Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
που εχει ηδη αποτυχει δυοτρεις φορες . αστο αφου δεν τοχουμε ...  :)

Ric Flair, αυτήν την φορά θα τα καταφέρουμε.

Στο εγγυούμε ! ! !

Υ.Γ. Αρκεί να υπάρχει όρεξη από όλους και από τους παλιούς.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παίδες σκέφτομαι να πάω Μάγγυ στην Εγνατίας.
Πήγε κανείς πρόσφατα να με διαφωτίσει για ροστερ και υπηρεσιες;
Αν ναι, στείλτε μου πμ

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Ric Flair, αυτήν την φορά θα τα καταφέρουμε.

Στο εγγυούμε ! ! !

Υ.Γ. Αρκεί να υπάρχει όρεξη από όλους και από τους παλιούς.

Και να μιλάνε και τα κορίτσια από τα ιδρυματα. Να μας ενημερώνουν. Ετσι κι αλλιώς παρακολουθούνε το σαιτ

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Επέστρεψα απο Αθήνα πριν λίγες μέρες και σας καταθέτω την ιστορία μου!
Έκανα NURU στο Golden Time..
Τελικά είναι ωραία εμπειρία, αλλά έχουμε ακόμα πολύ μέλλον στην χώρα μας για να ζήσουμε αυτά που βλέπουμε στα video.

Σερίφισσα η ξανθιά με κόντό μαλλί Λίζα, που ήταν πολύ ευγενική και θα ην ''τιμήσω'' όταν ξαναπάω Αθήνα.
Είδα 6 κοπέλες, μιας και ήταν Σάββατο, κάποιες έλλειπαν και κάποιες δούλευαν. Διάλεξα διπλό με Ναταλί ξανθό milf και Εύα ελληνίδα 23 χρονών.

Κόστος 180 ευρώ, τα οποία ήταν για μια ώρα και 2 κοπέλες. Μπήκαμε στο ντουζάκι όλοι μαζί και μετά απο τα χαδάκια, χωρίς να σκουπιστούμε ξάπλωσα μπρούμυτα στο στρώμα. Το λάδι φανταστικό και πολύ ζεστό. Αλοιφτήκαμε παντού και άρχισε ο πόλεμος! Τρελά χάδια, δάχτυλιάσματα παντού, βογγητά φουλ και στα ανάσκελα για  :pipa2:

Με το που έφτασα το τέλος με αυτό το τρόπο, μπήκα για ντουζάκι. Με το που μπαίνω, τις βλέπω οτι ντύνονται και φεύγουν απο το δωμάτιο! Εκεί τα πήρα στο κρανίο!!!!
Βλέπω το ρολόι , 32 λεπτά σύνολο! Ήμουν έτοιμος να μην τις δώσω ούτε ένα ευρώ! ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 180 ΟΕΟ?????

Πετσέτα στη μέση και φωνάζω την Λίζα! Λέω: Που είναι τα κρίτσια? Μου τα μασάει.. Λέω περάσαν 32 λεπτά! Μιά ώρα δεν είπαμε?
Αφού ξεροκατάπιε, μου τις έστειλε σούμπιτες! Ξανά ξεντύσιμο και πάλι απο τη αρχή. Η μαλακία ήταν οτι είχαν ξενερώσει οι μαλακισμένες και έκανα ευτυχώς επιτυχημένη προσπάθεια για να σπάσω τον πάγο απο την παρεξήγηση και να περάσω εγώ καλα.
Τελικά να μην τα πολυλογώ (νωρίς το σκέφτηκα), τις  :fuck2: και τις 2 και τις  :pipa2: επίσης!
Πολύ καλή η Ναταλί, ξενερωτάκι η Εύα! Ακόμα μαθαίνει η Εύα..
Ονόματα δεν θυμάμαι πάντως είχε μια σχιστομάτα, μια νταρντάνα χάλια, μια 30 άρα στυλάτη και μια αδιάφορη 25 άρα.

Πάντως είναι η χειρότερη εικόνα όταν πάνε να σε ξεγελάσουν! Είναι ντροπή στις μέρες μας να παίζεις με τα λεφτά του άλλου!

Στο τέλος μου έκοψε και απόδειξη! Άκουσα και κλασσική μουσική στο ασανσέρ και έφυγα.

Αυτά απο μένα και τελευταία θα γράψω και το μικρό μου παράπονο: Πόσο πρέπει να παρακαλέσω να μου δώσετε το μαμημένο τηλέφωνο του Μάκη  antistress?
Ούτε ένας ρε δεν το έστειλε!  :s&m_2:
Δεν ζητάω σύσταση, λέω να δοκιμάσω μόνος μου μήπως και τα καταφέρω, αλλά βοηθήστε και εσείς λίγο!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
επιστροφή λοιπόν μετά απο το weekend ... και με μεγάλη μου έκπληξη αρκετά έως πολλά pm !!!!   :think:

Για να τα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους... όπως είπα και σε προηγούμενο post, με αφορμή σχόλιο συναδέλφου σχετικά με το πως θα έχει πρόσβαση στο αντιστρές κλπ , σχολίασα ότι έφτασε σε μένα η πληροφορία σχετικά με την ομάδα Μελίνα - Ελπίδα ότι κάποιο θέμα υγείας παίζει . Κάτι παρόμοιο είχα ακούσει - κακοπροαίρετα ή μη - και το φθινόπωρο όταν είχε εξαφανιστει - σταματήσει η μελίνα από κωλέττη.
Θεώρησα ότι το να γίνει αναφορά από μέρους μου - δεδομένου ότι γνωρίζω - αλλους περισσότερο , αλλους λιγοτερο ,τους περισσότερους συναδέλφους που είμαστε στον χώρο , ότι είναι άξιο λόγου για να το εχουν υπόψιν τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι κοπέλες ή κάποια από αυτες μπορει να εχει καποιο σοβαρο θεμα με την υγεια της ή να ειναι σπασμενο τηλεφωνο , αλλά σε καθε περιπτωση το θεωρησα σοβαρο .
Από την άλλη , εμφανιστηκε απο το πουθενα καποιος σας Μελίνα , που μπορει να ειναι και η μελινα - και αρχισε να με κατηγορει με τέτοιο μένος σαν να αποκάλυψα καποιο γεγονός ????!!!!
Δλδ τι θέλετε αγαπητές μου Μελίνα κ Ελπίδα να αποδείξετε ? ότι δεν ειστε ελέφαντας ???!!!!
Είμαι στον χώρο σας , εδώ και 18 χρόνια , μέλος στο φόρουμ σχεδόν απο την αρχή της λειτουργίας του , από τις αρχές του 2006 , πιστέψε με γνωρίζω ολά τα μαγαζιά , τα αφεντικά τους , και σχεδόν όλες τις κοπέλες που έχουν περάσει ή εργάζονται ακόμα σ αυτά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι εχώ περάσει σε προσωπικές στιγμές ή  :knockinb: με όλες αυτές και δεν είνα απαραίτητο . Δεν το έχω ανάγκη. Ενημερώνομαι από πολλές πλευρές άλλωστε για το αν αξίζει να χάσω τον πολύτιμο χρόνο μου - και σε καμια περίπτωση τα ευρώ μου - για να ασχοληθώ με καποια που πουλα για λίγα λεπτά το κορμί της και την ψυχή της για λίγα ευρώ.
Τουλάχιστον να το εκτιμάται όμως ... και δεν το κάνετε !!!! μας νομίζετε εύκολα θύματα και μαλάκες ... Δεν ειμαστε ομως ολοι ετσι!!!!
Και σχετικά με το σχόλιο σας αγαπητη μελίνα , οτι είμαι ο τυπος που ήρθε στο αντιστρές και ζήτησε διπλό εσενα και την ελπιδα αλλά δεν δεχτηκατε... λοιπάμαι αλλά χάσατε!!!! Με ενημέρωσε όμως για το σκηνικό αυτο , όπως και οτι δεν σας ζητησε σε διπλο αλλα ή την μελινα ή την ελπιδα, εισπράττωντας αντ' αυτού την αφοπλιστική απάντηση του αφεντικού , ότι και οι 2 σας είστε στην κουζίνα και δεν κανετε κεφι να βγειτε έξω...  :jerking:
Οτι ναναι δλδ... οπως και να χει δικαιωμα σας. αλλα δεν σας φταιει ο υπολοιπος κοσμος.
Ειπατε επίσης , όπως κ σε pm που ελαβα με μεγαλη μου εκπληξη , οτι ο λογος που δεν εμφανιστηκατε σε εμενα !!!! ειναι οτι ηταν γνωστος της μελίνας.
Εσεις δλδ εχετε την πεποίθηση ότι δεν είστε γνωστές σε εμάς ???? έέέέέ???? ή σε καποιος απο εμας ??? Ρε εσείςςςς???? ξυπνήστε !!!! ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι!!! και η κουτσή μαρία ξέρει το ιστορικο σας στον χώρο απο την ρώτη μερα που θεσατε τον εαυτό σας ...επί χρήμασι... δεν έιναι αναγκη να μπουμε σε λεπτομερειες - δεν σας συμφέρει... πιστέψτε με.
Και για να τελειώνουμε ... έχετε τα μάτια ανοιχτά στο θέμα της υγειας και δεν ειναι μονο τα ακαποτα , μαθετε ακομα και μετα απο τα  :pipa2: να ακολουθητε καποια σωστη αγωγη, οχι ψεκαστε , σκουπιστε , τελειωσαμε!!!!!
Ολες οι ξενες που δουλευουν μαζι σας , ακομα και πρωτακια ξερουν πιο βασικα θεματα υγειηνης και τα τηρούν ρε γμτ χωρις κανενα οικονομικο ανταλαγμα , ουτε και πανω στην καβλα τους , λες και εισαστε κοπρόσκυλα που σέρνουν!!!!

