miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.489
- Πόντοι
- 216
Εκεί που ήταν το CrystalΜα.. εκεί που ήταν το Ζεσι πήγε το κρυσταλ. Το Ζεσι που πηγε;
Εκεί που ήταν το CrystalΜα.. εκεί που ήταν το Ζεσι πήγε το κρυσταλ. Το Ζεσι που πηγε;
Γράψε Χ, μπέρδεψα τις κοπέλες ... Είναι όντως καλή περίπτωση !Λες ε;;είχα διαβάσει παλιότερα για την συγκεκριμένη
Αγιων Παντων ειπα.Το κρυσταλ ειναι Μοναστηριου.Μα.. εκεί που ήταν το Ζεσι πήγε το κρυσταλ. Το Ζεσι που πηγε;
τσακαλι μου εσυ.πρεπει να αφησες πολλους τονους τριφυλη στων μπιχλα.χαχαχα.Αγιων Παντων ειπα.Το κρυσταλ ειναι Μοναστηριου.
Κατέβηκες Αθηνα και ανέβασες πολύ τον πήχη των απαιτήσεων, σύντροφε…περασμα απο εβιτα το απολυτο μηδεν.πλην σοφιας που την εχω παρει καμια δεκαρια ξεκωλιασματα. απο αντιστρες το απολυτο μηδεν κωνσταντινα ελλη και μια αλα ονμα που δεν θυμαμαι.περασμα απο βασια το απολυτο μηδεν γιουλι δαφνη κ αλεξανδρα.περασμα απο το τσαρδι τη σ αλκμηνης το απολυτο μηδεν.ολες 40πλας που επρεπε να πληρωσουν πρωτα για να της γαμησης.τηλ νικολα μποντιφρεε.εχω κατι μοντελα που τα σπανε.δεν εκανα των κοπο να παω γιατι ο νικολακις οταν λεει αυτες παπαριες σημαινη σαβουρες.τα μελε αλανια.αποτην πολη του απολυτου μηδεν.,
Δεν κρατιεται με τιποτα ο μπουστης..Κατέβηκες Αθηνα και ανέβασες πολύ τον πήχη των απαιτήσεων, σύντροφε…
αφου ρε μαλεα δεν εχει τιποτα το χωριο μας.5 μαγαζια κ να μην εχει τιποτα γαμευσιμο.ελεος βρε.Κατέβηκες Αθηνα και ανέβασες πολύ τον πήχη των απαιτήσεων, σύντροφε…
στο τελος θα γαμησςω καμια γιαγιουλα.Δεν κρατιεται με τιποτα ο μπουστης..
Τα πήρε όλα παραμαζωμαΔεν κρατιεται με τιποτα ο μπουστης..
Την Άννα λέει λογικά....Ποια είναι η Αλκμήνη καινουριο κατάστημα?
θελει κονε για να πας.φιλαρακο.Ποια είναι η Αλκμήνη καινουριο κατάστημα?
χτυπα καποια απο το κλαμπ εφερε δυνατα κομματια!θελει κονε για να πας.φιλαρακο.
Χτύπα ένα club Sandwitch ......χτυπα καποια απο το κλαμπ εφερε δυνατα κομματια!
Θα χτυπησω ριτα και θα ενημερωσο.Χτύπα ένα club Sandwitch ......
Αγίων Πάντων...πόσο;Αγιων Παντων ειπα.Το κρυσταλ ειναι Μοναστηριου.
Έχει milf? η τσάμπα θα ψάχνω για κονε?θελει κονε για να πας.φιλαρακο.
μιλφακια.ολες με πολλα χιλιομετρα.Έχει milf? η τσάμπα θα ψάχνω για κονε?