You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ναι, αλλά όχι στην ΘεσσαλονίκηΚαλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€; Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μπορεί να κάποιος να μου στείλει link ή site για το nuru;
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Εγώ πιστεύω ότι αν ανοίξει κάποιος μάγκας 1 μαγαζί που να μπορούμε κάτι παραπάνω θα χεστει στο ταληρο.Στην Αθήνα είναι μεγάλη η αγορά γι'αυτό υπάρχουν και τέτοια μαγαζιά εδώ δεν είναι ούτε 10 άρα τι περιμένετε?Όσο μπορείτε αποχή από τις κορασίδες.Καλα είπε κάποιος εδώ μέσα παλιά έδιναν τα πάντα όλα στα πριβέ και τώρα το παίζουν κυρίες...
Καλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€;
Το masagio έχει 40€ χέρι. Όσο για γαμησακι το dames είχε 60ρι το μισάωρο έχω κανά τρίμηνο να πάω δε ξέρω αν το έχουν ακόμη. Αλλά λογικά το έχουν.Καλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€; Ευχαριστώ
Σημαντικό ρόλο παίζει και τι ποσοστό των πελατών στα μαγαζιά αυτά είναι μέλη ή αναγνώστες του bou.
Γιατί άντε και γράφουμε εμείς εδώ όλα τα κακώς κείμενα, αν αυτοί που τα διαβάζουν είναι 15-20% της πελατείας έχει σχεδόν μηδαμινό αποτέλεσμα
Γιατί άντε και γράφουμε εμείς εδώ όλα τα κακώς κείμενα, αν αυτοί που τα διαβάζουν είναι 15-20% της πελατείας έχει σχεδόν μηδαμινό αποτέλεσμα
Επισκεψη πρωτη φορα στο ελιτ. Ζητησα ονομαστικα την Μαρια παρακινουμενος απο τα προηγουμενα σχολια και οταν ερωτηθηκα για το τι και πως, ειπα οτι πηγα συστημενος απο φιλο. Εκτος ομως του κακου μασαζ που δεχτηκα δεν επαιξε αλλη υπηρεσια, κοινως πετσετα. Στο τελος ειπα και οτι περιμενα και κατι εξτρα αλλα μου ξεκαθαρισε οτι δεν παιζει καμια αλλη υπηρεσια.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Join my club. Είναι απλά τραγικέςΕπισκεψη πρωτη φορα στο ελιτ. Ζητησα ονομαστικα την Μαρια παρακινουμενος απο τα προηγουμενα σχολια και οταν ερωτηθηκα για το τι και πως, ειπα οτι πηγα συστημενος απο φιλο. Εκτος ομως του κακου μασαζ που δεχτηκα δεν επαιξε αλλη υπηρεσια, κοινως πετσετα. Στο τελος ειπα και οτι περιμενα και κατι εξτρα αλλα μου ξεκαθαρισε οτι δεν παιζει καμια αλλη υπηρεσια.
Kotsarikos(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Υπάρχει καμία πληροφορία για την κυρία;
ΕΜΠΕΙΡΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6975121960
kanesex.com
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Ξέρουμε αλλά δε σου λέμε...Καλημέρα στην παρέα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές, υπάρχει κάποιο μαγαζί με μασάζ κ εκτόνωση στα 40€ κ με μαμήσι στα 70€; Ευχαριστώ
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
διαβαζωντας το thread εδω και καιρο μου εχει δημιουργηθεί η εντυπωση οτι τα αυτα τα μαγαζια στη θεσσαλονικη τουλαχιστον ειναι απλα κοροιδιαΧαωδης η διαφορά, δεν μπορουμε να συγκρινουμε Lada με ferrari, και τα δυο έχουν κινητήρες αλλα......
αν θες πραγματικο μασαζ μπορεις να πας σε πραγματικη επαγγελματια μασερ που κανει μονο μασαζ και οχι αλλες υπηρεσιες και αν θες σεξ πηγαινεις σε κανονικη βιζιτα
δε θελω να πω οτι ειναι απατη αλλα ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο που προσφερουν αυτα τα μαγαζια και αξιζουν τα λεφτα τους...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Για πιο λόγο δεν γαμας 2 φορές πιο φτηνά στα μπουρδελα πχ?Λοιπόν να καταθέσω μια εμπειρία από crystal. Κάποιος είχε αναφέρει οτι παίζει πίπα ή και γαμησι και ετσι πήγα ανεβασμένος. 3 φορές το επισκέφτηκα και τις 3 μόνο μαλαξη. Πήρα Τόκιο, Φαίδρα,Στέλλα. όλες τις ρώτησα να παίζει κάτι παραπάνω με έξτρα χρέωση και μάλιστα επίμονα αλλα ευγενικα και όλες με ακύρωσαν. ΄΄οσοι είχατε παραπάνω υπηρεσίες από κρύσταλ πως τα καταφερατε; Ήσασταν τακτικοί πελάτες; Συμφωνήσατε από πριν; Πήρατε κάποια συγκεκριμένη;
Θα παώ Βανα μηπως εκει είναι πιο ευκολα τα πραγμάτα. Αλλωστε πληρώνουμε δεν είπαμε τζάμπα!
Καλά μασαζ τραγικό, επειδή γνωριζω απο φυσιοθεραπεια. Τι περίμενα αλλωστε;;;
Αυτό δεν το καταλαβαίνω χαίρονται όταν γαμησουν με 50 ή 100 ευρώ σε στριπ και μασάζ όταν δίπλα τα μαγαζιά και η πιάτσα έχει πιο όμορφες με 30 και 20.
Αναποδα χαίρονται όταν σε μπουρδελο η άλλη τους κάνει μασάζ με πολλαπλασια λεφτά.
Ρε ποιος ο λόγος να αγοράσεις πανάκριβα σαμπουάν από μανάβικο και πανάκριβα ντομάτες από μπακάλικο;;; το κάθε μαγαζί έχει την ειδικότητα του, γιατί καυλωνετε να πιαστειτε κορόιδα και πληρώσετε ακριβότερα κάτι σε ένα μαγαζί που επίσημα πουλάει κάτι άλλο;;;
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Πέρασμα από vana spa. Είχα ρωτήσει εδώ γιατί ήμουν ανάμεσα σε Σύλβια και Βερόνικα. Τελικά πέρασα με Βερόνικα. Μέτριο πρώτο μέρος. Κυρίως χαιδεύει. Στο δεύτερο τώρα μένει μόνο με το στριγκ. Πολύ διεκπεραιωτική με καλό τελείωμα. Δε θα ξαναπήγαινα πάντως. Σύνολο 30€ + 20€
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.071
- Πόντοι
- 2.356
Κανε μία περιγραφή τις κοπέλες πού είδες ότι θυμάσαιΚαλημέρα! Πέρασμα από vana spa. Είχα ρωτήσει εδώ γιατί ήμουν ανάμεσα σε Σύλβια και Βερόνικα. Τελικά πέρασα με Βερόνικα. Μέτριο πρώτο μέρος. Κυρίως χαιδεύει. Στο δεύτερο τώρα μένει μόνο με το στριγκ. Πολύ διεκπεραιωτική με καλό τελείωμα. Δε θα ξαναπήγαινα πάντως ξανά. Σύνολο 30€ + 20€
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
μαλλον τις θεωρουν πιο 'καθαρες'?Για πιο λόγο δεν γαμας 2 φορές πιο φτηνά στα μπουρδελα πχ?
Αυτό δεν το καταλαβαίνω χαίρονται όταν γαμησουν με 50 ή 100 ευρώ σε στριπ και μασάζ όταν δίπλα τα μαγαζιά και η πιάτσα έχει πιο όμορφες με 30 και 20.
Αναποδα χαίρονται όταν σε μπουρδελο η άλλη τους κάνει μασάζ με πολλαπλασια λεφτά.
Ρε ποιος ο λόγος να αγοράσεις πανάκριβα σαμπουάν από μανάβικο και πανάκριβα ντομάτες από μπακάλικο;;; το κάθε μαγαζί έχει την ειδικότητα του, γιατί καυλωνετε να πιαστειτε κορόιδα και πληρώσετε ακριβότερα κάτι σε ένα μαγαζί που επίσημα πουλάει κάτι άλλο;;;
ή μπορει να θελει να το δει ο αλλος σαν κατακτηση...οτι καταφερε να κανει sex με τη 'μασερ' που κανονικα δε κανει...
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Κανε μία περιγραφή τις κοπέλες πού είδες ότι θυμάσαι
Βερόνικα, ξανθιά με αρκετά πιασίματα αλλά σφιχτό σώμα. Σύλβια μελαχρινή petit κοπέλα. Νάνσυ ψηλή καστανόξανθη με κανονικό σώμα θα έλεγα. Όμορφη αρκετά η Νάνσυ.Κανε μία περιγραφή τις κοπέλες πού είδες ότι θυμάσαι
Νομίζω η Αλεξία έπεσε σε απόδοση. Εκείνα τα μαγικά που έκανε με βυζια μπούτια buttjob φτυσίματα κλπ μάλλον τα άφησε στο παρελθόν. Μετά από δυό συνεδρίες μάλλον διεκπερωτικές θα αργήσω να κάνω κατάθεση 50άρικου.
Στη προτελευταία μάλιστα φορά δεν έμεινε με το στρινγκ. Τελικά πάμε προς το χειρότερο παίδες. Μάλλον θέλουν λίγο εμπάργκο. Εγώ θα ξεκινήσω εμφανίσεις από Οκτώβρη πάντως. Ακολουθώ το κίνημα των φίλων. Το 50άρικο μου έχει αξία κουφάλες.
Στη προτελευταία μάλιστα φορά δεν έμεινε με το στρινγκ. Τελικά πάμε προς το χειρότερο παίδες. Μάλλον θέλουν λίγο εμπάργκο. Εγώ θα ξεκινήσω εμφανίσεις από Οκτώβρη πάντως. Ακολουθώ το κίνημα των φίλων. Το 50άρικο μου έχει αξία κουφάλες.
Νανσυ ποσο χρονων ειναι περιπου?Βερόνικα, ξανθιά με αρκετά πιασίματα αλλά σφιχτό σώμα. Σύλβια μελαχρινή petit κοπέλα. Νάνσυ ψηλή καστανόξανθη με κανονικό σώμα θα έλεγα. Όμορφη αρκετά η Νάνσυ.
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
30+ την εκοψαΝανσυ ποσο χρονων ειναι περιπου?
Νεαρή τελειόφοιτη φυσιοθεραπείας στο κέντρο€ 50 (Θεσσαλονίκη)
Πολύ εμφανισημη κ γλυκιά Ελληνίδα απόφοιτη φυσιοθεραπειας 22 ετών, προσφέρω υπηρεσίες χειρομαλαξης για πιασίματα, αποκατάσταση μυϊκών πονων, αποθεραπεία, αθλητικά αλλά και χαλαρωτικά προγράμματα από μισή μέχρι κ 2 ωρες. Μη διστάσεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου για να απαλλαγείς από το στρες και την ενταση της καθημερινότητας. Εξυπηρετω περιοχές μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά προτίμηση στον χώρο μου στο κέντρο.6948.......
ξερουμε κατι; στο frelist το βρηκα