Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλησπερα σε όλους. Παλίκαρε, γιατί βρίζεις κ γιατί μιλάς έτσι;
Κανε τον κοπο φιλε μου να δειs τιs προιγουμενεs κριτικεs πανω στο ποστ που ανεβασα για το διπλο massage και θα παρειs απαντηση στην ερωτηση σου

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
553
Πόντοι
4.240
ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
Τι απαραδεκτο post ειναι αυτο ρε συ; Εδω δεν ειμαστε νταβαδες και πουλαμε προλογο εδω βοηθαμε ο ενας τον αλλο.και εχει δικαιο το παιδι παραπανω οταν γραφεις ''Η αδρεναλινη να ανεβαινει και τα ηδονικα κορμια να σιγοτριβονται'' νουβελα γραφεις ρε φιλε;

Εδω μπαινεις και λες 'μου επιασε τον πουτσο και μου τον επαιζε''
''δεν μου επιασε τπτ τζαμπα λεφτα''

τι ''ηδονικα κορμια'' και βλακειες, σε forum για μοναχικες γυναικες γραφεις;; χαχαχαααχαχ ρε τον τυπο καμακι κανει εδω μεσα να ριξει κανεναν στο κρεβατι

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Τι απαραδεκτο post ειναι αυτο ρε συ; Εδω δεν ειμαστε νταβαδες και πουλαμε προλογο εδω βοηθαμε ο ενας τον αλλο.και εχει δικαιο το παιδι παραπανω οταν γραφεις ''Η αδρεναλινη να ανεβαινει και τα ηδονικα κορμια να σιγοτριβονται'' νουβελα γραφεις ρε φιλε;

τι ''ηδονικα κορμια'' και βλακειες, σε forum για μοναχικες γυναικες γραφεις;; χαχαχαααχαχ ρε τον τυπο καμακι κανει εδω μεσα να ριξει κανεναν στο κρεβατι
Καλά ο καθένας μπορεί να περιγραφεί την φάση που έζησε όπως θέλει.Δεν θα βάλουμε και νταβα σε αυτά που λέμε ,ούτε μπορείς εσύ να υποδείξεις σε κάποιον το ύφος που θα μιλάει.Αν δεν σαρεσει πήγαινε παρακάτω .Εσύ γράφε απλά ,ο αλλος θα γράφει όπως γουστάρει.Δεν υποστηρίζω το άλλο παιδί,στο ότι είναι εριστικός ,η αγενής.Απλα στο πως περιγράφει ο καθένας μας εδώ μέσα και στη διαφορετικότητα μας βρίσκεται και το ενδιαφέρον.Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι ίδιοι.Υ.Γ Καλημερα στη παρέα.Εχω όρεξη να πάω να κάνω κανένα μασαζακι ,Θα θελα Ναντια Κρυσταλ.Αλλα δυστυχώς πάει και αυτή...Παίρνω την Ξένια μήπως και δοκιμάσω άλλα το τηλ της χτυπάει μια φορά και κλείνει.Εσεις με ποια θα γουσταρατε να πάτε σήμερα?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κανε τον κοπο φιλε μου να δειs τιs προιγουμενεs κριτικεs πανω στο ποστ που ανεβασα για το διπλο massage και θα παρειs απαντηση στην ερωτηση σου
Και δίκιο να έχεις, το χάνεις με τον τρόπο σου. Εντελώς φιλικά στο λέω

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Πρόσφατη επίσκεψη στο Κρύσταλ όπου επέλεξα την αμφιλεγόμενη Βανέσα .
Όμορφο πρόσωπο , λεπτό κορμί , μικρό στήθος με μυτερή ρώγα.
Φιλική , γελαστή και με καλό social.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο γδύθηκε μένοντας μόνο με το κιλοτάκι της .
Στο πρώτο μέρος ανέβηκε κι αυτή στο κρεβάτι και έτριβε το κορμί της πάνω μου !!!
και γενικότερα δούλευε ανεβασμένη επάνω μου ακουμπώντας εκεί που έπρεπε κάτι που με έφτιαξε πολύ .
Από ότι μου είπε θέλει να μάθει και δουλεύει το nuru ( δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία αλλά έχει δρόμο)
Το μασάζ ήταν περισσότερο αισθησιακό παρά μασάζ .
Στο δεύτερο μέρος πολύ καλή με dirty talking και χρήση σάλιου και ρώγας.
Δεν είναι στο επίπεδο της Κρίστι αλλά άνετα θα την ξαναεπέλεγα.

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές . Νέος στο αθλημα το συγκεκριμένο και έχω την εξής ερώτηση . Κανείς από την αρχή συμφωνία για το έξτρα ; Στο λένε μέσα ; Πως λειτουργεί το όλο θέμα; Ζήτω συγγνώμη που δεν ανατρέχω πιο πίσω αλλά πραγματικά την ώρα αυτή είναι αδύνατο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές . Νέος στο αθλημα το συγκεκριμένο και έχω την εξής ερώτηση . Κανείς από την αρχή συμφωνία για το έξτρα ; Στο λένε μέσα ; Πως λειτουργεί το όλο θέμα; Ζήτω συγγνώμη που δεν ανατρέχω πιο πίσω αλλά πραγματικά την ώρα αυτή είναι αδύνατο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Δεν έχω πάει και σε πολλά μαγαζιά του είδους, αλλά απ' όσο ξέρω αν πας σε κάποιο από τα φρι για πρώτη φορά σου λέει κάποια στιγμή με τρόπο η κοπέλα που διαλέγεις ότι υπάρχει και "δεύτερο πρόγραμμα ".

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.700
Πόντοι
201
Σημερινο περασμα με Νατάσα απο βενους. Μακράν η χειρότερη στο άθλημα σχετικα με ξεπετα. Δινω μεγαλη εμφαση στο ποσο ξεπετα σε βλέπει η καθε λαδοκορη. Το κοριτσακι νομιζει οτι ειναι η ατζελινα τζολι. Οκ μια μετρια γκομενα που εκανε 10 πλαστικες και παιζει τσεσπου ειναι. 35 λεπτα εχει γινει η συνεδρια λεει και η τιμη παραμενει ιδια. +10 για να βγαλει το απο πανω και + 10 το απο κατω. Δηλαδη 70 ευρω να σε χαιδεψει και να στον παιξει χωρις ρουχα. Οχι μαυρο στο ίδρυμα. Κατάμαυρο οπως και στο πλαστικο πραμα που νομιζει οτι μπορει να χρεωνει οποτε θελει οτι θελει. Μακριά.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
πήγαινε και άσε την κοπέλα να κάνει το πρόγραμμά της, κι αν είσαι χαλαρός και δεν την αγχώσεις με τη συμπεριφορά σου, θα εκπλαγείς ευχάριστα

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
IMG_20220831_114913.jpg
καλημερα παιδιά,ξέρουμε ποια είναι η αριστερή από Κρίσταλ?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
πήγαινε και άσε την κοπέλα να κάνει το πρόγραμμά της, κι αν είσαι χαλαρός και δεν την αγχώσεις με τη συμπεριφορά σου, θα εκπλαγείς ευχάριστα
Να προσθέσω, και αν δεν φέρεσαι σαν μαλακας

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
3.487
Παρακαλώ αν κάποιος είναι φανατικός του Aqua να επικοινωνήσει μαζί μου inbox. Ευχαριστώ.

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81

Και δίκιο να έχεις, το χάνεις με τον τρόπο σου. Εντελώς φιλικά στο λέω
Οταν ανεβαζειs ενα pοst και ο καθεναs εδω μπενει και σε κανει κακοπροερετα μια καυστικη κριτικη σε χλεβαζει για τον τροπο που γραφειs τον τροπο που εκφραζειs την εμπειρια σου στον χωρο ..... τον ενοχλει ακομη και το Νic name σου ..........σου λεει οτι λεs ''μκλ'' ''αρλουμπεs'' και οτι στηνειs pοst-καμακι για να ψαρευειs ερωτικουs συντροφουs εδω ......τοτε γαματο και αστω φιλε μου .......εγω δεν επισυναψα κριτικη σε κανεναν απλα αντεδρασα και ανταπεδοσα.... και νομιζω οτι υπαρχουν και σωστα ατομα που αν διαβασουν οτι υποθηκε θα καταλαβουν γιααυτο εδωσα και ενα τελοs για να μηνει εκει .........

