1. Πέρασμα με Στεφανία από Luxury, πρώτη φορά που το επισκέπτομαι το μαγαζί. Μέτριο πρόσωπο, μεγάλος κώλος, αλλα χαλαρός. Στην αρχή το κλασσικό, αδιάφορο χάιδεμα αντί για μασάζ στην αρχή. Μετά, στο δεύτερο μέρος τα έβαλε όλα και έμεινε μόνο με το στρίνγκ, με άφηνε να της πασπατεύω τον κώλο και τα βυζιά χωρίς γκρίνιες. Ακολούθησε μια απλή μέτρια εκτόνωση, όχι κάτι το ιδιαίτερο, με μπόλικα βογγητά που για εμένα προσωπικά ήταν ψιλοντεκαβλέ. Δεν θα την ξαναπροτιμούσα.
2. Πέρασμα από Crystal με την ιέρεια Νεφέλη μετά από αρκετό καιρό. Το κορίτσι τι τα ήθελε τα μπότοξ, μια χαρά ήταν πριν, τώρα αυτά τα χείλια είναι σαν σαμπρέλες. Καλό μασάζ στο πρώτο μέρος και με φουλ τυχαία άγγιγματα στις ευαίσθητες περιοχές. Στο δεύτερο μέρος τα έβγαλε όλα και έμεινε μόνο με το στρίνγκ, μου έφερε τα βυζιά στα μούτρα. Έχει κάνει και σκουλαρίκια στις ρόγες, που εμένα προσωπικά δεν με χάλασαν καθόλου. Φτυσίματα στην πούτσα με μπόλικα προστυχόλογα και μπορούσα να την πασπατεύω άνετα χωρίς γκρίνιες. Πάντως, έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πιο παλιά και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος και φαίνεται πως ξεκίνησε και γυμναστήριο, πέτρα το κωλαράκι της. Ικανοποιημένος, προφανώς και θα την ξαναπροτιμούσα.
3. Πέρασμα με Σίλια από Crystal, καθώς την είχα σταμπάρει στο σαλόνι την ημέρα που είχα κλείσει ραντεβού με την Νεφέλη. Ωραίο κοριτσάκι, αν εξαιρέσει κανείς τα χείλια της που είναι πολύ χάλια, χειρότερα και από σαμπρέλες. Πολύ μέτριο πρώτο μέρος, μασάζ χάδι και με διαφορά τυχαία άγγιγματα στις ευαίσθητες περιοχές. Στο δεύτερο μέρος τα έβγαλε όλα και έμεινε μόνο με το στρίνγκ, όπως άλλωστε και επιβάλλει η σχολή Crystal. Πολύ καλό σώμα, απίστευτος κώλος, μπορούσα και τον έπιανα χωρίς γκρίνιες. Πολύ καλή εκτόνωση, αλλά όχι τόσο καλή όπως της Νεφέλης, αλλά μου άρεσε περισσότερο το σώμα της Σίλιας απ' ό,τι της Νεφέλης. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση και σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, θα την ξαναπροτιμούσα.
Και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, σύντροφοι. Θα επανέλθω σύντομα και με κριτική για την Κρίστι που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη, αλλά έχουν γραφτεί τόσα διθυραμβικά σχόλια για εκείνη.