Ανεκαθεν ετσι εγραφε. Δεν ισχυει, η κοπελα εχει χωρο στην Αγιου Δημητριου. Διαβασε πισωΣτο site του nuru massage γραφει μονο για μασαζ σε δικο μας χωρο και οχι δικο τους. Ξερουμε αν αλλαξε κατι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Για Αντζελινα μου κανει αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουροςCrystal. Ξέρουμε ποια είναι αυτή; Δεν μου θυμίζει κάτι η ρώγα. ΑΡΤΕΜΙΣ; Μπα…
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αντζελινα μικρότερο στήθος και πιο ανοικτή κάτωΓια Αντζελινα μου κανει αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος
Είδα μία διαφήμιση στο fb, για μασαζ στο σπίτι απο deluxe massage, το λινκ οδηγεί Massage Deluxe | Μασάζ στο σπίτι – Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
οι πληροφορίες απο το αντίστοιχο θρεντ της Αθήνας λένε πως προσφέρεται πλήρες πακέτο!
οι πληροφορίες απο το αντίστοιχο θρεντ της Αθήνας λένε πως προσφέρεται πλήρες πακέτο!
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Eχει κανείς ρόστερ κρυσταλ σημερις;
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Την είδα χθες στο μπάτλερ μαζί με την αφέντρα Νένα νενακιΡε παιδιά η Τόκιο υπάρχει περίπτωση να δουλεύει?
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 212
- Πόντοι
- 0
Καλώς ήρθες νέος! Γενικά το τζουσι και χοντρουλικο είναι μόδα από ότι βλέπω. Ψάξε για luxury spa Εύοσμο, crystal, nuru, dames & studio body free. Κανόνισε να ενημερώσεις όπου πας για να σώσεις τα συντροφια εδώ μέσα από κακοτοπιες ή να μας συστήσεις και τίποτα καλό.Καλησπέρα.Σημερα πήγα για μασάζ Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης στο Βάνα spa.50 ευρώ μια ώρα.Μετριο μασάζ+ εκτόνωση.5 κοπέλες.Οι 2 είχαν πελάτη.Μικρες,από 22-30 περίπου.Γεματουλες οι περισσότερες αλλά σέξυ.Πηρα την Μαριάννα,νταρντανα,24 χρ .μου είπε.Σιλικονατα βυζιά κ σίγουρα χείλη με κολλαγόνο,καλά περάσαμε ?!Έχει αλλά αντίστοιχα μέρη για μασάζ η Θεσσαλονίκη;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Πάντως από το crystal σταμάτησε μου είπανΤην είδα χθες στο μπάτλερ μαζί με την αφέντρα Νένα νενακι
jackson1919
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φορουσαν μασκα οποτε δεν καταλαβαινες και πολλα αλλα οι 3 που ειδα εκει νεαρες ηταν.Οι κοπέλες εμφανισιακά αξίζουν?
Παιδιά νέο μέλος και νέος γενικά στο άθλημα. Γενικά είμαι τύπος που προτιμώ την όλη φάση του μασάζ, όπως το έχω τουλάχιστον στο μυαλό μου. Δεν είμαι για σπιτάκι, δε μ βγαίνει.
Προς το παρόν μια (μέτρια) επίσκεψη στο Vana's πριν αρκετό καιρό, που σημειωτέον είχε αρκετά καλό επίπεδο σε κορίτσια, όσον αφορά εμφάνιση.
Για κακή μας τύχη πήγαμε ως δεύτερη εμπειρία με φίλο στο dames...Κανένας από τους δύο δεν πήγε με πρόθεση για φουλ πρόγραμμα (θεωρήσαμε πως φτάνουν μέχρι αρμεγμα), οι τύπισσες ήταν μεθυσμένες σε βαθμό να παραπατάνε, εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια, ο φίλος έκανε τον ήρωα πέρασε στο δωμάτιο με μια ξανθιά Ρωσίδα γύρω στα 40 που από τη σούρα της, αρχικά δεν του έκανε καν μασάζ και κατά δεύτερον, επειδή βαριόταν να ασχοληθεί, του πρότεινε να βοηθήσει ο ίδιος.
Εν ολίγοις πλήρωσε 60 ευρώπουλα για να τον παίξει μόνος του. Το μόνο που έμεινε είναι η καζούρα που του κάνω ακόμη.
Η ερώτηση είναι, υπάρχει κάποια πρόταση στην πόλη, ένα μέτριο μασάζ και μια καλή εμπειρία στο δεύτερο μέρος, χωρίς να αισθάνεσαι πως γίνεται διεκπεραίωση;;;
Προς το παρόν μια (μέτρια) επίσκεψη στο Vana's πριν αρκετό καιρό, που σημειωτέον είχε αρκετά καλό επίπεδο σε κορίτσια, όσον αφορά εμφάνιση.
Για κακή μας τύχη πήγαμε ως δεύτερη εμπειρία με φίλο στο dames...Κανένας από τους δύο δεν πήγε με πρόθεση για φουλ πρόγραμμα (θεωρήσαμε πως φτάνουν μέχρι αρμεγμα), οι τύπισσες ήταν μεθυσμένες σε βαθμό να παραπατάνε, εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια, ο φίλος έκανε τον ήρωα πέρασε στο δωμάτιο με μια ξανθιά Ρωσίδα γύρω στα 40 που από τη σούρα της, αρχικά δεν του έκανε καν μασάζ και κατά δεύτερον, επειδή βαριόταν να ασχοληθεί, του πρότεινε να βοηθήσει ο ίδιος.
Εν ολίγοις πλήρωσε 60 ευρώπουλα για να τον παίξει μόνος του. Το μόνο που έμεινε είναι η καζούρα που του κάνω ακόμη.
Η ερώτηση είναι, υπάρχει κάποια πρόταση στην πόλη, ένα μέτριο μασάζ και μια καλή εμπειρία στο δεύτερο μέρος, χωρίς να αισθάνεσαι πως γίνεται διεκπεραίωση;;;
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Συνάδελφοι παλιότερα εκεί στην Εγνατίας 130κατι, είχε σε έναν ημιόροφο ένα μασατζιδικο με φραπέ. Γνωρίζετε αν λειτουργεί ακόμα και αν έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Aqua κ Crystal.ολγας κ Μοναστηρίου.οπου βολευεσαιΠαιδιά νέο μέλος και νέος γενικά στο άθλημα. Γενικά είμαι τύπος που προτιμώ την όλη φάση του μασάζ, όπως το έχω τουλάχιστον στο μυαλό μου. Δεν είμαι για σπιτάκι, δε μ βγαίνει.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Το νταμες εχει ξεφυγει αληθεια!Δεν ειναι μονο σουρωμενες αλλα και πιτα στο ναρκωτικο..Υγιενη μηδεν και εξυπηρετηση χαλια.Κανονικα δεν πρεπει να ξαναπατησει κανεις ξανα εκει μεσαΠαιδιά νέο μέλος και νέος γενικά στο άθλημα. Γενικά είμαι τύπος που προτιμώ την όλη φάση του μασάζ, όπως το έχω τουλάχιστον στο μυαλό μου. Δεν είμαι για σπιτάκι, δε μ βγαίνει.
SpeedMerchant666
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2021
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
dames = ζετα κουκου? μια περιεργη Τινα που εχει εκει μεσα μου προτεινε να την πηδηξω ενω ειχε περιοδο - ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Thalios(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Μια που λέμε για βρωμιάρηδες,ο κυρ Μιχάλης έχει κλείσει οριστικά?
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Σε αυτά τα 2 πας χωρις ιδιωτικές συστάσεις έτσι; επίσης απο τιμές ελπίζω νάναι προσιτάAqua κ Crystal.ολγας κ Μοναστηρίου.οπου βολευεσαι
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να πάω μασατζιο...το ρόστερ έχει τουλάχιστον 3 κοπέλες? Επίσης η Αθηνά πως είναι εμφανισιακά βγάζει ρούχα και αν είναι δεκτική..Τι ωραίο μουνακι αυτή Αθηνα απ το μασαζιο,τρίβει μέτρια βέβαια αλλά. Τρίτη φορά που πήγα περασα πολύ ωραια μαζί της !
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
ναι ειναι καλη φιλε ,βγαζει ρουχα η βασικα τα σηκωνειΚαλημέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να πάω μασατζιο...το ρόστερ έχει τουλάχιστον 3 κοπέλες? Επίσης η Αθηνά πως είναι εμφανισιακά βγάζει ρούχα και αν είναι δεκτική..
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Απλα μην θεωρειται κατι που καποια κανει σε εναν η μερικους πελατες θα το κανει και σε ολους.Παιζουν πολλα πραγματα ρολο..Π.χ. ο τροπος,οι φορες που εχεις παει, η υγιεινη του καθενος καμια φορα και η εμφανιση