Καλησπερα συναγωνιστες! Να κανω και εγω μια αναλυτικη ενημερωση μετα απο περασμα με Ξενια πριν μερικες μερες. Συναντηση στο Ρεξ, κοστος 100 ευρω για 1 ωρα και 2 εκτονωσεις (μου προτεινε αλλα 2 πιο φθηνα πακετα, 50 ευρω για 40 λεπτα μασαζ και τελειωμα με χερι, 80 για 40 λεπτα μασαζ και 1 εκτονωση φουλ προγραμμα). Αρχικα η ωρα τηρηθηκε σε μεγαλο βαθμο, αργησα προσωπικα 10 λεπτα λογω κινησης, οποτε μπηκα 1 και 40 αντι για 1 και 30 και εφυγα 2 και 35 χωρις καποια βιασυνη, απλα ειχαμε ''ολοκληρωσει'' το ραντεβου μας. Απο εμφανιση προσωπικα μου αρεσε πολυ η κοπελα, με τα πιασιματα της και με καλο βυζι που χρησιμοποιησε για δυνατο ισπανικο. Περα απο μασαζ που ηθελα λιγο πιο δυνατο εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος. Εβγαλε ενεργεια και προσπαθεια να με ικανοποιησει στο ραντεβου. Σχετικα με την επικοινωνια, προσωπικα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα, την πηρα μια μερα 1-2 φορες χωρις απαντηση αλλα με την 2η που προσπαθησα συνεννοηθηκαμε ευκολα και γρηγορα. Μπορει να ημουν τυχερος σε αυτον τον τομεα αλλα μου αφησε θετικη εντυπωση οτι με ρωτησε και στο ραντεβου μας αν δυσκολευτηκα να την βρω στο τηλεφωνο που σημαινει πως σιγουρα το εχει στο μυαλο της σαν προβλημα και προσπαθει να το βελτιωσει. Περα απο την τιμη που ισως θα μπορουσε να ειναι και στα 80 για αυτο το προγραμμα δεν εχω κατι αρνητικο να σχολιασω, σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει.