεις από πριν αλλιώς παίρνεις ότι βρεις διαθέσιμο
Παλιά είχε 3/4 τώρα δε ξέρω πόσες από εκεί ξεκίνησε κ η γνωστή νεφέλη(Έλλη) από το κρύστ
η νεφελη ηταν στο venus?Μελαχροινη ωραία κοπέλα με τα Ναζακια της αλλά όλα για το επάγγελμα όσο για ραντεβού πρέπει να κλείσεις από πριν αλλιώς παίρνεις ότι βρεις διαθέσιμο
Παλιά είχε 3/4 τώρα δε ξέρω πόσες από εκεί ξεκίνησε κ η γνωστή νεφέλη(Έλλη) από το κρύσταλ
Είναι φίρμα η κυρία κ πρέπει να την γνωρίζουμε με το όνομά έτσι απλάΑλεσια μασαζ θεσσαλονικη έχουμε κριτικες?
Πρόκειται για το body free αρά μάλλον η φώτο δεν ισχύειΈχεις δίκιο σε βάζω Ν λινκ
Άντε σε κάνα τραβελι στην γιανιτσων εσυΝαι καλα σιγουρα,σωθηκες τωρα..
Ενταξει ειπες τη μαλακια σου,τραβα παιξε αλλου τωρα..Άντε σε κάνα τραβελι στην γιανιτσων εσυ
Οι φωτο παντως ειναι απο το μαγαζι του Νικολα.Αλέσια - Μόνη μου στη Θεσσαλονίκη 6980825815Αλέσια - Μόνη μου στη Θεσσαλονίκη 6980825815
Είμαι Θεσσαλονίκη και κάνω μασάζ, 80 δωράκι για να στα κάνω όλα υπέροχα. Σε περιμένω να με βάλεις στα 4. Έλα στον χώρο μου και κάνε με να νιώσω γυναίκα και να σου προσφέρω της καλύτερες στιγμές της ζωής σου! Κλείσε ραντεβού στο 69 80 82 58 15kanesex.com
επίσης και το τηλέφωνο, body freeΕνταξει ειπες τη μαλακια σου,τραβα παιξε αλλου τωρα..
Γιαννιτσων..με δυο ν γραφεται...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι φωτο παντως ειναι απο το μαγαζι του Νικολα.
Nεφελαρα Κρυσταλεπισκεψη νατασα βενους....απλα μαυρο. πηγα εκει να μην σχολιασω οτι δεν ειχε καν ζεστο νερο να κανεις ντουζ, μασαζ ειναι ανυπαρκτο και διαρκει 10-15 λεπτα μετα γυρισμα. η τυπισα μου τον εφτυσε ετρεχαν τα σαλια και μου λεει α τελειωσες κιολας; και σταματαει. την λεω καλα τι κανεις με δουλευεις; συνεχισε για λιγο και ηρθε το τελος. κοστος 50+10 για να βγαλει μονο το πανω μερος. Δεν λεω οκ απο εμφανιση ειναι καλη με πολυ δυνατο βυζι αλλα τι να το κανω, ουτε ισπανικο δεχτηκε να κανει οποτε μαυρο απο μενα.
Αν εχει καποιος να προτεινει κατι αξιολογο που να κανει ισπανικο παρακαλω να μου στειλει
Το ρόστερ της Εβίτας πολλές φορές ανανεώνεται με κορίτσια που φέρνει από Αθήνα τα οποία όμως κάθονται για 1-2 βδομάδες.Νέος χώρος για Εβίτα. Κοντά στη Βούλγαρη. Με παλιό ρόστερ όμως. Μακάρι να έπαιζε μια ανανέωση και εκεί.
αν οι φωτο ειναι σωστες ειχε ερθει παλια με το club αυτηΕνταξει ειπες τη μαλακια σου,τραβα παιξε αλλου τωρα..
Γιαννιτσων..με δυο ν γραφεται...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι φωτο παντως ειναι απο το μαγαζι του Νικολα.
Νεφέλη κάνει ισπανικό ?Nεφελαρα Κρυσταλ
H νατασα απο το βενους ειναι η νεφελη απο το κρυστα;;Nεφελαρα Κρυσταλ
Καμία σχέση η νεφέλη ήταν εκεί σαν Έλλη πριν καιρόH νατασα απο το βενους ειναι η νεφελη απο το κρυστα;;
Φίλε αν μπορείς μια περιγραφή για Βίκη από Βάνα και για Κατερίνα από βένουςΚαλησπέρα συναγωνιστές. Νεος στο φορουμ. Σχετικά παλιος στο άθλημα. Παραθετω λοιπον τις δικες μου εμπειρίες τον τελευταίο καιρο.
Βανα
Περασμα με Βικη. Για μενα απο τις καλυτερες του χωρου τοσο σε εμφάνιση οσο και σε υπηρεσιες. 30+20 με καλο πρωτο μερος και αρκετα καλο δευτερο. Σωματαρα και φατσαρα. Αρκετα καλη χημεια μαζι της γενικα.
Κρισταλ
Περασμα με σιλια. Εμφάνιση αν εξαιρέσεις τις σαμπρελες, το σωμα ειναι κορυφη. Στα του αγωνα κακο πρωτο μερος με χαιδεμα. Δευτερο μερος μου εδωσε την εντυπωση οτι θελει ξεπετα και οταν το καταλαβαινω ξενερώνω απιστευτα. Πιστευει και πιστευουν τα περισσότερα κοριτσακια του χώρου οτι μονο με την εμφάνιση θα στον ακουμπισουν και θα τελειωσεις. Οποτε μαυρο απο μενα.
Βενους
Νατασα και κατερινα. Περασμα με νατασα. Η κοπελα νομιζει οτι σου κανει και χαρη. Εμφανιση πλαστικο βυζι , σωμα γενικα πολυ καλο, χειλια στα ορια του ροφου. Χαιδεμα 10 λεπτα. Μου λεει θες να γυρισεις. Λεω θελω να με τριψεις κι αλλο. Μη βαριεσαι. Εκει δυσανασχετισε αλλα με δυο τρια αστεια που της ειπα και εσπασε ο παγος με ετριψε καλα. Δευτερο μερος εβγαλε μπλουζα χωρις εξτρα και κατεβασε και το απο κατω μενοντας μονο με το στρινγκ της. Με αφησε να χαρω τις βυζαρες τις και να χαστουκισω ελευθερα την κωλαρα της. 30+20.
Γενικο σχολιο και αποψη για το συγκεκριμένο αθλημα. Μαγκες σιγουρα παιζει η χημεια με οποια κοπελα κανεις. Σιγουρα η εμφανιση μας. Αλλα μη πατε σαν θύματα. Εχω ακουσει απο λαδοκορη να μου λεει οτι εχει πελατη που παει και την πληρωνει και την τριβει οσο διαρκει η συνεδρια. Αυτες που ειναι ωραιες το ξερουν οτι ειναι ωραιες και επειδη εχουν δουλεια κοιτανε να σε ξεπεταξουν. Πληρώνουμε ωρε. Και αδρα. Απο τη στιγμη που παντα δινουμε το ιδιο ποσο θελουμε παντα την ιδια ποιοτητα υπηρεσιας.
Αυτα. Σορι αν κουρασα.
Προχωραμε.