Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.161
Πόντοι
201
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολλα τα 100 παρόλο που το πρόγραμμα "περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις". Αν δεν σε τελειωνει εύκολα η κοπέλα δίνει το κάτι παραπάνω (γλυψιμo σε αυτι, λαιμο, μπαλες, δαχτυλο για οποιον αρέσκεται), αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα ότι παρά το παιχνίδι που μπορεί να ενταθεί δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι περαιτέρω ( στοματικό, σεξ κτλπ.) όσο και να το γυροφέρνει.
Έτσι όπως τα λέει ο φίλος είναι.
Παρόλα αυτά, εγώ χαλάστηκα περισσότερο από το γεγονός ότι παίζει να υπάρχει τρίτο άτομο στο χόρο, όπως γράφτηκε στο σχετικό thread.
Προσωπικά δεν αντιλήφθηκα κάτι, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ λογικό αν κρίνω από τη συμπεριφορά και τη γλώσσα σώματος της κοπέλας.

Εγώ λοιπόν καταλήγω πως είναι προτιμότερο να δώσω 2 φορές το 50ρικο για 2 παιξιές απο 2 διαφορετικές κοπέλες, παρά 100 για μια φορά στο νουρου που ούτε το μασάζ τελικά φχαριστήθηκα ούτε το χύσιμο...

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Πριν από λίγες ημέρες πήγα ακόμα μια φορά (και τελευταία το υπόσχομαι στον εαυτό μου) στο Άκουα. Αρχικά γενικά μου αρέσει το μασάζ και ίσως περισσότερο η φάση στα μασατζίδικα από τις καθαρές βίζιτες. Μάλιστα κατά καιρούς έχω πετύχει αρκετά δώρα ή έξτρα, αλλά πάντα σε νορμάλ πλαίσια. Τέλος πάντων, παίρνω τηλέφωνο και ήταν μόνο μία Μαρία, μελαχρινή, ωραία γκόμενα, πάνω από τα 30 που μου είπε ότι δουλεύει καιρό εκεί. Αφού ξεκίνησε το αισθισιακό μασάζ και σε καμία περίπτωση επαγγελματικό, όλα έδειχναν ότι πάμε σε μία καυλιάρικη συνάντηση με το μανάρι. Μάλιστα πολλές φορές η ίδια ήθελε να την πιάσω.

Ξαφνικά πάω να βγάλω την μπλούζα της, γελάει και μου λέει εγώ τα χρεώνω όλα. Ήθελε ρε σεις 20 ευρώ για να βγάλει τα ρούχα!!! Μάλιστα τόνισε ότι πλέον έχουν αλλάξει οι τιμές στο μαγαζί και όλες έτσι δουλεύουν. Θυμήθηκα μετά ότι σταμάτησαν να πηγαίνω στην Ρίτα και στην Βανέσσα για τον ίδιο λόγο και κάπως έτσι μαζί με την ξινομούνα ξανθιά Ξένια, το εν λόγω ίδρυμα για μένα είναι το χειρότερο της πόλης από άποψης απόδοσης και τιμής.

Την περίοδο που στην Βανα πλέον τα πετάνε με την πρώτη, την περίοδο που Κρύσταλ και Μασάζιο πάντα ήταν έτσι, την περίοδο που η Εύα κοντά στον Τζάμπο ξεκίνησε και πάλι τις πίπες, τα κοριτσάκια που νομίζουν ότι έχουν τον χρυσό μουνί της πόλης δεν αξίζουν ούτε την ερώτηση στο τηλέφωνο.

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Η Δανάη αφήνει να της γλείφουν τω κωλομαγουλα

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

theduck1999

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά έρχομαι από την Αυστραλία την επόμενη εβδομάδα, ανοιχτός σε προτάσεις :rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες, νέος στο φόρουμ.Το σπορ των οίκων επειδή αρχίζω και το βαριέμαι θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, έχετε να μου προτείνετε κάποιο μασατζιδικο που να γαμας και που μπορώ να το βρω;

• Χαχα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Παιδιά έρχομαι από την Αυστραλία την επόμενη εβδομάδα, ανοιχτός σε προτάσεις :rockon::rockon:
Καλημέρα μάγκες, νέος στο φόρουμ.Το σπορ των οίκων επειδή αρχίζω και το βαριέμαι θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, έχετε να μου προτείνετε κάποιο μασατζιδικο που να γαμας και που μπορώ να το βρω;
Διαβάστε μερικές σελίδες κ ότι απορία έχετε εδώ είμαστε μη γράφουμε τα ιδία κ τα ιδία

Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Διαβάστε μερικές σελίδες κ ότι απορία έχετε εδώ είμαστε μη γράφουμε τα ιδία κ τα ιδία
Καλά τα λες, αλλά 2967 σελίδες δεν γίνετε να τις διαβάσουμε όλες δυστηχως!

• Χαχα

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Καλά τα λες, αλλά 2967 σελίδες δεν γίνετε να τις διαβάσουμε όλες δυστηχως!
Body free
Dames
Κ τα 2 έχουν site ή
Γράψε στο κανεσεξ Μαρκέλα η Λάουρα κ πάρε τηλ
Μη ξεχάσεις να ενημερώσεις πως πέρασες

Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Body free
Dames
Κ τα 2 έχουν site ή
Μπήκα στο site dames εκεί που λέει κορίτσια να πατήσω δεν βγάζει τπτ.Ειναι καλές η τπτ τσατσογριες με ένα δόντι;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356

Salokrs

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Like
62
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ για το ονομα, θελω σιγουρα να περασω μια φορα με την Νατασα γιατι με εντυπωσιασε εμφανισιακα.. Για dames μια φορα αρκετα παλαιοτερα που εκανα αποπειρα εφυγα τρεχοντας απο τα κοριτσια που ειχε ροστερ..
Μιας και το Venus είναι πιο κοντά στην περιοχή που μένω, έχω πάει τις πιο πολλές φορές (σχέση με μαγαζιά της κατηγορίας). Η Νατάσα είναι σχεδόν πάντα εκεί. Ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά τα νύχια της, θα ανατριχιάσεις στο κατάλληλο σημείο. Εγώ βέβαια δεν είχα καλή χημεία μαζί της, παλιά έκανε ώρα, τώρα πολύ πιο σύντομα και ξενερώνω. Να περάσεις καλά.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.225
Πόντοι
34.538
Body free
Dames
Κ τα 2 έχουν site ή
Ναι καλα σιγουρα,σωθηκες τωρα..
Τι καθεσαι και ασχολεισαι ρε συ..

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει μια περιγραφη απο νατασα βενους(εκτος απο οτι εχει μεγαλα βυζια) επισης επαιρνα τηλεφωνο για ραντεβου και δεν το σηκωνε κανεις. Μπορω να παω και χωρις ραντεβου και αν εχουν κενο μπαινω εγω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom