Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Εγώ έκανα ντουζ και πριν και μετά. Και για την πετσέτα που μου έδωσαν για να κάνω ντουζ δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν πλυμένη ή όχι γιατί δεν ήταν ούτε σφραγισμένη ούτε μύριζε πληντύριο. Θέλω να πιστεύω όμως ότι ήταν.
Το παγωτό πάει στο nick name που έβαλες και όχι στο υπονοούμενο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Το είπα για να γελάσουμε....

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Το παγωτό πάει στο nick name που έβαλες και όχι στο υπονοούμενο. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Το είπα για να γελάσουμε....
Α, σόρυ. Νόμιζα εννοούσες αν είχα πλύνει το πουλί μου ή όχι :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
@Pagotatzis το οτι δεν μυρίζουν δε λέει κάτι απαραίτητα. Ίσως να μη βάζουν μαλακτικό. Για το άλλο συμφωνώ, εντελώς γελοία φάση η πλαστική σαγιονάρα, οι μίας χρήσης είναι πάμφθηνες

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πήγα τελικά Κρίσταλ, πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ (βασικά μέτριο το μασάζ αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω) για κανά 25-30 λεπτά με ελαφριά κουβεντούλα. Μετά με γύρισε και σε πέντε λεπτάκια την τελειώσαμε τη δουλειά.
Γενικά καλή εμπειρία. Το μόνο σχόλιο είναι ότι η πετσέτα δεν μοσχομυρίζει που λέμε οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν χρησιμοποιημένη ή είχα πλυθεί και οι παντόφλες δεν ήταν αυτές οι σφραγισμένες της μιας χρήσης, ήταν κλασικές σαγιονάρες που αμφιβάλλω αν πλαίνονται κι αυτές.
Με ποια κοπέλα έκανες;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Τελικά στο angel Εύα jumbo ή όπως αλλιώς το λέτε έχει λουκουμάκι ο καφές η τζάμπα ο ξενιτεμός στις ανατολές….?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Τελικά στο angel Εύα jumbo ή όπως αλλιώς το λέτε έχει λουκουμάκι ο καφές η τζάμπα ο ξενιτεμός στις ανατολές….?
Τα ειπαμε μπρο κλεισε τελευταιο ραντεβου 7-8 τι ωρα κλεινει να λειπουν οσοι δεν χρειαζονται απο τον χωρο και αμα βλεπεσαι και λιγο με ενα πενηνταρικακι εγινε η δουλεια!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Πήγα τελικά Κρίσταλ, πρώτη φορά σε μασατζίδικο. Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ (βασικά μέτριο το μασάζ αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω) για κανά 25-30 λεπτά με ελαφριά κουβεντούλα. Μετά με γύρισε και σε πέντε λεπτάκια την τελειώσαμε τη δουλειά.
Γενικά καλή εμπειρία. Το μόνο σχόλιο είναι ότι η πετσέτα δεν μοσχομυρίζει που λέμε οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν χρησιμοποιημένη ή είχα πλυθεί και οι παντόφλες δεν ήταν αυτές οι σφραγισμένες της μιας χρήσης, ήταν κλασικές σαγιονάρες που αμφιβάλλω αν πλαίνονται κι αυτές.
οι πετσετες πλένονται ,την αλλη φορα που θα πας,πες τους να σου δείξουν το δωματιάκι μπαίνοντας αριστερά με τα πλυντήρια.. :2funny::2funny:

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Τα ειπαμε μπρο κλεισε τελευταιο ραντεβου 7-8 τι ωρα κλεινει να λειπουν οσοι δεν χρειαζονται απο τον χωρο και αμα βλεπεσαι και λιγο με ενα πενηνταρικακι εγινε η δουλεια!
Αυτή η Εύα, πως είναι εμφανισιακά man, βλέπεται?
Υπάρχει καμιά φώτο της κάπου?

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.202
Πόντοι
201
Ασχετο αλλα κανεις επισκεψη στο θρεντ τις Αθηνας και αντιλαμβανεσαι ποσο επαρχεία εισαι....μια ζωη με τα μπαζα εδω πανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom