Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Δανάη aqua στανταρακι.
Ποια Δανάη είναι αυτή?Δανάη aqua στανταρακι.
Στο animus τι παίζει? Βασικά θέλω χαλαρωτικό μασάζ αλλά σε κάνει με πετσέτα ή με το παλαμάρι απ έξω?
Στο animus τι παίζει? Βασικά θέλω χαλαρωτικό μασάζ αλλά σε κάνει με πετσέτα ή με το παλαμάρι απ έξω?
Οσο πιο μακρια μπορεις.Ωρεες γκομενες εχει αλλα πολυ μαστουρωμενες και ξεπετα..,Ξεκινανε απο τσιμπουκι και αν εισαι κανενας χαλβας ουτε να γαμησεις δεν σ αφηνουν...Χυσιμο στο στομα 5 λεπτα 80 ευρω!Δυο φορες πηγα τον τελευταιο μηνα και δεν προκειται να ξαναπατησω!Παιδιά, πήγε κάνεις τελευταία dames;
Όλο διαφήμιση για νέες κοπέλες βλέπω, αλλά επί του πρακτέου έχουμε κάποιο νέο;
Φιλε σοβαρα τωρα....... μηπως σε καναν να χυσεις και με το ζορι ? Αν εσυ χυνεις με το που σε παιρνει η αλλη πιπα κακο του κεφαλιου σου. Μερικοι πετατε κατι κοτσανες, τι να πω ρε πουστη μου. Και αντε πες εχυσες μονο με πιπα, γιατι δεν ζητησες ενα μερος απο τα χρηματα σου πισω?Οσο πιο μακρια μπορεις.Ωρεες γκομενες εχει αλλα πολυ μαστουρωμενες και ξεπετα..,Ξεκινανε απο τσιμπουκι και αν εισαι κανενας χαλβας ουτε να γαμησεις δεν σ αφηνουν...Χυσιμο στο στομα 5 λεπτα 80 ευρω!Δυο φορες πηγα τον τελευταιο μηνα και δεν προκειται να ξαναπατησω!
Σωθηκες τωρα..Ας μην τελειωνες θα σου πει..Φιλε σοβαρα τωρα....... μηπως σε καναν να χυσεις και με το ζορι ? Αν εσυ χυνεις με το που σε παιρνει η αλλη πιπα κακο του κεφαλιου σου. Μερικοι πετατε κατι κοτσανες, τι να πω ρε πουστη μου. Και αντε πες εχυσες μονο με πιπα, γιατι δεν ζητησες ενα μερος απο τα χρηματα σου πισω?
Ποιός Ανέστης?Στο Crystal Spa το δίνει καμία, ή μονο στο Crystal massage το δίνουν? Μπερδεψα λίγο γι αυτό ρωτάω.
Τι ενοείς φίλε μου? Αρχίδια δίνουν?Ποιός Ανέστης?
Αν είναι έτσι τότε οι πληρωμές πρέπει να γίνονται στο τέλος του μιτινγ.. ανάλογα με το χρόνο και τα τεκταινόμενα ..Σωθηκες τωρα..Ας μην τελειωνες θα σου πει..
Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...ΤΕΛΟΣ..
Απαντάς σε εμένα φίλε μου?Αναλογα με τι προγραμμα εχει συμφωνηθει...
Κάπως έτσι... Υπάρχουν λύσεις... 80 ευρώ το 5λεπτο είναι αντικίνητρο...Αναλογα με τι προγραμμα εχει συμφωνηθει...