Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
οχι ρε ποια εδεσσα ..ευχαριστω παντωσ να σαι καλα αδερφε

Geodou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
8
Πόντοι
0
οι πετσετες πλένονται ,την αλλη φορα που θα πας,πες τους να σου δείξουν το δωματιάκι μπαίνοντας αριστερά με τα πλυντήρια.. :2funny::2funny:
Παίδες πηγαίνω συχνά στο crystal την περασμένη εβδομάδα όντως μύριζαν η πετσέτες τους αλλά να πούμε την αλήθεια πρώτη φορά ήταν δεν μου έχει συμβεί άλλη να μυρίζουν..

kostasasa

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα συμπολεμιστές! Τελευταία φορά είχα πάει στο BODY FREEστην Καραμανλή για μασάζ με την Σοφία (ψιλομέτρια ξεπέτα). Σκέφτομαι για nuru στην Αγ. Δημητρίου. Παίζει κάπου καμιά φωτογραφία με την κοπέλα του nuru. Αν προτιμήσω μασάζ τι θα προτείνατε? Thanks!

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Καμία βυζαρού 5+ υπάρχει σε κανένα μασατζίδικο Σαλόνικα ή ανεξάρτητη;

Τελευταία τροποποίηση:

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Καλησπέρα συμπολεμιστές! Τελευταία φορά είχα πάει στο BODY FREEστην Καραμανλή για μασάζ με την Σοφία (ψιλομέτρια ξεπέτα). Σκέφτομαι για nuru στην Αγ. Δημητρίου. Παίζει κάπου καμιά φωτογραφία με την κοπέλα του nuru. Αν προτιμήσω μασάζ τι θα προτείνατε? Thanks!
Γιατί δεν της ζητάς να σου στείλει καμία ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.199
Πόντοι
201
Γιατι δεν προκειται να στειλει.....δηλαδη εμεις που να την βρουμε την φωτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι δεν προκειται να στειλει.....δηλαδη εμεις που να την βρουμε την φωτο?

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
Παλιότερα πάντως σίγουρα έστελνε φωτό......εμένα μου είχε στείλει...........

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.632
Πόντοι
456
Tουμπανο δεν τη λες προς αποφυγη παραπληροφορησης ειναι μια χοντρη που προσπαθει να αδυνατισει αλλα οκ ξερει να προβαλει τον εαυτο της!Οσον αφορα το παρακατω να ξερετε οτι σιγουρα κανει και εξτρα εκτος του μασαζ αλλα σε ατομα που γνωριζει καλα!Το λεω οχι επειδη ξερω κατι αλλα επειδη πηγα τρεις τεσσερις φορες για μασαζ κανονικο ,δυο εκανα μαζι της και δυο με τη Βασια αν δεν κανω λαθος,καθε φορα ηταν και πιο ανοιχτη,σαν μυδι ενα πραγμα!Απλα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση να πας μια δυο φορες και να γινει κατι ,θα πρεπει να περασουν σιγουρα καμια δεκαρια!

Μην ξεχναμε και οτι στο ριλιφ πηγαινε και ο πορνοσταθης,μην βγει στη φορα και κανα βιντεακι κι απο εκει!
Τσουπωτή με περιττά κιλάκια ειναι σίγουρα,το "χοντρή" δεν κολλάει πουθενά...μεταξύ του "αδύνατη" και "χοντρή" μεσολαβούν καποια ενδιάμεσα στάδια μην τα προσπερνάμε αυτά...κατα τα αλλα ,οσα λές τα βρισκω πολυ λογικά κι επομενα...με οποιον αποκτήσει οικιότητα σίγουρα θα του προσφέρει...το κάτι τις!!!!Το θέμα ηταν αν τα κάνει εξαρχής...και δεν τα κάνει!!!Αν βρώ λεφτά να κάνω "χομπι" και να πηγαινω στα καπάκια οποτε κατεβαίνει Αθήνα...θα λατρευτούμε!!!!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Εβίτα έχει πάει κανείς τελευταία, έχει τίποτα εκεί?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Για Μαριάννα δε ρωτάω, (γιατί και να έχει κάτι καλό), το μπούλο παίρνω, αφού κανείς δε με κάνει πάσα !!!:(

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Για Μαριάννα δε ρωτάω, (γιατί και να έχει κάτι καλό), το μπούλο παίρνω, αφού κανείς δε με κάνει πάσα !!!:(
Μήπως πρέπει να αλλάξει όνομα το συγκεκριμένο? Η Μαριάννα δεν φαίνεται άλλο εκεί....

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
καλησπέρα συνάδελφοι.περασμα από crystal. πολλές παρουσίες επέλεξα την μιλφ Ανδριάνα.μασαζ για τέτοιου είδους μαγαζιά άριστο.στο δευτερο μέρος έβγαλε φόρεμα,κατέβασε στριγκ,έβαλα χέρια παντού. 30+20 το πορνοπαραβολο.

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Εμένα δεν κατέβασε το στριγκακι ???
Θα ξανά δοκιμάσω.
Κατα τα αλλα συμφωνώ. Ειναι τουμπανακι
Δεν μου λέτε … Κυριακή ειναι ανοιχτά ? Ξέρετε ?

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Εμένα δεν κατέβασε το στριγκακι ???
Θα ξανά δοκιμάσω.
Κατα τα αλλα συμφωνώ. Ειναι τουμπανακι
Δεν μου λέτε … Κυριακή ειναι ανοιχτά ? Ξέρετε ?
ανοιχτό και Κυριακή 11.00 με 23.00

• Like
Αντιδράσεις: luca

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Είδαν την οικονομική κατραπακιά σε αέριο,ρεύμα,καύσιμα να επηρεάζει κ τον μασαζιφιλο κ λεν ότι αρπάξουμε...
Καλημέρα και από μένα. Επίσκεψη κρυσταλ πέρασα με Σιλια ή κάπως έτσι, ποτέ δεν τα πάω καλά με τα ονόματα. Όμορφη κοπέλα πολύ σφιχτό σώμα καλό βυζάκι πεταχτο κωλαράκι...πιτσιρίκα . Μασάζ για τον πεούτσο ενώ για να κατεβάσει στριγκακι θέλει εξτραδακι. Όχι από μένα ούτε μασάζ καλό ούτε 2ο μέρος... είχε μια μανια να με τελειωσει στο 20λεπτο ...άσε που αυτό με τα έξτρα έγινε πάγια τακτική πλέον, προσωπικά δεν τα δίνω δίνω από μόνος μου αν μείνω ευχαριστημένος και ΑΝ δεν ζητήσουν.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Kαλημερα στους συναγωνιστες.αναφερθηκε το ονομα της ναντιας στο κρυσταλ τις προηγουμενες ημερες.εχει επιστρεψει?γνωριζετε?εννοουμε την παλια ναντια?ποιες αλλες προτεινετε?πλην νεφελης αρτεμη κ ολιβια που,ηδη γνωριζω.εποσης αναζητω απο καποιον,συναγωνιστη αν μππρει το τηλ,της βασιας απο δωδεκανησου σε π.μ.την γνωριζω απο πολυ παλια οππτε αν την παρω τηλ ευελπιστω νσ με θυμηθει κ να παω.καλο τριημερο!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
καλησπέρα συνάδελφοι.περασμα από crystal. πολλές παρουσίες επέλεξα την μιλφ Ανδριάνα.μασαζ για τέτοιου είδους μαγαζιά άριστο.στο δευτερο μέρος έβγαλε φόρεμα,κατέβασε στριγκ,έβαλα χέρια παντού. 30+20 το πορνοπαραβολο.

Όταν λες milf, τι ηλικία περίπου εννοείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom