Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Όντως δεν την βγάζειΤη ρωτησες? ?
Όντως δεν την βγάζειΤη ρωτησες? ?
Αν ξανακανεις νουρου θα καταλαβεις οτι δεν ειναι καλο,και οτι αντι να χτυπιεται σαν το σπαρο θα πρεπει να κουνιεται πιο αισθησιακα και τρυφερα και να ανεβαζει σταδιακα την ενταση!Καλησπερα παιδια. Περασμα μετα απο πολυ καιρο για μασαζ και μετα απο διαφορες καλες κριτικες που διαβασα εδω ειπα να δοκιμασω το Nuru Αγιου Δημητριου. Μπορω να πω πως εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Δεν μπορω να κρινω σαν nuru massage γιατι δεν ειχα ξανακανει, παντως περασα μια ομορφη ωρα με εντονο μασαζ και 2 εκτονωσεις. Η κοπελα μου φανηκε πολυ συμπαθητικη, νορμαλ εμφανιση και πραγματικα τα δινει ολα. Μαζι με το τριψιμο στο μπανιο μετα το μασαζ η ολη φαση κρατησε λιγο πανω απο ωρα χωρις καμια πιεση χρονου.
Το θεμα ειναι να βγαζει κανα σουτιεν καμια κιλοτα..Σε εμενα τα σηκωσε ευτυχως αλλα δεν τα εβγαλε τελειως!ενας φιλος νομιζω αναφερε κατι τετοιο εδω μεσαΤη ρωτησες? ?
Εγώ είχα αναφέρει,λάθος μου αν είπα ότι τα βγάζει μάλλον τα πετάει έξω εννοουσα ...σήκωσε μπλούζα έβγαλε βυζιά έξω,κατέβασε παντελόνι και άφησε χερι γενικά ελεύθερο αρκετά .δεν θα την έλεγα μουναρα ,καλουτσικο μιλφονι θα τη χαρακτήριζα απλά με χάλασε πολύ ότι ένιωσα να με θεωρεί λίγο χαζό σπαταλώντας το χρόνο με χαζά...όταν βγήκα είχαν περάσει ζορισμενα 40 λεπτά τραβηγμένα από τα μαλλιά..Πάρα πολύ καλό μασάζ εκεί έκανε η Εύα η γεματουλα που να πήγε άραγεΤο θεμα ειναι να βγαζει κανα σουτιεν καμια κιλοτα..Σε εμενα τα σηκωσε ευτυχως αλλα δεν τα εβγαλε τελειως!ενας φιλος νομιζω αναφερε κατι τετοιο εδω μεσα
Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο όσων αφορά για την Αθήνα...Από μασάζ λίγα πράγματα. Η Αλεξία έχει ανέβει κατηγορία και θυμίζειΕγώ είχα αναφέρει,λάθος μου αν είπα ότι τα βγάζει μάλλον τα πετάει έξω εννοουσα ...σήκωσε μπλούζα έβγαλε βυζιά έξω,κατέβασε παντελόνι και άφησε χερι γενικά ελεύθερο αρκετά .δεν θα την έλεγα μουναρα ,καλουτσικο μιλφονι θα τη χαρακτήριζα απλά με χάλασε πολύ ότι ένιωσα να με θεωρεί λίγο χαζό σπαταλώντας το χρόνο με χαζά...όταν βγήκα είχαν περάσει ζορισμενα 40 λεπτά τραβηγμένα από τα μαλλιά..Πάρα πολύ καλό μασάζ εκεί έκανε η Εύα η γεματουλα που να πήγε άραγε
έχει νέο εμπόρευμα ,αλλά απο ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει......Τι έγινε ρε μάγκες κ όλοι θέλετε κονε για Μαριάννα μάθατε τίποτε
καλή είναι η ποιότητα...έχει νέο εμπόρευμα ,αλλά απο ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει......
Αυτη που προτιμούν όλοι: τη ΣοφίαΠαίδες έχει να προτείνει κάνεις ποια να προτιμήσω στην Εβίτα?
Τη ρώτησαΤη ρωτησες? ?
Κάτι περισσότερο αν γίνεται.. λίγο φως!καλή είναι η ποιότητα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη που προτιμούν όλοι: τη Σοφία
ναι ρε παιδια δν μαθατε τπτ ακομα;Guys, για Φενια/ Φαιδρα, τίποτα νεότερο? Το χάσαμε το κορίτσι?
αυτη ειναι η γνωστη τοκυοΕλα να αναψει η κουβεντα λιγο στο topic ..... αυτη ειναι η γνωστη ΤΟΚΥΟ ???????? η αλλη με το ίδιο όνομα ???
Αντζελίνα , πραγματι πολυ καλη , αλλα εχει μικρο στηθους , σφιχτο μεν , αλλα μικρο.. Αν ψαχνετε 4-αρι , ξεχαστε το ...πέρασμα με:
Ίριδα. πολύ ωραίο σώμα, πολύ καλό μασάζ, τυπικό και βαρετό β μέρος, ευγενική αλλά γεμάτη απάθεια, καμία χημεία.
Κρίστυ. πολύ ωραίο σώμα, καλο social, καλό β μέρος.
Αντζελίνα. ομορφη, λιγα πιασίματα από μέση και κάτω αλλά χωρίς να είναι αντιαισθητικά, καλό social, καλό β μέρος.
Πού γίνονται ολα αυτά ρε παιδιά;;Αντζελίνα , πραγματι πολυ καλη , αλλα εχει μικρο στηθους , σφιχτο μεν , αλλα μικρο.. Αν ψαχνετε 4-αρι , ξεχαστε το ...
Ξενέρωτο με Μάσκα …..Η μαλακια είναι ότι δε βγάζει τη μασκα