Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
751
Πόντοι
4.535
Τις καλημερες μου σε ολους.....ξερει κανεις κατι για τις εξης αγγελιες??

η

αν  καποιος ξερει η εχει info ας πει κατι μην δινουμε τζαμπατα τα 50αρικα....ευχαριστω

Το δεύτερο είναι καθαρά ότι λέει... Θεραπευτικό μασάζ.

Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
και το πρωτο ραντεβου στα τυφλα

50 μασαζ και μετα βαλε συν το ενα συν το αλλο

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Γειά σου ρε Παναγιώτη χατζηστεφάνου άρχοντα. Τζεντελμαν! Ζαμπούνη!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας..........

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ........

Αν κάποις έχει περισσότερες και συγκεκριμένες πληροφορίες για το θέμα υγείας που πρέκυψε, συμφώνω με humax, καλό θα είναι να το αναφέρει στο forum ! ! !

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Τις καλημερες μου σε ολους.....ξερει κανεις κατι για τις εξης αγγελιες??

η

αν  καποιος ξερει η εχει info ας πει κατι μην δινουμε τζαμπατα τα 50αρικα....ευχαριστω
Η πρώτη αγγελία είναι η Ρένα, εκ Βουλγαρίας ορμώμενη 50άρα με μικρό :boobies: ,καλό μασαζ και καλό :pipa2: κάνει και :knockinb: ,όλα αυτά με 50ευρώ!Περιοχή Δελφών με Μπότσαρη αν δεν κάνω λάθος!Αυτά!!!

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλσς θα τεκαρω το δευτερο γιατι με ψηνει για κατ οικον μασαζ να δουμε και τι παιζει με αυτα τα σεναρια....καλη εβδομαδα σε ολους

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Καλημέρα σας.

Εγώ πιστευω πάντως για το θέμα που προέκυψε ότι κάποιο σκηνικό θα έγινε με τις κοπέλλες και με τον συνάδελφο.
Δεν είναι κλώνος το προφίλ της κοπέλλας γιατι περιγράφει καποια συγκεκριμένη φάση. Εξάλλου ο συνάδελφος εξαφανίστηκε και δεν βγήκε κάν να διαψέυσει τα λεγόμενα της. Απλά τις κατηγορεί ισως για εκδίκηση

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ας το ληξουμε εδω το θεμα γιατι αντι να ξεκαθαριζουν τα πραγματα μπερδευονται πιο πολυ κι αυτο γιατι δεν ξερουμε τι ρολο βαραει ο καθενας που τα γραφει,
ας περιοριστουμε συναδελφοι στις κριτικες...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Αν θέλεις οταν λάβεις απάντηση ενημέρωσε μας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ας το ληξουμε εδω το θεμα γιατι αντι να ξεκαθαριζουν τα πραγματα μπερδευονται πιο πολυ κι αυτο γιατι δεν ξερουμε τι ρολο βαραει ο καθενας που τα γραφει,
ας περιοριστουμε συναδελφοι στις κριτικες...

Εγώ θα πρότεινα να μην περιοριστούμε στις κριτικές, αλλά να λήξει το συγκεκριμένο θέμα ως κουβέντα τώρα, μεχρι νεοτέρας πληροφορίας από τον ίδιο ή άλλο φίλο που ξερει κάτι σχετικό για τις κοπέλες. Καλές οι κριτικές αλλά η υγεία μας πάνω απ' όλα κύριοι! Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε κάτι που παρατηρησε ή άκουσε κάποιος από μας για να το ψάξουμε. Να ξέρετε πάντως όλοι ότι θα πρέπει να έχουμε τις αισθήσεις μας ανοιχτές. Τα μάτια, η μύτη και η αφή είναι απαραίτητα όταν "ξαπλώνουμε" με κάποια που δεν είναι η κοπέλα μας. Ενημερωτικά θα πω ότι κάποτε αντιλήφθηκα κονδυλώματα με την αφή εσωτερικά και δεν πήγα με κοπέλα. Αυτά και μη σταματάτε να ενημερώνετε για ότι πέφτει στην αντίληψή σας, έστω και με επιφύλαξη. Λίγο με νοιάζει αν χαλάσει η πελατία κάποιας κοπέλας. Αν αντιληφθώ κάτι οφείλω (κατά τη γνώμη μου) να προστατευθώ και να ενημερώσω κι άλλους. Αν οι πληροφορίες είναι κακοπροαίρετες αυτό ας το κρίνουμε ο καθένας μόνος του.       

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
τις εστειλα χθες μαιλ......ακομα περιμενω.....φοβαμαι καμια λουγκρα θα ναι....
Γυναίκα είναι γύρω στα 26-27,λίγο γεματούλα με πεσμένα  :tits: ,την είχα πάρει στο αμάξι για :pipa2: πριν 6-8 μήνες περίπου...πολύ καλή!!!Μασάζ δεν ξέρω πως κάνει...α και το κόστος για  :pipa2: ήταν στα35!!    

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η πρώτη αγγελία είναι η Ρένα, εκ Βουλγαρίας ορμώμενη 50άρα με μικρό :boobies: ,καλό μασαζ και καλό :pipa2: κάνει και :knockinb: ,όλα αυτά με 50ευρώ!Περιοχή Δελφών με Μπότσαρη αν δεν κάνω λάθος!Αυτά!!!

Για την 50άρα Βουλγάρα Ρένα, έχεις κανείς εμπειρία, από εμφάνιση τι λέει, πως είναι? Κρατιέται?
Αξίζει ή μπάζο?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Δεν είναι κάποιο υπερθέαμα αλλα 50€ είναι και βγάζεις και λίγο το μπρουτάλ αγόρι που πάντα έκρυβες και όλα πανε καλα. Μην με εμπιστεύεσται και πολυ τα βρωμομουνα´ είναι η αδυναμία μου. Unterground φάσεις και αλλα μυστήρια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπήκα και διάβασα λίγο τα προηγούμενα, δέκα και κάτι σελίδες. Σκέτη απογοήτευση, τα ίδια σκατά πάντα ανακυκλώνονται. Πραγματικά χαίρομαι που δεν συμμετέχω πια ενεργά στο φόρουμ.Το μόνο άσχημο είναι πως χαθήκαμε με κάποιους πραγματικούς φίλους από δω μέσα. Αυτά και να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα παίχτες.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Δεν είναι κάποιο υπερθέαμα αλλα 50€ είναι και βγάζεις και λίγο το μπρουτάλ αγόρι που πάντα έκρυβες και όλα πανε καλα. Μην με εμπιστεύεσται και πολυ τα βρωμομουνα´ είναι η αδυναμία μου. Unterground φάσεις και αλλα μυστήρια.
Thanks  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom