Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
2ον)
κ εσυ καλα θα κανεις να μιλας στον ΕΝΙΚΟ

πιστευε τις κοπελες κ αν καμμια μερα βγεις απο κει μεσα στρατηγος να σε δω

ασε μας εμας να πιστευουμε οτι θελουμε, εγω παντως εχω προβληματιστει

ασε που ο Χαραλαμπος ειναι κλωνος καποιου μαλακα εδω μεσα κ οχι η ιδια η μελινα

Αγαπητέ humax και εγώ έχω προβληματιστεί , από που κατάλαβες ότι "ο Χαραλαμπος ειναι κλωνος καποιου μαλακα εδω μεσα "?
Είσαι σίγουρος?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
χωρις λογια η ολη φαση. κομμενα ολα ρε πουστη μου, παντου σκατα ειναι.

αν δεν ξεκαθαρισει το θεμα, ας λαβουμε μετρα. και ολοι καταλαβαινουν τι εννοω...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
3ον)
ΕΔΩ ΜΕΛΙΝΑ!
ΦΙΛΕ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ .....

xarlampisos, ισχυρίζεσαι ότι είσαι η Μελίνα, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εύκολο να σε πιτέψουμε. Θα μπορούσα να σε ρωτήσω με p.m. κάτι για να μου αποδείξει η απάντηση σου ότι είσαι η Μελίνα?

Σε κάθε περίπτωση ότι βγαίνεις να μιλήσεις δημόσια, αν είσαι η Μελίνα, κοπέλα μου σε τιμά. Συγχαρητήρια! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
χωρις λογια η ολη φαση. κομμενα ολα ρε πουστη μου, παντου σκατα ειναι.

αν δεν ξεκαθαρισει το θεμα, ας λαβουμε μετρα. και ολοι καταλαβαινουν τι εννοω...

Να λάβουμε μέτρα dimitrisl , αν είναι ένα παραμύθι το θέμα, όπως φαίνεται?

Έχει πάει κανένας Τετάρτη-Πέμπτη- Παρασκευή Αντιστρές? Ήταν η Ελπίδα και η Μελίνα εκεί- δούλευαν?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

απο την μια εχουμε ενα ποστ απο νικ που μπορει να ειναι η μελινα μπορει και οχι , ενω απο την αλλη εχουμε ποστ που εγινε απο τον γνωστο και μη εξαιρετεο mr bean . τα συμπερασματα δικα μας .

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οποια και αν ειναι η αληθεια στην αγορα του πληρωμενου ερωτα πρεπει να ειμαστε παντα προσεκτικοι

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Να λάβουμε μέτρα dimitrisl , αν είναι ένα παραμύθι το θέμα, όπως φαίνεται?

Έχει πάει κανένας Τετάρτη-Πέμπτη- Παρασκευή Αντιστρές? Ήταν η Ελπίδα και η Μελίνα εκεί- δούλευαν?

παραμυθι απο ποια πλευρα???συμφωνω με rick. οταν εννοω μετρα, εννοω μετρα προς ολες τις μεριες, και προς τα μελη του φορουμ και προς τα μαγαζια και τις κοπελες...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
απο την μια εχουμε ενα ποστ απο νικ που μπορει να ειναι η μελινα μπορει και οχι , ενω απο την αλλη εχουμε ποστ που εγινε απο τον γνωστο και μη εξαιρετεο mr bean . τα συμπερασματα δικα μας .

Καλημέρα Ric Flair

Σωστή παρατήρηση, αλλά δεν θα πρέπει και ο αγαπητός mr bean  να επιβεβαιώσει ή να απορίψει ως ψέμα το περιστατικό που αναφέρει το άγνωστο nick?

Y.Γ. Σε κάθε περίπτωση τιμά την Ελπίδα, την Μελίνα ή οποιαδήποτε άλλη κοπέλα αν βγαίνει και μιλά σε ότι δικάιως ή αδίλκως της αποδίδουν.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
παραμυθι απο ποια πλευρα???συμφωνω με rick. οταν εννοω μετρα, εννοω μετρα προς ολες τις μεριες, και προς τα μελη του φορουμ και προς τα μαγαζια και τις κοπελες...

Δηλαδή ρε dimitrisl , τι μέτρα προτείνεις?
Να κόψουμε το άθλημα γενικά?
Να κόψουμε οποιαδήοτε κοπέλα βγαίνει και ανααφέρει ότι έχει πρόβλημα οποιοσδήποτε από εμάς?

Και τα δύο τα θεωρώ ακραία.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δηλαδή ρε dimitrisl , τι μέτρα προτείνεις?
Να κόψουμε το άθλημα γενικά?
Να κόψουμε οποιαδήοτε κοπέλα βγαίνει και ανααφέρει ότι έχει πρόβλημα οποιοσδήποτε από εμάς?

Και τα δύο τα θεωρώ ακραία.

τιποτα ακραιο, οχι κοψιμο, ισως αποχη για λιγο.

οσον αφορα το φορουμ, ολοι οι ιδιοκτητες παρακολουθουν οσα λεγονται, και σιγουρα προσπαθουν να επηρεασουν, ασχετα ποιος εχει δικιο και ποιος οχι...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
... ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νασαι καλα , ευθυμησαμε μεσημεριατικα .

