Καλησπέρα κυριοι.
Επιστροφή στο μασαζ μετά από πολυ καιρό αποχής, έχομε και λεμε...Οι παρακάτω συνεδρίες είναι τους προηγουμενους 2 μηνες. Ολες λαδοκόρες που θα αναφέρω είναι τσουπωτες.
Crystal
Πέρασμα από Crystal. Δευτερα απόγευμα, μόνος ημουν, πολλές οι επιλογες, για όλα τα γούστα θα έλεγα. Ισως και 10 κοπέλες, δεν συγκράτησα ονόματα, έψαχνα Αρτεμη αλλά δεν την βρήκα. Επέλεξα Ολιβια που διέκρινα βυζι μεγάλο (3,5αρι). Φιλότιμη προσπάθεια, έπιασε τη βάση η Ολιβια. Μασάζ μέτριο και 2ος γύρος προστιχος , φοραει και καυλωτικα γυαλια. Βγάζει κατι προστιχο, σκυλέ και πικραμένο.
massagio
Πήγα μια βόλτα από massagio αναζητώντας την Αλεξία(γνωστή σε αυτο το νήμα). Την πρώτη φορά δεν διέκρινα ότι τα βυζιά της είναι ψευτικα, δεν με χάλασε και τόσο ,καλή δουλειά έκανε ο χειρούργος. Την Αλεξία θα μπορουσα να την πηδάω όλο το 24ωρο, είναι στα γούστα μου. Λίγο κρύα μου φάνηκε βέβαια, ίσως έχει κουραστεί δεν ξέρω. Πρώτο μέρος αρκετά καλό, μασάζ με δύναμη. Δεύτερο όχι και τόσο.
Βανα σπα.
Την πρώτη φορά πέρασμα με Βερόνικα. 26 ετών τσουπωτη ξανθιά, βυζί 3αρι , προσωπάρα. Μασάζ πολύ κάτω του μετρίου αλλά ρεφαρεις στο δεύτερο γύρο, εκτόνωση με προστυχόλογα .
Επόμενη συνεδρια με Δόμνα ψηλή μελαχρινή με τεράστιο κώλο , 23 ετών. Μασάζ ανύπαρκτο αλλά δευτερο μέρος σουπερ απογειωτικό, περασα καλά.
Αυτά τα ολίγα....