Τόσο δυνατό η σοφία ??σύντομα θα έχετε κριτική.καλή είναι η ποιότητα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη που προτιμούν όλοι: τη Σοφία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (10 μέλη και 42 επισκέπτες)
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Απο ποιο μαγαζι φιλος?συμφωνω με τον φιλο συνομηλητη ετσι μου ακριβωs μου του ειπε και εμενα μια κοπελα απο το ιδιο μαγαζι
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Σε ποιο μερος φιλε?πέρασμα με:
Ίριδα. πολύ ωραίο σώμα, πολύ καλό μασάζ, τυπικό και βαρετό β μέρος, ευγενική αλλά γεμάτη απάθεια, καμία χημεία.
Κρίστυ. πολύ ωραίο σώμα, καλο social, καλό β μέρος.
Αντζελίνα. ομορφη, λιγα πιασίματα από μέση και κάτω αλλά χωρίς να είναι αντιαισθητικά, καλό social, καλό β μέρος.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Crystal. Sorry ξέχασα ν το γράψωΣε ποιο μερος φιλε?
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Γεια σας παιδες,ξερει κανεις αν παιζει τιποτα στο angels spa (Ευα-σιλικονες)? επισης ποσο χρονων ειναι αυτη ρε μαγκες ξερει κανεις? παλιοτερα δουλευε σε κανα μπουρδελο η εκανε βιζιτες?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
καρφί έχει?Ελίτ στη Καραμανλή το στελλακι αν κ
Λίγο χύμα στη εμφάνιση μέσα στο δωμάτιο με +50 γουστάρετε…25 μασάζ κ 50 μέσα
Εγώ αν είχα κράνος θ έμπαινα… αλλά ειμουν απροετοίμαστος… πάντως το μικρόφωνο το χάρηκε..καρφί έχει?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Τώρα ξέρεις τι θα γίνει ε όλοι θα την ζητάνε με αποτέλεσμά κάποιος να καρφώσει κ να πάρει μπουλοΕγώ αν είχα κράνος θ έμπαινα… αλλά ειμουν απροετοίμαστος… πάντως το μικρόφωνο το χάρηκε..
Θα την βρούμε όμως στα πριβε
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Επειδή δοκίμασα με το στελακι κλαρίνο στα 60ευρω ήταν τέρμα βαριεστημένο τυπε αγγαρεία η όλη φάσηΤώρα ξέρεις τι θα γίνει ε όλοι θα την ζητάνε με αποτέλεσμά κάποιος να καρφώσει κ να πάρει μπουλο
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
πράγματα
Αρα εμένα που μου αρέσει και το καλό μασάζ η Ίριδα είναι μονόδρομος... Ευχαριστώ για την ενημέρωση!πέρασμα με:
Ίριδα. πολύ ωραίο σώμα, πολύ καλό μασάζ, τυπικό και βαρετό β μέρος, ευγενική αλλά γεμάτη απάθεια, καμία χημεία.
Κρίστυ. πολύ ωραίο σώμα, καλο social, καλό β μέρος.
Αντζελίνα. ομορφη, λιγα πιασίματα από μέση και κάτω αλλά χωρίς να είναι αντιαισθητικά, καλό social, καλό β μέρος.
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Για ποιο μέρος μιλάμε παιδιά;Εγώ αν είχα κράνος θ έμπαινα… αλλά ειμουν απροετοίμαστος… πάντως το μικρόφωνο το χάρηκε..
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Την Christie που την βαζεις..?φιλοι μου οσο αναφορα για το κρυσταλ το φαβορι ειναι η Νο-1 Νεφελη Νο-2 Ναντια Και παει λεγονταs.....
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Είναι 44 ακριβώς!Εμενα μου έχει κάνει Μασαζ και εκτόνωση αρκετές φορές και πίπα έχω δώσει στη συγκεκριμένη!Τι σημασία έχει αν δουλευε παλιότερα σε μπουρδελο η όχι;Γεια σας παιδες,ξερει κανεις αν παιζει τιποτα στο angels spa (Ευα-σιλικονες)? επισης ποσο χρονων ειναι αυτη ρε μαγκες ξερει κανεις? παλιοτερα δουλευε σε κανα μπουρδελο η εκανε βιζιτες?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
σωστά.Την Christie που την βαζεις..?
άσε που η Ναντια σταματησε απο οσο ξέρω
Κώλο όμως έχει δυνατόΑντζελίνα , πραγματι πολυ καλη , αλλα εχει μικρο στηθους , σφιχτο μεν , αλλα μικρο.. Αν ψαχνετε 4-αρι , ξεχαστε το ...
Elit stellaΓια ποιο μέρος μιλάμε παιδιά;
Μα δε είναι για κει το κορίτσι… η κοπέλα θέλει πουτσα και χρήμα…Τώρα ξέρεις τι θα γίνει ε όλοι θα την ζητάνε με αποτέλεσμά κάποιος να καρφώσει κ να πάρει μπουλο
Δε είπα ότι είναι δυνατή …και είναι ανάλογα τ έχει πιει… τέτοια είναι γιαυτο κράνος οπωσδήποτεΕπειδή δοκίμασα με το στελακι κλαρίνο στα 60ευρω ήταν τέρμα βαριεστημένο τυπε αγγαρεία η όλη φάση
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η Αντζελινα είναι αληθινή και την προτιμώ από άλλες εκεί μέσαΚώλο όμως έχει δυνατό