δυο πραματα . παντα σκουφακι οταν  :zfuck: , δεν ειναι δεδομενο για ολους . και δεν θα μαθουμε σχεδον ποτε ποιες το δεχονται .

καλο ειναι φορουμ , αλλα το κατιδιαν ειναι καλυτερο . εκει μπορεις να πεις πραματα που δεν μπορεις να πεις σε ενα δημοσιο φορουμ .

και μεχρι την επομενη φορα

να υγειαινουμε και να προσεχουμε .

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πληροφορίες που έφτασαν σε μενα σχετικα για ελπιδα κ μελινα λενε για πιθανο γυναικολογικο θεμα και μαλιστα οπως μου ειπε το ιδιο ατομο οτι κανουν θεραπεια . Λεπτομερειες μολις μαθω, δεν πρεπει ομως να ειναι κατι σοβαρο γιατι συνεχιζουν και εργαζονται στο αντιστρες. :think:
[/τquοote]To θεμα εχει ξεφυγει απο τις πραγμετικες του διαστασεις. Ο ιδιος μιλα για ΠΙΘΑΝΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΛΕΣ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Αρα ο ιδιος αποκλειει να εχουν κατι επικυνδινο για μας .Τετοια συμπτωση ομως? οι κοπελλες πιθανως να εχουν προβλημα υγειας την ιδια χρονικη στιγμη? δεν λεει .

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.688
Πόντοι
3.487
Κύριοι καλησπέρα σας. Καταρχήν να πω ότι η απουσία μου απο την ενεργό γραφή δε σημαίνει αποχή και απο την ενεργό δράση. Απλώς πιστεύω ότι εδω μέσα τελευταία εκφυλίστηκε  λίγο ο σκοπός του forum. Αντιπαραθέσεις και ανούσια σχόλια όπως επίσης και διάφοροι αμφιβόλου προέλευσης σχολιαστές "μαγαζάτορες"  Να με συγχωρούν οι Παλιοί που σήκωσα κεφάλι αλλα πιστεύω ότι έχω λίγο δίκιο. Αποτέλεσμα!!!!!!! Ένα τόσο σοβαρό θέμα αυτό της υγείας και να μη μπορούμε να αντιληφθούμε αν είναι ξεκατίνιασμα η πραγματικότητα. Ειλικρινά λυπάμαι. Καλή και δημιουργική εβδομάδα σε όλους.

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ είμαι προβληματισμένος με το όλο θέμα,  μια που επισκεύτηκα το εν λόγω μαγαζί την προηγούμενη βδομάδα. Λοιπόν φίλε Mr.Bean,(γιατί αν και νέος στο Forum, φίλους σας θεωρώ εσάς που γράφετε εδώ), δεν παρατήρησα τίποτα ανησυχητικό στη συνεύρεση μου με μία απο τις κοπέλες για τις οποίες μιλάμε,και όπως είπαν και οι άλλοι θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι, που είναι πολύ δύσκολο, πρίν πούμε κάτι σε θέματα υγείας. Δούλευαν και οι δύο και ήταν ευδιάθετες. Αν πάλι μπορείς να το ''ξαναρωτήσεις '' το θέμα και να μας ενημερώσεις έστω και με pm Θα ήταν το καλύτερο.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Χθεσινα ζαβα βγηκαν στο κουρμπετι και εχουν και απαιτησεις......

Αυτο με τα Pm δεν το καταλαβα καλα. Πεταμε κατι εδω δημοσιως και μετα θελουμε ενημερωση μεσω Pm .  :jerking: :jerking:

Ε οχι ρε πουστη μου αν ειναι να λεχθει κατι να λεχθει εδω δημοσιως  >:( >:( >:(

Αντε γιατι παραεγινε το κακο, τηλεφωνα θελουμε, κονε θελουμε, πως ειναι η γκομενα θελουμε να ξερουμε πως γαμιεται, πως

μιλαει πως κλανει κτλ κτλ. Τωρα θα ζητατε και πιστοπιοιτικο υγειας σε λιγο.

Αλλο να ενημερωνωμαστε μεταξυ μας τα μελη και αλλο να ζητατε το μουνι στο πιατο.

Απο εδω και περα πληροφωρηση μονο στα μαγκακια που πραγματικα ειναι μαγκακια και οχι μπεμπεκια και ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.

Καλη συνεχεια και καλο ψαξημο........!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
IMG_4069%5B6%5D.jpg

To γλυκό  :fuck1: για να δέσει πρέπει να έχει πολύ  :pipa3: και καλό σιρόπι......

Επίσκεψη στον Βασίλη Κωλέτη, μιλφ Χριστίνα, καλοντυμένη φορεματάκι,κάλτσες με δαντέλα που φαίνεται, εσωτερικά ζαρτιέρες και μπότες.

Το σωστά επιλεγμένο ντύσιμο, απαραίτητο για κάθε γυναικά του μασαζό :fuck1: επαγγέλματος.....

Δεν ξέρω αν είναι θέμα χημείας, αλλά νομίζω ότι κάθε ΜΙΛΦάκιας πρέπει να έχει μια εμπειρία με την Χριστίνα.......

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
paranomos68, χαλάρωσε, η υψηλή πίεση εμποδίζει το καλό :fuck1:.Την καλημέρα μου :)

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007