Mounakiass
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Την καλησπερα μου σε ολους. Επειτα απο χρονια σαν επισκεπτης στο φορουμ ειπα κι εγω να γραψω τις εμπειριες μου. Ολα ξεκινησαν το 2007 στην Αθηνα αλλα τελος παντων τα τελευταια 2 χρονια μενω εξω απο την Θεσσαλονικη. Πελατης στο belladonna που εχει τα 2 πιο ωραια μουνια και εχω γυρισει και αρκετα μασατζιδικα. Πρωτα πηγα Βανα οπου περασα με Μαγκυ πολυ δεκτικη μετα με Ινα οπου στην αρχη ηταν πολυ δεκτικη αλλα πριν κανα 4μηνο που πηγα ηταν ξινη μεχρι το κοκκαλο. Εχω περασει στο ζεσι με μια γεματουλα για μασαζ στο οποιο δεν θα σχολιασω κατω του μετριου, Κρυσταλ με Τοκυο πολυ καλη και δεκτικη και θελω να δοκιμασω και απο ακουα μερια να δω τι γινεται. Αν και χωρις να το παιξω ψωνιο γτ πραγματικα δν ειμαι επειδη ειμαι γυμναστηριακος και εχω μουσια και καμια 15αρια τατου παντα οι κοπελες ηταν πολυ καλες μαζι μου γενικα....... χαχαχαχσχα μεχρι και ραντεβουδακι εκτος εχω κανει. Τελος παντων αυτα απο εμενα. Θα γραφω πλεον εντυπωσεις συχνα αν και κουρασε η ολη φαση με τα μασσατζιδικα και τις κοκοτες που δουλευουν εκει.