Το θέμα για μενα έχει κλεισει .... κοιταξτε να αποδείξετε ότι ολα ειναι ok , και αγοραστε κανενα σοβαρο στοματικο διάλυμα .... βρωματε χυσια απο μακριά. Ουτε μαγκιά ειναι αυτο , ουτε κ εξυπναδα.

Καλη συνέχεια...  :uglystupid:

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
IMG_4069%5B6%5D.jpg

To γλυκό  :fuck1: για να δέσει πρέπει να έχει πολύ  :pipa3: και καλό σιρόπι......

Επίσκεψη στον Βασίλη Κωλέτη, μιλφ Χριστίνα, καλοντυμένη φορεματάκι,κάλτσες με δαντέλα που φαίνεται, εσωτερικά ζαρτιέρες και μπότες.

Το σωστά επιλεγμένο ντύσιμο, απαραίτητο για κάθε γυναικά του μασαζό :fuck1: επαγγέλματος.....

Δεν ξέρω αν είναι θέμα χημείας, αλλά νομίζω ότι κάθε ΜΙΛΦάκιας πρέπει να έχει μια εμπειρία με την Χριστίνα.......

Καλημερα. Θα συμφωνησω με τον φιλο μου. Η Χριστινα ειναι πολυ καλη εμπειρια για τους μιλφακιδες.Χριστινακι σε ολου σου εισαι σουπερ...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επιστροφή λοιπόν μετά απο το weekend ... και με μεγάλη μου έκπληξη αρκετά έως πολλά pm !!!!   :think:

