Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
H Μελίνα είναι μεγάλο Αστέρι, και άμα γεννηθείς αστέρι.....
Το βασικό της προσόν, πέρα από την ομορφιά της, το χαμόγελο στα χείλη τα νιάτα και το άψογο ντύσιμο της , είναι το dna της. Όταν της το είπα, θυμάμε, "παραξενέυτικε".
Είναι η γυναικάρα, που έχει στo dna της, το καλό σεξ.
Τιμάει την δουλεία της και αυτό είναι προς τιμήν της.

Φιλάκια Μελίνα, που έχω μήνες να σε δω, ελπίζω να το καταφέρω σύντομα :cool2:.

εγω παντως λιγο σνομπ την εκοψα...

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
36
Πόντοι
0
μπορει καποιος να με συστησει στο μαγαζι της βουλγαρη, η σε καποιο αλλο?ευχαριστω

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
... Αποχωρώ για τη πρωτεύουσα όπου και θα κάνω ρεπορτάζ και έρευνα αγοράς. θα σας κρατώ ενήμερους.

Kαλημέρα σε όλους.

Καλό ταξίδι dbaba, περιμένουμε ενημέρωση  :kissass2:.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
εγω παντως λιγο σνομπ την εκοψα...

Πράγματι, την πρώτη φορά που την συνάντησα, μου φάνηκε πολύ "ψηλομήτα" και δεν την προτίμησα. Όταν την προτίμησα, κατάλαβα ότι εκτός από ΜΟΥΝΑΡΑ & εργατική κοπέλα, είναι και πολύ ευγενικό και καλό παιδί.
Με ευχαρίστησε που την επέλεξα. Δεν μου είχε ή έχει ξανασυμβεί.

Γεία σου, Μελινάκι.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Την απόδειξη την ζήτησα όχι για να την υποβάλλω φυσικά, αλλά για ενθύμιο και καλά.. Η μαλακία είναι οτι ενώ την έβλεπα να την συμπληρώνει, δεν την είδα καθόλου μετά και όταν την αναζήτησα μετα απο λίγες ώρες για να δω τί τελικά γράφει, η απόδειξη δεν υπήρχε πουθενά! Έφαγα τον κόσμο, αλλά μάταια!
Ξενέρωσα πολύ... Sorry!
Ασε  τις μαλακίες και βρες οπωσδήποτε την απόδειξη γιατί δεν ξέρεις ποιός-α μπορεί να τη βρει σε καμιά τσέπη ή στη γωνία της βαλίτσας......
είναι ώρες για πειστήρια;

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Ασε  τις μαλακίες και βρες οπωσδήποτε την απόδειξη γιατί δεν ξέρεις ποιός-α μπορεί να τη βρει σε καμιά τσέπη ή στη γωνία της βαλίτσας......
είναι ώρες για πειστήρια;
H μαλακία είναι οτι δεν πρόλαβα να διαβάσω καν τι λέει η απόδειξη για να προετοιμάσω καμιά δικαιολογία..
ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ λέμε! Θα φάω και την παπάρα μου φαίνεται, αν πεσει σε λάθος χέρια!  :s&m_3:

karamelas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
kainourgios paidia!!!!!!! akouga gia marianna perasa xtes alla poly nekra re paidi mou...xerei kanis na enhmerwsei?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
τι εννοεις πολυ νεκρα ρε καμπόι

ακριβως!!! τι εννοεις νεκρα????

καμια κοπελα? κανεις να ανοιξει? τι?

By the way, καμια κριτικη καινουργια για μελινα? ευχαριστω πολυ.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
735
Πόντοι
96
σημερα ειναι ανοιχτο κανενα ιδρυμα? η ακολουθουν το ωραριο?

xronhs18gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
75
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, επειδη λείπω πολύ καιρό από Θεσ/νικη, θέλω να μου στείλετε κανενα pm με κανένα καλό μασατζίδικο στη Θεσ/νικη. Το μαγαζί ποθ ήταν στην Όλγας δίπλα από ένα ξενοδωχείο έκλεισε???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
αντε κ σου στειλαμε τηλεφωνα

αν δε σε ξερουν δε προκειται να κανεις τπτ

οσο για την ολγας που λες ειναι ανοιχτο

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ολο μαλακίες εδώ μέσα!!
Αφού το 95% των μαγαζιών που αναφέροντε εδώ μέσα έχουν τηλέφωνα σε αγγελίες γιατί καποιοι προσπαθούν να δείξουν ότι οι γνώσεις που έχουν σχετικά με το θέμα είναι απόρρητες ??

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Ολο μαλακίες εδώ μέσα!!
Αφού το 95% των μαγαζιών που αναφέροντε εδώ μέσα έχουν τηλέφωνα σε αγγελίες γιατί καποιοι προσπαθούν να δείξουν ότι οι γνώσεις που έχουν σχετικά με το θέμα είναι απόρρητες ??
Καλά λές φίλε! αλλά το 95% πώς το έβγαλες?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει με πμ για το μαγαζί της Μάγγυ Εγνατίας 134-138 εκεί ανάμεσα ;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει με πμ για το μαγαζί της Μάγγυ Εγνατίας 134-138 εκεί ανάμεσα ;
Είναι 136 στον 3ο. Έχει μετα τις 14:00 5 κορίτσια. Η Σιλβί είναι καλό μωρό αλλά φθάνουν όλες μέχρι :pipa2: και το κόστος γι αυτό είναι 70.  Κάνουν καλό μασάζ με 50. Στην τελευταία μου επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί της είπα οτι είναι ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και γι΄αυτό έχει πέσει και η κίνηση νομίζω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom