You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Τι βλέπουν και διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου… πέφτω από τα συννεφααααΩστε ετσι η κυρια Εβελινα.αφεντικο στο crystal και massagio.αν διαβαζει χαιρετισματα απο τον xxl καθηγητη που στο dames την εκανε να την ακουει η μιση θεσσαλονικη.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.699
- Πόντοι
- 25.165
Εισαι η εβελινα?Τι βλέπουν και διαβάζουν τα όμορφα ματάκια μου… πέφτω από τα συννεφαααα
Μάλλον ο συναγωνιστής εννοεί πως η εξωτερική εμφάνιση του βοηθά ώστε η λαδοκορη να μην κάνει συνέδρια με το ζόρι κοιτώντας να τον ξεπεταξειΡε παίχτες πάτε καλά?
Λέει ο άλλος είμαι 40, εμφανίσιμος κτλ...
Και τι μας νοιάζει ρε αδερφέ?
Έχει πετύχει κάποιος τη Βιβή που ήταν στο κρυσταλ παλιότερα και μετά πέρασε κ από άλλα μαγαζιά?
Αυτή με τα τατουάζ που δεν έλεγε καλά το Σ;
ΑκριβωςΑυτή με τα τατουάζ που δεν έλεγε καλά το Σ;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
Δεν είπε ευκατάστατος οπότε δε ψάχνει νύφη άλλος θα είναι ο σκοπόςΡε παίχτες πάτε καλά?
Λέει ο άλλος είμαι 40, εμφανίσιμος κτλ...
Και τι μας νοιάζει ρε αδερφέ?
Εισαι η εβελινα?ναι αυτή η καυλιαρα είμαι που εσκουζα και με άκουγε όλη η θεσσαλονικη…
Η πρώτη φωτογραφία είναι σίγουρα της Εύας από angel spa. Απλά η αγγελία γράφει για κέντρο.Ευα ...ελα σε περιμενω!! είναι όντως αυτή στη φωτογραφία;
Που θα την βρούμε;;;Το παλεύει σε δικό της χώρο τώρα
Περασμα πρωτη φορα απο body free, μου ανοιξε μια αρκετα ομορφη ξανθια, δεν εμαθα ονομα. Μου ειπε ο υπευθυνος προγραμμτα, 60 ευρω για τελειωμα με χερι, 80 για φουλ. Ρωτησα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για διπλι εκτονωση και μου ειπε τα διπλα.. Προσωπικα δεν μου αρεσε η απαντηση και εφυγα, θα προτιμουσα να μου πει δεν εχουμε που αυτονοητα αν ηθελα εκλεινα 2 φορες ΄ή κατι αλλο τελος παντων.. 160 για 2 πιστολιες ουτε στο πιο ακριβοπληρωμενο call girl... Εκανα και μια επισκεψη στο venus spa(?!) αν δεν κανω λαθος, αυτο που ειναι διπλα. Μου ανοιξε μια εντυπωσιακοτατη μελαχρινη με βυζαρες αν και φαινοταν οτι επαιζει πολυ πλαστικο σε προσωπο-στηθος. Δυστυχως ηταν με πελατη και μετα εκλειναν, οποτε επομενη φορα θα τηλεφωνησω πρωτα και ελπιζω να πετυχω την ιδια..
Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 361
Αυτό είναι το νταμεςΗ πρώτη φωτογραφία είναι σίγουρα της Εύας από angel spa. Απλά η αγγελία γράφει για κέντρο.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.582
- Πόντοι
- 7.095
και η τριτη ειναι, αρα πιθανον και η δευτερηΗ πρώτη φωτογραφία είναι σίγουρα της Εύας από angel spa. Απλά η αγγελία γράφει για κέντρο.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
Νατάσα η μελαχροινη στο Venus πολλά χρόνια εκεί κάποτε ήταν καλή τώρα δε ξέρω τι ψάρια πιάνειΠερασμα πρωτη φορα απο body free, μου ανοιξε μια αρκετα ομορφη ξανθια, δεν εμαθα ονομα. Μου ειπε ο υπευθυνος προγραμμτα, 60 ευρω για τελειωμα με χερι, 80 για φουλ. Ρωτησα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για διπλι εκτονωση και μου ειπε τα διπλα.. Προσωπικα δεν μου αρεσε η απαντηση και εφυγα, θα προτιμουσα να μου πει δεν εχουμε που αυτονοητα αν ηθελα εκλεινα 2 φορες ΄ή κατι αλλο τελος παντων.. 160 για 2 πιστολιες ουτε στο πιο ακριβοπληρωμενο call girl... Εκανα και μια επισκεψη στο venus spa(?!) αν δεν κανω λαθος, αυτο που ειναι διπλα. Μου ανοιξε μια εντυπωσιακοτατη μελαχρινη με βυζαρες αν και φαινοταν οτι επαιζει πολυ πλαστικο σε προσωπο-στηθος. Δυστυχως ηταν με πελατη και μετα εκλειναν, οποτε επομενη φορα θα τηλεφωνησω πρωτα και ελπιζω να πετυχω την ιδια..
Οσο για τον Νικόλα στο body πάντα έτσι αγενής ήταν κ πάντα είχε τις καλύτερες σε όλη την πόλη δήθεν τρομάρα του
απορώ πως το κρατάει τόσα χρόνια
Αν ενδιαφέρεσαι κ για άλλο free είναι το dames
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.699
- Πόντοι
- 25.165
Να ρωτησο ρε παιδες κατι. Επειδη καποιοι πηγατε και εχετε εμπειρια. Για μια φορα λεει να δοκιμασω την φαση με το νουρου? 100 ευρω για 1 ωρα αλλα να μην γαμησεις μου φαινοντε πολλα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι την εμπειρια της φασης. Καποιοι επισης φτασανε σε σημειο να πουνε οτι κοντεψανε να την γαμησουν την κοπελα ετσι οπως γινοταν παιχνιδι μεταξυ τους. Τελικα τι ισχυει ?
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολλα τα 100 παρόλο που το πρόγραμμα "περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις". Αν δεν σε τελειωνει εύκολα η κοπέλα δίνει το κάτι παραπάνω (γλυψιμo σε αυτι, λαιμο, μπαλες, δαχτυλο για οποιον αρέσκεται), αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα ότι παρά το παιχνίδι που μπορεί να ενταθεί δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι περαιτέρω ( στοματικό, σεξ κτλπ.) όσο και να το γυροφέρνει.Να ρωτησο ρε παιδες κατι. Επειδη καποιοι πηγατε και εχετε εμπειρια. Για μια φορα λεει να δοκιμασω την φαση με το νουρου? 100 ευρω για 1 ωρα αλλα να μην γαμησεις μου φαινοντε πολλα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι την εμπειρια της φασης. Καποιοι επισης φτασανε σε σημειο να πουνε οτι κοντεψανε να την γαμησουν την κοπελα ετσι οπως γινοταν παιχνιδι μεταξυ τους. Τελικα τι ισχυει ?
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Πέρασμα από crystal και είχα σταμπάρει Ίριδα ωραίο μασάζ με δύναμη όχι χαβαλέ!!εντυμεταξυ είδα και μια καινούργια εκπαιδευόμενη καλό οοο
Όσο για την Ίριδα πρώτη φάση κ δεύτερη φάση εξαιρετική
Ρε μάγκες οποίος δεν βαριέται και γνωριζει τίποτα καλό με τίποτα παραπάνω υπηρεσιεσ ας στείλει ένα pm γτ τα βαρέθηκα crystal και βάνα σπα ν επισκεφτώ τίποτα άλλο ευχαριστώ
Όσο για την Ίριδα πρώτη φάση κ δεύτερη φάση εξαιρετική
Ρε μάγκες οποίος δεν βαριέται και γνωριζει τίποτα καλό με τίποτα παραπάνω υπηρεσιεσ ας στείλει ένα pm γτ τα βαρέθηκα crystal και βάνα σπα ν επισκεφτώ τίποτα άλλο ευχαριστώ