Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
Αυτό με την υγιεινή που λες το έχω ακούσει κι εγώ από κοπέλες..............Υπάρχουν πελάτες που έχουν να κάνουν μπάνιο από το 1821 και είναι και ναζιάρηδες.......Κάνουν τσαλίμια χαμογελάκια κλείνουν μάτι στην κοπέλα ενώ ταυτόχρονα μυρίζουν σαν δημόσιες τουαλέτες........Έχω ακούσει πολλές ιστορίες......Λίγο προσοχή σε αυτά τα πράγματα.........Δεν τιμάει κανέναν η απλυσιά.....Πριν βγείτε από το σπίτι τσεκάρετε αν μυρίζει ο ιδρώτας σας, βάλτε μια ωραία κολώνια.....Προτείνω ως αρχαίος στο κουρμπέτι να έχετε μαζί σας και αποσμητικό ρολέτα για μετά το ντους στο μαγαζί για να είστε τζετ......

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Αυτό με την υγιεινή που λες το έχω ακούσει κι εγώ από κοπέλες..............Υπάρχουν πελάτες που έχουν να κάνουν μπάνιο από το 1821 και είναι και ναζιάρηδες.......Κάνουν τσαλίμια χαμογελάκια κλείνουν μάτι στην κοπέλα ενώ ταυτόχρονα μυρίζουν σαν δημόσιες τουαλέτες........Έχω ακούσει πολλές ιστορίες......Λίγο προσοχή σε αυτά τα πράγματα.........Δεν τιμάει κανέναν η απλυσιά.....Πριν βγείτε από το σπίτι τσεκάρετε αν μυρίζει ο ιδρώτας σας, βάλτε μια ωραία κολώνια.....Προτείνω ως αρχαίος στο κουρμπέτι να έχετε μαζί σας και αποσμητικό ρολέτα για μετά το ντους στο μαγαζί για να είστε τζετ......
ακριβως ετσι ειναι! χθες μια κοπελα απο Chrystal μου ελεγε,ηρθε ο αλλος και ηθελε ναζακια, βρομούσε σαν ασβος..και τον ειχε ρωτήσει απο πριν εαν κανει ντουζακι και αυτος απαντησε οτι εχει κανει πριν ερθει...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
ακριβως ετσι ειναι! χθες μια κοπελα απο Chrystal μου ελεγε,ηρθε ο αλλος και ηθελε ναζακια, βρομούσε σαν ασβος..και τον ειχε ρωτήσει απο πριν εαν κανει ντουζακι και αυτος απαντησε οτι εχει κανει πριν ερθει...
Μπορεί να είχε κάνει πριν έρθει ......πριν πόσες μέρες δεν είπε........10, 20, 100....???
Εν τω μεταξύ οι περισσότερες κοπέλες που έχω συναντήσει στη μακρόχρονη πορεία μου στο άθλημα ήταν από καθαρές έως πεντακάθαρες......Δε λέει να πηγαίνεις σαν ασβός.........Αλλά θα μου πεις άμα ο άλλος είναι βρωμίλος από μόνος του, πού να ρίξει νερό πάνω του.....θα πάθει κοκομπλόκο.....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σεαπ 4ever. Τα μελετητηρια με στοιχειώνουν ακόμα
Και ο όρχος, και η Κ2, και το αλσυλιο, και η νότια πύλη κάτω από τον οικισμό των γυφτων...
ΥΓ. Ήμουν σειρά με Κυπρίους και είχαμε Κυπρίους αξιωματικους /εκπαιδευτές...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Και ο όρχος, και η Κ2, και το αλσυλιο, και η νότια πύλη κάτω από τον οικισμό των γυφτων...
ΥΓ. Ήμουν σειρά με Κυπρίους και είχαμε Κυπρίους αξιωματικους /εκπαιδευτές...
Τον ήπιες. Εμάς οι β μας ήταν ξηγημένοι, και οι α που είχαμε όλοι φλωροι. Αχ ωραία χρόνια.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Παίζει κανας συναδελφος για Μαριανα?ας στειλει pm .Μενω παραδίπλα αλλα δεν εχω παει στο εν λογω κατάστημα

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Για Μαριάννα γνωριζει κάποιος ας στείλει και σε εμένα ένα pm

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Τι έγινε ρε μάγκες κ όλοι θέλετε κονε για Μαριάννα μάθατε τίποτε

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια. Περασμα μετα απο πολυ καιρο για μασαζ και μετα απο διαφορες καλες κριτικες που διαβασα εδω ειπα να δοκιμασω το Nuru Αγιου Δημητριου. Μπορω να πω πως εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Δεν μπορω να κρινω σαν nuru massage γιατι δεν ειχα ξανακανει, παντως περασα μια ομορφη ωρα με εντονο μασαζ και 2 εκτονωσεις. Η κοπελα μου φανηκε πολυ συμπαθητικη, νορμαλ εμφανιση και πραγματικα τα δινει ολα. Μαζι με το τριψιμο στο μπανιο μετα το μασαζ η ολη φαση κρατησε λιγο πανω απο ωρα χωρις καμια πιεση χρονου.

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Διευκρινίστε παρακαλώ για το ("και πραγματικα τα δινει ολα") !

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Απο προσπαθεια εννοω, εχει αναφερθει τι υπηρεσιες προσφερονται πολλες φορες

zipas

Μέλος
Εγγρ.