Για να τα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους... όπως είπα και σε προηγούμενο post, με αφορμή σχόλιο συναδέλφου σχετικά με το πως θα έχει πρόσβαση στο αντιστρές κλπ , σχολίασα ότι έφτασε σε μένα η πληροφορία σχετικά με την ομάδα Μελίνα - Ελπίδα ότι κάποιο θέμα υγείας παίζει . Κάτι παρόμοιο είχα ακούσει - κακοπροαίρετα ή μη - και το φθινόπωρο όταν είχε εξαφανιστει - σταματήσει η μελίνα από κωλέττη.
Θεώρησα ότι το να γίνει αναφορά από μέρους μου - δεδομένου ότι γνωρίζω - αλλους περισσότερο , αλλους λιγοτερο ,τους περισσότερους συναδέλφους που είμαστε στον χώρο , ότι είναι άξιο λόγου για να το εχουν υπόψιν τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι κοπέλες ή κάποια από αυτες μπορει να εχει καποιο σοβαρο θεμα με την υγεια της ή να ειναι σπασμενο τηλεφωνο , αλλά σε καθε περιπτωση το θεωρησα σοβαρο .
Από την άλλη , εμφανιστηκε απο το πουθενα καποιος σας Μελίνα , που μπορει να ειναι και η μελινα - και αρχισε να με κατηγορει με τέτοιο μένος σαν να αποκάλυψα καποιο γεγονός ????!!!!
Δλδ τι θέλετε αγαπητές μου Μελίνα κ Ελπίδα να αποδείξετε ? ότι δεν ειστε ελέφαντας ???!!!!
Είμαι στον χώρο σας , εδώ και 18 χρόνια , μέλος στο φόρουμ σχεδόν απο την αρχή της λειτουργίας του , από τις αρχές του 2006 , πιστέψε με γνωρίζω ολά τα μαγαζιά , τα αφεντικά τους , και σχεδόν όλες τις κοπέλες που έχουν περάσει ή εργάζονται ακόμα σ αυτά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι εχώ περάσει σε προσωπικές στιγμές ή  :knockinb: με όλες αυτές και δεν είνα απαραίτητο . Δεν το έχω ανάγκη. Ενημερώνομαι από πολλές πλευρές άλλωστε για το αν αξίζει να χάσω τον πολύτιμο χρόνο μου - και σε καμια περίπτωση τα ευρώ μου - για να ασχοληθώ με καποια που πουλα για λίγα λεπτά το κορμί της και την ψυχή της για λίγα ευρώ.
Τουλάχιστον να το εκτιμάται όμως ... και δεν το κάνετε !!!! μας νομίζετε εύκολα θύματα και μαλάκες ... Δεν ειμαστε ομως ολοι ετσι!!!!
Και σχετικά με το σχόλιο σας αγαπητη μελίνα , οτι είμαι ο τυπος που ήρθε στο αντιστρές και ζήτησε διπλό εσενα και την ελπιδα αλλά δεν δεχτηκατε... λοιπάμαι αλλά χάσατε!!!! Με ενημέρωσε όμως για το σκηνικό αυτο , όπως και οτι δεν σας ζητησε σε διπλο αλλα ή την μελινα ή την ελπιδα, εισπράττωντας αντ' αυτού την αφοπλιστική απάντηση του αφεντικού , ότι και οι 2 σας είστε στην κουζίνα και δεν κανετε κεφι να βγειτε έξω...  :jerking:
Οτι ναναι δλδ... οπως και να χει δικαιωμα σας. αλλα δεν σας φταιει ο υπολοιπος κοσμος.
Ειπατε επίσης , όπως κ σε pm που ελαβα με μεγαλη μου εκπληξη , οτι ο λογος που δεν εμφανιστηκατε σε εμενα !!!! ειναι οτι ηταν γνωστος της μελίνας.
Εσεις δλδ εχετε την πεποίθηση ότι δεν είστε γνωστές σε εμάς ???? έέέέέ???? ή σε καποιος απο εμας ??? Ρε εσείςςςς???? ξυπνήστε !!!! ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι!!! και η κουτσή μαρία ξέρει το ιστορικο σας στον χώρο απο την ρώτη μερα που θεσατε τον εαυτό σας ...επί χρήμασι... δεν έιναι αναγκη να μπουμε σε λεπτομερειες - δεν σας συμφέρει... πιστέψτε με.
Και για να τελειώνουμε ... έχετε τα μάτια ανοιχτά στο θέμα της υγειας και δεν ειναι μονο τα ακαποτα , μαθετε ακομα και μετα απο τα  :pipa2: να ακολουθητε καποια σωστη αγωγη, οχι ψεκαστε , σκουπιστε , τελειωσαμε!!!!!
Ολες οι ξενες που δουλευουν μαζι σας , ακομα και πρωτακια ξερουν πιο βασικα θεματα υγειηνης και τα τηρούν ρε γμτ χωρις κανενα οικονομικο ανταλαγμα , ουτε και πανω στην καβλα τους , λες και εισαστε κοπρόσκυλα που σέρνουν!!!!

Το θέμα για μενα έχει κλεισει .... κοιταξτε να αποδείξετε ότι ολα ειναι ok , και αγοραστε κανενα σοβαρο στοματικο διάλυμα .... βρωματε χυσια απο μακριά. Ουτε μαγκιά ειναι αυτο , ουτε κ εξυπναδα.

νομιζω πως δωθηκαν οι απαντησεις που περιμεναμε. φιλε, εισαι ωραιος. και με κανεις να αναθεωρησω πολλα πραγματα. σε ευχαριστω.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
καταρχην να ζητησω συγνωμη για τα greeklish του περασμενου μου ποστ. Ρε μαγκες αν δεν βαζουμε τισ κριτικεσ μας καπως πιο συγκεντρομενα
η τελος παντων πιο μεθοδικα το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος "νεος" θελησει πληροφορηση , η θα πρεπει να διαβασει 1300.. σελιδες για να αποκτησει μια αποψη , και αν δεν εχει τονχρονο να τοκανει τοτε απλα θα κανει το σταυρο του και θα ορμισει στην τυχη.
Ο admin αν οχι οι παλαιοτεροι πρεπεινα αποφασισουν, αν οι χρηστες θελουν να ειναι ενημερωμενοι σε ενα  site user friendly η απλα χυμα στο κυμα ,με αυτο τον τροπο και το ιδιο το site μονο κερδισμενο θα βγει , γιατι οσο πιο ευχαριστιμενοι οι χρηστες του , τοσο η επισκεψημοτητα θα γινει μεγαλητερη. Τελικα τι θελουμε ενημερωση η χυμα χαβαλε?.. :huh:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
.. Τελικα τι θελουμε ενημερωση η χυμα χαβαλε?.. :huh:

Καλημέρα σε όλους.

Μάλλον και τα δύο θέλουμε.

Προτείνω να ανοίξουμε forum ανά μαγαζί ένας, ένας, σύμφωνα με τις επισκέψεις που κάνουμε, στα οποία θα θέλαμε να συμμετέχουν και να ενημερώνουν και οι ιδιοκτήτες και ιδιαίτερα οι κοπέλες, που έτσι και αλλιώς παρακαολουθούν αυτό το forum.

Y.Γ. Πριν κάνω εγώ κίνηση να ανοίξω φόρουμ για κάποιο ή κάποια μαγαζιά θα ήθελά την γνώμη των παλαιότερων και πιο έμπειρων εδω μεσά και ιδιαίτερα του Αρχηγού. Θα μας βοηθούσε, εμάς του νεότερους, να μην κάνουμε και άλλο λάθος.

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Επέστρεψα απο Αθήνα πριν λίγες μέρες και σας καταθέτω την ιστορία μου!
Έκανα NURU στο Golden Time..
Τελικά είναι ωραία εμπειρία, αλλά έχουμε ακόμα πολύ μέλλον στην χώρα μας για να ζήσουμε αυτά που βλέπουμε στα video.

Σερίφισσα η ξανθιά με κόντό μαλλί Λίζα, που ήταν πολύ ευγενική και θα ην ''τιμήσω'' όταν ξαναπάω Αθήνα.
Είδα 6 κοπέλες, μιας και ήταν Σάββατο, κάποιες έλλειπαν και κάποιες δούλευαν. Διάλεξα διπλό με Ναταλί ξανθό milf και Εύα ελληνίδα 23 χρονών.

Κόστος 180 ευρώ, τα οποία ήταν για μια ώρα και 2 κοπέλες. Μπήκαμε στο ντουζάκι όλοι μαζί και μετά απο τα χαδάκια, χωρίς να σκουπιστούμε ξάπλωσα μπρούμυτα στο στρώμα. Το λάδι φανταστικό και πολύ ζεστό. Αλοιφτήκαμε παντού και άρχισε ο πόλεμος! Τρελά χάδια, δάχτυλιάσματα παντού, βογγητά φουλ και στα ανάσκελα για  :pipa2:

Με το που έφτασα το τέλος με αυτό το τρόπο, μπήκα για ντουζάκι. Με το που μπαίνω, τις βλέπω οτι ντύνονται και φεύγουν απο το δωμάτιο! Εκεί τα πήρα στο κρανίο!!!!
Βλέπω το ρολόι , 32 λεπτά σύνολο! Ήμουν έτοιμος να μην τις δώσω ούτε ένα ευρώ! ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 180 ΟΕΟ?????

Πετσέτα στη μέση και φωνάζω την Λίζα! Λέω: Που είναι τα κρίτσια? Μου τα μασάει.. Λέω περάσαν 32 λεπτά! Μιά ώρα δεν είπαμε?
Αφού ξεροκατάπιε, μου τις έστειλε σούμπιτες! Ξανά ξεντύσιμο και πάλι απο τη αρχή. Η μαλακία ήταν οτι είχαν ξενερώσει οι μαλακισμένες και έκανα ευτυχώς επιτυχημένη προσπάθεια για να σπάσω τον πάγο απο την παρεξήγηση και να περάσω εγώ καλα.
Τελικά να μην τα πολυλογώ (νωρίς το σκέφτηκα), τις  :fuck2: και τις 2 και τις  :pipa2: επίσης!
Πολύ καλή η Ναταλί, ξενερωτάκι η Εύα! Ακόμα μαθαίνει η Εύα..
Ονόματα δεν θυμάμαι πάντως είχε μια σχιστομάτα, μια νταρντάνα χάλια, μια 30 άρα στυλάτη και μια αδιάφορη 25 άρα.

Πάντως είναι η χειρότερη εικόνα όταν πάνε να σε ξεγελάσουν! Είναι ντροπή στις μέρες μας να παίζεις με τα λεφτά του άλλου!

Στο τέλος μου έκοψε και απόδειξη! Άκουσα και κλασσική μουσική στο ασανσέρ και έφυγα.

Αυτά απο μένα και τελευταία θα γράψω και το μικρό μου παράπονο: Πόσο πρέπει να παρακαλέσω να μου δώσετε το μαμημένο τηλέφωνο του Μάκη  antistress?
Ούτε ένας ρε δεν το έστειλε!  :s&m_2:
Δεν ζητάω σύσταση, λέω να δοκιμάσω μόνος μου μήπως και τα καταφέρω, αλλά βοηθήστε και εσείς λίγο!
αδελφε , ποσταρεις την αποδειξη ? (αφου κρυψεις οτι δεν πρεπει να φανει σε κοινη θεα). Ειμαι πολύ περιεργος τι γραφει !!!!!!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
αδελφε , ποσταρεις την αποδειξη ? (αφου κρυψεις οτι δεν πρεπει να φανει σε κοινη θεα). Ειμαι πολύ περιεργος τι γραφει !!!!!!!!!

Robyman82, περιμένω και εγώ με αγωνία την απόδειξη των 180 Euro  :2funny: :2funny:, τι Φ.Π.Α. έχει? 23%?

Σε παρακαλώ πόσταρε την.

Υ.Γ. Όταν θέλουμε κάτι Robyman82 στέλνουμε p.m.

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1

Καλη συνέχεια...  :uglystupid:
εεεετσι , σωστααααα......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης

Σωστός παίχτη μου, πέστα, γιατί τα κοριτσάκια μας την εχουν δει κάπως!!! Όχι μόνο τα συγκεκριμένα, αλλά όλα τα ελληνάκια στο χώρο. Να μάθουν τι θα πει σεβασμός στην υγεία μας και στην υγεία τους. Να το ξαναπώ: Προέχει κάθε πληροφορία για κοπέλες ύποπτες για ασθένεια, ακόμα και ...γρίπη και ζαμάν φου η πελατεία τους. Λίγες προσέχουν το στόμα τους, ενώ οι ξένες, εκτός τις αλβανίδες, είναι πολύ πιο καθαρές. 

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ντροπή σας!!!

Πέσατε όλοι μαζί και κατηγορείτε τα αθώα και απονήρευτα πλασματάκια των μαγαζιών.
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε λίγο παραπάνω σεβασμό και κατανόηση γιατί την ίδια ώρα που εμείς καθόμαστε και κάνουμε χαβαλέ αυτές κυριολεκτικά ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

:) :)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Robyman82, περιμένω και εγώ με αγωνία την απόδειξη των 180 Euro  :2funny: :2funny:, τι Φ.Π.Α. έχει? 23%?

Σε παρακαλώ πόσταρε την.

Υ.Γ. Όταν θέλουμε κάτι Robyman82 στέλνουμε p.m.
Την απόδειξη την ζήτησα όχι για να την υποβάλλω φυσικά, αλλά για ενθύμιο και καλά.. Η μαλακία είναι οτι ενώ την έβλεπα να την συμπληρώνει, δεν την είδα καθόλου μετά και όταν την αναζήτησα μετα απο λίγες ώρες για να δω τί τελικά γράφει, η απόδειξη δεν υπήρχε πουθενά! Έφαγα τον κόσμο, αλλά μάταια!
Ξενέρωσα πολύ... Sorry!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
Επίσκεψη σε βασίλη Κωλέτη και δοκιμή με ένα ωραίο κορμί τη νόρα. Ωραία μυρωδατη με πολυ κέφι διάθεση και υπομονή. Καθόλου άσχημη εμπειρία και νομίζω διαφωνώ με το φίλο που τη βρήκε επαγγελματική συνεύρεση.
Συνέχεια με το στάνταρ απο Μαριάννα την Έλενα τη καυλομίλφ που κάνει τη διάφορα για μένα στη πόλη. Αδειος όπως ήμουν απ´το πιπινάκι την ευχαριστηθηκα γιατι συνήθως με καθαρίζει γρήγορα. Σπαρταρούσε στο τέλος σα δεκαοκτάρα. Μπράβο ρε Έλενα συγχαρητήρια να είσαι καλά να μας χαλαρώνεις.
Αποχωρώ για τη πρωτεύουσα όπου και θα κάνω ρεπορτάζ και έρευνα αγοράς. θα σας κρατώ ενήμερους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom