Καλησπέρα, σύντροφοι.
Κάποιες επισημάνσεις, αναφορικά με τα προλεχθέντα.
1. Ποτέ μα ποτέ δεν αποκαλύπτουμε σε μια εργαζόμενη το νικ μας. Είναι σαν να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Οι κοπέλες, ακόμη και από διαφορετικά μαγαζιά, ή call girls, μιλάνε μεταξύ τους και , όπως και εμείς, ανταλλάσσουν πληροφορίες για το ποιος είναι ποιος. Συνεπώς μπορούμε να βρεθούμε εκτεθειμένοι. Φυσικά υπάρχουν και οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" εδώ μέσα, που πληροφορούν τις κοπέλες για την ταυτότητά μας, μήπως και τσιμπήσουν καμιά εξτρά υπηρεσία. Με μαλάκες δεν ασχολούμαστε, και καλό είναι να μην ανοιγόμαστε πολύ. Εξαιρείται, φυσικά, η περίπτωση μια κοπέλα να σε καταλάβει από τον τρόπο γραφής. Εμένα πχ η γνωστή και μη εξαιρετέα Βίκυ με είχε καταλάβει από μια φράση που χρησιμοποίησα τόσο κατά την συνεύρεσή μας όσο και στην κριτική μου γι αυτήν. Θυμηθείτε:
το νικ υπάρχει για να διασφαλίζει την ανωνυμία μας. Αλλιώς θα μας υποχρέωναν να εγγραφούμε με τα πραγματικά μας στοιχεία.
2. Αν μια κοπέλα προσφέρει κάτι εξτρά,
πολύ απλά δεν βγαίνουμε να το διατυμπανίσουμε εδώ μέσα. Αφενός μεν γιατί καλοθελητές υπάρχουν πολλοί και, λογικά, κάποια στιγμή θα φτάσει και στα αυτιά της, αφετέρου δε γιατί, αν η κοπέλα δεν θέλει να κοινοποιηθεί, δεν πρόκειται να ξαναπάρουμε αυτήν την υπηρεσία, είτε από την ίδια κοπέλα είτε και, ενδεχομένως, από άλλες του ίδιου ή παρεμφερούς ιδρύματος (το γιατί έχει ήδη απαντηθεί στην περ. 1).
3. Δεν περιποιεί τιμή, σε κανέναν, να κομπορρημονεί για τα λεγόμενα "εξτραδάκια". Αν θέλετε να το μοιραστείτε, κάνετέ το κατ ιδίαν, με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, και πάντως όχι δημοσίως. Πιστέψτε με, στα τόσα χρόνια που περπατάω το καλντερίμι του πληρωμένου έρωτα, μου έχουν τύχει πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις - και δεν μιλάω απλά για μια λαδοκόρη που υπερέβη τα εσκαμμένα, αλλά και για c/g που μου χάρισαν σκηνές βγαλμένες από την πένα του Μαρκησίου Ντε Σαντ. Κάποιες το έκαναν γιατί, ίσως, γούσταραν ή τους το έβγαλα εκείνη τη στιγμή και κάποιες γιατί πληρώθηκαν. Για καμία τους όμως δεν έγραψα κάτι σχετικό. Γι αυτό και συνεχίζουν να μου τα προσφέρουν (ενώ σε άλλους όχι...)
Αυτά, και καλημέρα σας...
ΥΓ.
@καρδιναλιος :
"το 80% των λαδοκαλογριών κάνουν υπερωρίες στις προσευχές εντος η εκτός" : Πανοσιολογιότατε, δι έτι μια φορά, με αφήνετε κατάπληκτο. Η Χάρις του Κυρίου μεθ υμών !!!
ΥΓ2. Το γεγονός πως προβαίνω σε παραινέσεις/συμβουλές, δεν σημαίνει πως είμαι σοφότερος ή εξυπνότερος των υπολοίπων. Σημαίνει απλά πως έχω κάνει περισσότερες και μεγαλύτερες μαλακίες...