Τελευταία τροποποίηση:

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Για ποιο φορουμ μιλας? για το μπου? τοτε γιατι εισαι εγγραμενος το 2022 και δεν εισαι ουτε καν μοντ.... απορια το εχω.
Προφανωs Tetsuo θα γνωριζειs οτι τα προφιλ τα Nic name kαι τα email αλλαζονται συχνα για ευνοητουs λογουs ......AΝ δεν.... με αυτην την απορια θα μεινειs ...........

Τελευταία τροποποίηση:

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Πρώτη φορά μπαίνω στον κόπο να "μιλήσω" αλλά αυτό το πιθηκοειδές πως μπορεί και μιλάει και δεν τον πετάει κανένας έξω? Βλαχομαγκιά και φωνές και βρισίματα.. Πάγενε ρε βλαχοτραβόλτα παραπέρα.. Έλεος με τον κάθε τίπ

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Τωρα εσυ

HighKlainer

μου κανειs φουλ επιθεση χωριs να ξερειs........ oπωs kαι οι υπολοιποι που μου εκαναν λεκτικη επιθεση ......ενω εχω γραψει τελοs .......Επομενωs και εγω θα σε ανταμειψω με μια απαντηση ......σαν ''ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ'' Ομοια με αυτην που μου εστειλεs ''ΕΣΥ''. Και μπαίνω στον ''KOΠΟ'' να σε χαρακτηρισω ''πιθηκοειδές'' ..... ''Βλαχομαγκα''..... ''βλαχοτραβόλτα'' κτλ .......Έλεος με τον κάθε τίποτα [εννοειs εσενα δηλαδη] εδω μεσα που επισυναπτει γραπτωs υβρειs ΚΑΙ κακοπροαιρετη κριτικη στον καθενα μαs.

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Σημερινο περασμα με Νατάσα απο βενους. Μακράν η χειρότερη στο άθλημα σχετικα με ξεπετα. Δινω μεγαλη εμφαση στο ποσο ξεπετα σε βλέπει η καθε λαδοκορη. Το κοριτσακι νομιζει οτι ειναι η ατζελινα τζολι. Οκ μια μετρια γκομενα που εκανε 10 πλαστικες και παιζει τσεσπου ειναι. 35 λεπτα εχει γινει η συνεδρια λεει και η τιμη παραμενει ιδια. +10 για να βγαλει το απο πανω και + 10 το απο κατω. Δηλαδη 70 ευρω να σε χαιδεψει και να στον παιξει χωρις ρουχα. Οχι μαυρο στο ίδρυμα. Κατάμαυρο οπως και στο πλαστικο πραμα που νομιζει οτι μπορει να χρεωνει οποτε θελει οτι θελει. Μακριά.
Μήπως νόμιζε ότι ήθελες να τα πάρεις μαζί σου κ το πάνω κ το κάτω γιαυτό κ τα κοστολόγησε 10 το καθένα
Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ τσόκαρα παίρνεται +20 αφορολόγητα για 5 λεπτά κ ζητάτε κ αλλά
Πάτε να δείτε πως βγαίνουν έξω τα λεφτά η άλλη όλη μέρα με ένα δίσκο στα χέρια δουλεύει για να τα βγάλει τα 20 μάθατε στο εύκολο χρήμα τανες του κέρατα

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Καλά τα λέτε αλλά γιατί η εκμετάλλευση όσο πάει αντί να μειώνεται γίνεται ακόμα χειρότερη..........? Μήπως φταίνε οι πελάτες και όχι τα κορίτσια......? Έχω ακούσει από κορίτσια του χώρου να μιλάνε για πελάτες με χοντρό πακέτο που τις επισκέπτονται 2, 3 και 4 φορές την εβδομάδα και τις πετάνε τα 50ευρα σαν χαρτοπετσέτες προκειμένου να έχουν κάποιες υπηρεσίες παραπάνω από έναν νορμάλ πελάτη......Άρα μήπως τζάμπα φωνάζουμε....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom