You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι ρε φίλε ,εν μέρη συμφωνώ μαζί σου αλλά από την άλλη ,εαν εκεί που πας να περάσεις μια ευχάριστη ώρα ,σε τρώει το άγχος και η αγωνία ,μήπως δεν αξίζει και τόσο.Για μένα αποκλειστική ευθύνη για την υγεία όλων μας την έχουν τα μαγαζιά και οι κοπέλες.Από την στιγμή που εμείς πληρώνουμε,έχουν καθήκον να διαφυλάξουν και την υγεία μας.Δυστυχώς όμως μερικοί παθιάζονται τόσο πολύ με το χρήμα ,είτε είναι αρσενικού είτε θυληκού γένους και φτάνουν στο σημειο ενώ έχουν κάποιο νόσημα,να μην αποσύρονται για να μην χάσουν το μεροκάματο που φτάνει μέχρι και τα 300 ευρώ.Εγώ θα πρότεινα να μην περιοριστούμε στις κριτικές, αλλά να λήξει το συγκεκριμένο θέμα ως κουβέντα τώρα, μεχρι νεοτέρας πληροφορίας από τον ίδιο ή άλλο φίλο που ξερει κάτι σχετικό για τις κοπέλες. Καλές οι κριτικές αλλά η υγεία μας πάνω απ' όλα κύριοι! Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε κάτι που παρατηρησε ή άκουσε κάποιος από μας για να το ψάξουμε. Να ξέρετε πάντως όλοι ότι θα πρέπει να έχουμε τις αισθήσεις μας ανοιχτές. Τα μάτια, η μύτη και η αφή είναι απαραίτητα όταν "ξαπλώνουμε" με κάποια που δεν είναι η κοπέλα μας. Ενημερωτικά θα πω ότι κάποτε αντιλήφθηκα κονδυλώματα με την αφή εσωτερικά και δεν πήγα με κοπέλα. Αυτά και μη σταματάτε να ενημερώνετε για ότι πέφτει στην αντίληψή σας, έστω και με επιφύλαξη. Λίγο με νοιάζει αν χαλάσει η πελατία κάποιας κοπέλας. Αν αντιληφθώ κάτι οφείλω (κατά τη γνώμη μου) να προστατευθώ και να ενημερώσω κι άλλους. Αν οι πληροφορίες είναι κακοπροαίρετες αυτό ας το κρίνουμε ο καθένας μόνος του.
Και σε περίπτωση που πήγες σε μαγαζί και αντιλήφθηκες ότι η κοπέλα είχε κάτι καθήκον σου δεν είναι να ενημερώσεις μόνο εδώ αλλά και το αφεντικό της .Σε μια τέτοια περίπτωση ακόμα και σούτια να την έδινες την κοπέλα (αν και είμαι εντελώς αντίθετος στο να χτυπάς γυναίκα)θεωρώ ότι θα ήσουν δικαιολογημένος.Σχεδόν όλοι μας έχουμε είτε γυναίκες είτε κοπέλες.Ε δεν φταίνε σε τίποτε να κολλήσουν κάτι.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
ante na arxisoyme na bazoume kritikes ekei poy prepei na boun sth thesh toys kai oxi xyma sto forum.. H enhmerosh prepei na einai eykolh.
μονο ελληνικα
μονο ελληνικα
ante na arxisoyme na bazoume kritikes ekei poy prepei na boun sth thesh toys kai oxi xyma sto forum.. H enhmerosh prepei na einai eykolh.
ωραια . ας αρχισουμε με το να γραφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ευχαριστω .
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Τελικα μαλλον δικαιο εχει ο House of Fun........... :-
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
για να αλλαξει λιγο το κλιμα...
επισκεψη σε μαγαζι βουλγαρη...επιλογη η βικυ...
λοιπον...κουκλιτσα, οχι ελληνιδα. τελειο σωμα, πολυ καλο μασαζ, ασταματητη
εναλλαγη στασεων στο
γενικα πολυ καλη περιποιηση και
το θεμα που με χαλουσε ειναι τα γελακια της σε ασχετες φασεις, που με ξενερωνανε τελειως...καποιος αλλος θα πει πως δεν τον πειραζει. για εμενα, ομως, που ειμαι ατομο ψυχολογιας, δεν ηταν και το καλυτερο μου...
επισης, χαρηκα που ειδα μια φιλη απο τα παλια, την λιανα. υπεροχη οπως παντα. συστηνεται.
περα απο οσα εχουν ακουστει, θα εκτιμουσα γνωμες για την μελινα στο συγκεκριμενο μαγαζι. ομορφουλα, αλλα απο προγραμμα τι λεει?
ας ακουσω καποιες γνωμες παλι, μετα τα τελευταια γεγονοτα...
επισκεψη σε μαγαζι βουλγαρη...επιλογη η βικυ...
λοιπον...κουκλιτσα, οχι ελληνιδα. τελειο σωμα, πολυ καλο μασαζ, ασταματητη
εναλλαγη στασεων στο
γενικα πολυ καλη περιποιηση και
το θεμα που με χαλουσε ειναι τα γελακια της σε ασχετες φασεις, που με ξενερωνανε τελειως...καποιος αλλος θα πει πως δεν τον πειραζει. για εμενα, ομως, που ειμαι ατομο ψυχολογιας, δεν ηταν και το καλυτερο μου...
επισης, χαρηκα που ειδα μια φιλη απο τα παλια, την λιανα. υπεροχη οπως παντα. συστηνεται.
περα απο οσα εχουν ακουστει, θα εκτιμουσα γνωμες για την μελινα στο συγκεκριμενο μαγαζι. ομορφουλα, αλλα απο προγραμμα τι λεει?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
και εμεις θα εκτιμησουμε να γραφεις ελληνικα!
για να αλλαξει λιγο το κλιμα...
H Μελίνα είναι μεγάλο Αστέρι, και άμα γεννηθείς αστέρι.....
Το βασικό της προσόν, πέρα από την ομορφιά της, το χαμόγελο στα χείλη τα νιάτα και το άψογο ντύσιμο της , είναι το dna της. Όταν της το είπα, θυμάμε, "παραξενέυτικε".
Είναι η γυναικάρα, που έχει στo dna της, το καλό σεξ.
Τιμάει την δουλεία της και αυτό είναι προς τιμήν της.
Φιλάκια Μελίνα, που έχω μήνες να σε δω, ελπίζω να το καταφέρω σύντομα .
Την Ρένα την Βουλγάρα πάντως AB66, την κάναν πλούσια αυτές της μέρες.......Α ρε μιλφάκια αλκινε......
μονο ελληνικα
Νομίζω είναι μια σωστή πρόταση ! ! !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Τι θα λέγατε να ανοίγαμε χωριστά forum για κάθε μασαζο μαγαζί?
Ένα για το καθένα.
Π.χ.
Forum Αντιστρες- Μάκης
Forum Εβίτα
Forum βασίλης smile
κ.τ.λ.
που εισαι μωρη λινατσα εσυ?Αυτό είναι μια πραγματικά καλή πρόταση...
βρηκαμε κατι στα γουστα μου?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 751
- Πόντοι
- 4.535
που εισαι μωρη λινατσα εσυ?
βρηκαμε κατι στα γουστα μου?
Εννοείται... απλά δεν στο λέω γιατί είπες ότι ξέκοψες με τις κακές παρέες!
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 411
- Πόντοι
- 36
Kαλησπέρα AB66
Ποιές άλλες ήταν στον Βασίλη Κωλλέτη? Δώσε περιγραφή.
Δεν συγκρατησα καθόλου ονοματα. Ειχα ρωτησει εδω και μου προτεινατε τη Νόρα οπότε δεν εδωσα σημασία στα ονόματα. Βεβαια ηταν η πιο ομορφη εκεί μεσα με το πιο ωραιο σωμα.
Ηταν και μια αλλη με μαυρα μακρια μαλλιά
Λόγω ηλικίας ξεχναω
μα εγω για μασαζακι μιλησαΕννοείται... απλά δεν στο λέω γιατί είπες ότι ξέκοψες με τις κακές παρέες!
Αυτό είναι μια πραγματικά καλή πρόταση...
που εχει ηδη αποτυχει δυοτρεις φορες . αστο αφου δεν τοχουμε ...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 751
- Πόντοι
- 4.535
που εχει ηδη αποτυχει δυοτρεις φορες . αστο αφου δεν τοχουμε ...
Μα οι χαμουτζήδες είναι καλύτεροι ημών? Καλά να μου πεις εκεί πας, περνάς μίνι συνέντευξη και όλα οκ μετά...
μα εγω για μασαζακι μιλησα
Μα και εγώ φίλτατε... από βδομάδα να δούμε πότε θα το κανονίσουμε!